hania-24 03.03.06, 20:40 Witam wszystkich! A może by tak coś o uczelni józefowskiej? Studiuję od niedawna. Może macie jakieś rady. Chętnie poczytam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: A może coś o WSGE? 03.03.06, 20:58 Witam hania na forum. A może na początek sama podziel się wrażeniami o szkole. Jak poziom, co Ci się na tej uczelni podoba a co nie... Odpowiedz Link
doomi Re: A może coś o WSGE? 03.03.06, 21:28 No to może zaczniemy od stronki uczelni www.wsge.edu.pl/index.php/ida/99/ Odpowiedz Link
hania-24 Re: A może coś o WSGE? 04.03.06, 11:58 Hmm... Pierwszy semestr zaliczyłam i chociażby z tego powodu szkoła mi się podoba. Poziom nie jest chyba zbyt wygórowany, ale ja się cieszę, bo po 5 latach przerwy bałam się,że w ogóle sobie nie poradzę. Tymczasem nie taki diabeł straszny... Największym mankamentem są chyba braki lokalowe uczelni, tzn. zajęcia w szkole podstawowej, na sali gimnastycznej a nie w wymarzonych aulach. Miejmy jednak nadzieję, że jak obiecują władzę ruszy budowa nowego gmachu i może nie ja, ale przyszli studenci pocieszą się dobrymi warunkami w nowiutkim budynku. Uczelnia mogłaby też częściej organizować jakieś imprezy, tj. przyjazdy ciekawych gości, koncerty, zajęcia dodatkowe, imprezy plenerowe itp. Tymczasem oceniam na 4. Pozdrawiam wszystkich studentów i nie tylko. Odpowiedz Link
doomi Rozbudowa WSGE... 15.05.06, 23:21 Więcej tutaj www.linia.com.pl/public/article.php?1-7772-0 Odpowiedz Link