111majka 28.04.06, 16:34 Prawdopodobnie już pod koniec maja będzie można usłyszeć pierwszą audycję z Józefowa. Powstaje internetowa rozgłośnia - to incjatywa dr B. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Radio Józefów 28.04.06, 19:47 Dr Bakalarskiego - przewodniczącego Józefowskiego Klubu Obywatelskiego. Dr przed nazwiskiem uparcie wstawiam, ponieważ nigdy nie widziałam tego nazwiska bez poprzedzających go tych właśnie dwóch literek. Więc tak już chyba musi być. Odpowiedz Link
hajnie Re: Radio Józefów 28.04.06, 22:48 Dzięki za informację, jak zobaczyłam Dr B. to pomyślałam o zupełnie innej osobie... Odpowiedz Link
jackie_brown Re: Radio Józefów 29.04.06, 14:22 A kim jest dr B? I czym jest Józefowski Klub Obywatelski? Brzmi jak relikt przeszłej epoki. Odpowiedz Link
111majka Re: Radio Józefów 29.04.06, 14:29 Tak w dwóch słowach się nie da. (Chyba że doomi będzie miała chwilę czasu i ochotę). Niedawno był w TR dwustronicowy artykuł o tym panu. Jak będzie w sieci i będę pamiętać to wsadzę linka. JKO wydaje mieięcznik - tzw "pismo niezależne" Józefow Obywatelski, które jest bezpłatnie dostępne w różnych punktach miasta. Leży sobie w sklepach koło koszyków. Polecam lekturę Odpowiedz Link
doomi Re: Radio Józefów 29.04.06, 15:00 Doomi nie ma specjalnie ochoty pisać o dr B DDD Zresztą czy jest tak naprawdę o czym? Odpowiedz Link
annam26 Re: Radio Józefów 14.08.06, 09:47 prosze podac link do tego radia jak juz zacznie dzialac. Proponuje zeby byl tam Koncert Zyczen to poslalabym sobie piosenke jakas ladna , romantyczna . Odpowiedz Link
111majka Re: Radio Józefów 15.08.06, 13:35 To jest chyba bardzo ciche radio, nigdzie o nim nie słychać... Odpowiedz Link
studiografiki Re: Radio Józefów 17.08.06, 10:40 Witam Radio prawie gotowe, szukam chetnych DJ do uruchomienia stacji. info: studiografiki@gazeta.pl Odpowiedz Link