gregor081 28.02.07, 16:09 jestem ciekawy czy jest możliwość podłączenia jakiegoś internetu radiowego w józefowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry-15 Re: net droga radiową 28.02.07, 17:15 Poczytaj tutaj: www.idd.net.pl/?pos=1 Dzwoniłem tam ze dwa lata temu mieli ciagle jakieś problemy, ograniczenia zasięgu. Nie wiem jak jest teraz - musisz zapytać. Odpowiedz Link
gatazar Re: net droga radiową 28.02.07, 20:59 ja właśnie korzystam z usług Nettete. Rzeczywiście czasem zdarzają się awarie,ale rzadko,czasem nawet kilkudniowe - gdy były jakieś zmiany, czy kradzieże sprzętu. ...Generalnie jestem zadowolona z ich usług. Odpowiedz Link
arkadia67 Re: net droga radiową 28.02.07, 22:26 Ja też mam idd.... tak jak gatazar i jestem zadowolona, chociaż mieszkam na "końcu świata" w Michalinie. Awarie! no cóż zdarzają się w każdym necie a w "naszym" ostatnimi czasy jest ich bardzo mało. Fakt, faktem doszły mnie słuchy, że firma nie w każdym miejscu Józefowa lub Michalina chce zakładać internet. Ale jak się dobrze pogada to kto wie? Odpowiedz Link
hallski Re: net droga radiową 28.02.07, 22:11 generalnie nie polecam takich wynalazków w miejscowości tak zalesionej jak Józefów. mam inter. drogą satelitarną i nie jestem zadowolony, z utęsknieniem czekam na rozwiązanie umowy. Odpowiedz Link
waldek099 Re: net droga radiową 02.03.07, 15:16 w józefowie jest wimax z Netii, z masztu w Otwocku, nie wszedzie łapie ale mozna sprawdzić zasięg Odpowiedz Link
gggrzegorz Re: net droga radiową 09.03.07, 16:41 mimo wszystko polecam tpsa - trzeba troche powalczyc o kabel(jesli ktos nie ma) ale wygrywa i to znaczaco z tmx, otw.pl , czy idd. Jakosciowo i cenowo. ...takie przemyslenia... Odpowiedz Link