lamelka007 31.05.07, 14:38 że nam się w józku włamali do nowego budynku policji. wieść gminna to, czy ktoś coś już słyszał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Wieść gminna niesie 31.05.07, 14:43 Coś dzisiaj i ja słyszałam Tylko nie wiem, czy się na jednym źródle czasami nie opieramy Wiadomo co zwinęli? Nie wiem czy śmiać się czy płakać.... Odpowiedz Link
lamelka007 Re: Wieść gminna niesie 31.05.07, 14:51 na razie nie płacz ani się nie śmiej może to tylko wiść gminna... Odpowiedz Link
m975 Re: Wieść gminna niesie 31.05.07, 21:12 ja slyszalam ze w zeszły czwartek się włamali i wynieśli świeżo dostarczone komputery Odpowiedz Link
truski1 Re: Wieść gminna niesie 01.06.07, 07:38 a ja słyszałam że było to z wtorku na środę. moja ciocia przechodziła rano i zobaczyła bardzo dużo policji na wyszyńskiego i zapytała jednego z przechodniów i usłyszała- było w nocy włamanie wynieśli komputry i armature. na pytanie jak to policji???? a facet- to pani nie wie że najciemniej pod latarnia. może się zgadzać. bo w środę józefów był obstawiony patrolami. zastanawiałam się co to za akcja, dlaczego ich tak dużo i zatrzymuja samochody. ale w lokalnych gazetach nic o tym nie pisano. co prawda nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link
m.przybylski Re: Wieść gminna niesie 01.06.07, 10:39 Oooo!!! Czyli jednak wygląda, że to co słyszałem tamtego dnia na cb może być prawdą. Łapanka na Granicznej była niczego sobie. Trzymali na boku z pięć autek (wszystko chyba WV i BMW). Odpowiedz Link
surmia Re: Wieść gminna niesie 01.06.07, 08:43 O matko....jeśli to prawda (a nie wieść gminna) to można się zacząć załamywać... Odpowiedz Link