Dodaj do ulubionych

EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2007

11.10.07, 19:30
Coraz częściej mówi się o tym,
że jest taka możliwość, że w Józefowie
będziemy gościli jedną z reprezentacji piłkarskich
w czasie Euro 2012.

W tej sprawie jest jutro w Otwocku spotkanie
z Minister Sportu.

Otwock, 12 października 2007, MDK, godz. 17:30.
Polecam zainteresowanym. Nie tylko sportem.

jak ktoś będzie, to niech napisze na forum kilka słów.
Ja niestety nie będę mógł być.
--
michalin.pl
Obserwuj wątek
    • michalin.pl Euro 2012 na dzisiejszej sesji RM 11.10.07, 19:49
      O tym czy mamy szanse na Euro 2012 była
      też mowa na dzisiejszej sesji Rady Miasta.

Jestem w trakcie przegrywania nagrania.
      Jak potne, to oczywiście tradycyjnie wgram
      do Internetu.
      --
      michalin.pl
    • maciej789 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 12.10.07, 10:28
      Zapowiada się ciekawe spotkanie z Minister Sportu, warto tam być
      • misiek1414 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 13.10.07, 08:43
        A ja myślę , że na spotkaniu się skończy...
        • marius68 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 13.10.07, 14:14
          misiek1414 napisał:
          > A ja myślę , że na spotkaniu się skończy...

Ciekawy jestem czy było to spotkanie z panią Mininster Jakubowską, czy
          też spotkanie z kandydatką do sejmu p. Sikorą na które przyszła p.
          Minister?
          Mariusz
          • michalin.pl Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 13.10.07, 21:19
            Był ktoś?
            --
            michalin.pl
            • 111majka Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 13.10.07, 21:23
              Na FO truski pisała że się wybiera.
              • michalin.pl Józefovia a Euro 2012 15.10.07, 12:15
                www.michalin.pl/?modul=video2&&id_video=123
                --
                michalin.pl
              • lamelka007 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 15.10.07, 14:29
                truski była na tym spotkaniu. mam nadzieję, że w najbliższym czasie
                podzieli się z nami swoimi wrażeniamsmile
                • lamelka007 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 15.10.07, 14:32
                  dodam tylko, że pani minister została obdarowana szalikiem klubowym
                  jedngo z powiatowych klubów sportowych ...
                  • truski1 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 22.10.07, 10:43
                    Przepraszam, za takie opóźnienie w informowaniu. Artykuł ze
                    spotkania można przeczytać w TR, jest dosyć obiektywny.
                    W zasadzie na spotkaniu mówiła tylko Pani Minister. Pani Sikora na
                    początku zadała tylko pytanie. Jak mamy zdobyć kasę, by nasz region
                    mógł skorzystać z Euro.
                    Okazuje się, ze jeszcze nic straconego. Należy tylko się do tego
                    przygotować. Napisać dobry projekt i nawiązać współprace z wojewodą.
                    Nie koniecznie musi się okazać, ze tylko goszczenie jakiejś drużyny
                    może przynieść korzyści. Pani Minister podkreśliła, że przecież w
                    stolicy nie zmieszczą się wszyscy którzy przejada kibicować.
                    Należałoby przygotować interesujący projekt turystyczny, zapewnić
                    bazę noclegową. Ładnie to napisać, tak by zainteresować przyjezdnych
                    do „pomieszkania” w naszych okolicach.
                    Ponadto mówiła jakie są inne fundusze z których mogą korzystać
                    zarówno stowarzyszenia (kluby) jak i urzędy miasta, powiaty- by
                    rozwijać sport w naszych okolicach.
                    Co mnie najbardziej ucieszyło to, to jak się zachował Nasz Prezes
                    Józefovii. Pomimo tego, że byli przedstawiciele innych klubów takich
                    jak OKS czy KS Świder, to tylko Nasz wpadł na pomysł aby obdarować
                    Panią Minister szalikiem, który od razu rozpakowała- no i jest kilka
                    fotek- jedna z nich jest w tygodniku.
                    Ponadto na spotkaniu byli wszyscy ważni: Prezydent Otwocka,
                    Burmistrz Józefowa, Wójt Celestynowa, Starosta- no i pewnie jeszcze
                    inni, ale ich nie znam.
                    Było bardzo sympatycznie. Nie było żadnej agitacji wyborczej- czyli
                    tekstów- głosujcie na nas, bo inaczej nic się nie uda, czy coś w tym
                    stylu.
                    To tak w skrócie.
                    • truski1 Re: EURO 2012 - spotkanie z Min. Sportu - 12/10/2 23.10.07, 09:12
                      zdjęcia ze spotkania
                      www.jozefovia.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=162&catid=15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka