Gość: Wombat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:23 Moje typy na przyszłe klasyki to przede wszystkim nieprodukowane już od kilku lat (ale nadal niezbyt stare) Renault Avantime a także Lancia Thesis i Citroen C6. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: egoo Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.CNet.Gawex.PL 14.12.09, 15:30 Avantime i C6 to niesamowite auta i jak najbardziej zasługują na taki tytuł. Link Zgłoś
turbokozik Re: Kolekcjonerski Flex 14.12.09, 15:49 Ten Ford ma coś w sobie, mnie się podoba. Zgadzam się także z przedmówcami, ja natomiast celuję w Thesis, baaardzo lubię i cenię markę Lancia. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.09, 16:07 Niby coś ma ale sorry, nie wystarczy żeby został klasykiem. Typowe amerykańskie pudło, dla mnie lipa. Link Zgłoś
Gość: filles Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 16:10 Przecież to Range Rover, a w zasadzie jego podróbka w chińskim stylu... Link Zgłoś
Gość: Bachus Re: Kolekcjonerski Flex IP: 77.255.97.* 14.12.09, 17:48 filles to samo miałem napisać Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.e-wro.net.pl 14.12.09, 23:59 Zgadzam sie z Wombatem w 100%. Dodałbym jeszcze Porsche Panamerę i Peugeota RC, który dopiero będzie produkowany, ale znamy już jego wygląd. To z takich aut powiedzmy "przystępnych", bo nie móiwie o superluksusowych samochodach, które jasną sprawą jest, ze będą za paredziesiąt lat klasykami. BMW Z8 tez bym jeszcze dopisał =D ale ok, już wiecej nie dopisuje ;) Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.e-wro.net.pl 15.12.09, 00:01 A wracając do Forda... moim zdaniem to może mieć ambicje do zostania autem kolekcjonerskim w przyszłości. Ciekawy model, mimo swojej pudełkowatości. Ma w sobie coś, trochę duszy... Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.rect.uni.torun.pl 15.12.09, 07:52 Tia, klasyk... zwykły amerykański kloc rysowany od linijki. No i jeszcze to niesamowite wnętrze a'la Toyota Camry, plastik Made in PRC. Założę się, że będą się o niego zabijać na aukcji... Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kolekcjonerski Flex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 17:13 deska rozdzielcza tego klasyka co najmniej tragiczna.... Link Zgłoś