Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze

IP: *.zep.com.pl 16.02.10, 09:25
Party Mode i można wiejskiej dyskotece robić przed remiza konkurencję :D

Bardzo jestem ciekaw nowego 9.3 jakoś ostatnio zapałałem sympatią do sabba - pewnie dlatego że już nie będzie łoplem :D
Obserwuj wątek
    • Gość: gb Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.10, 09:27
      promocja fajna u nas by się takie przydały bo w niektórych salonach nawet jazdy próbnej nie mozna zrobic (np w Hondzie, w Mazdzie)

p-ozdrawiam
    • Gość: omax Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.aster.pl 16.02.10, 09:45
      Saab 9-5 ładne auto ale ciut mnie denerwują te okularki i zbyt opadająca i ugładzona linia bagażnika. Obecne 9-3 jest moim zdaniem bardzo ładnym autem oby go nie 'skopali' w nowym wydaniu. Co do Toyoty to żart z przyciskiem "Zatrzymaj to auto - Poważnie" przedni :).
    • Gość: ala Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.202.116.195.easy-com.pl 16.02.10, 09:47
      a ciekawe kiedy guziki "sex mode" albo "w twarz mode" ewentualnie "parkuj sam złomie" :)
    • Gość: Gosiaq Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.riz.pl 16.02.10, 11:06
      Godzinę dziś szukałam miejscówki do zaparkowania.... "Searching mode" by się przydał, cała reszta jest zbędna (przyciski, czujniki, kamery 360)
    • Gość: p.j. Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.02.10, 11:56
      Najlepszy Party Mode i to bez guzika miały miejsce w maluchach, które w porywach mogły zabierać na pokład nawet do 9 spragnionych zabawy imprezowiczów...
      Pozdrawiam
      automisja.blogspot.com/
    • Gość: Gosiaq Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.riz.pl 16.02.10, 11:57
      Bez sensu. Mogliby poprzestać na dodatkowych rabatach, których i tak dają mnóstwo, co daje wrażenie "wciskania towaru" ... A teraz zrobią sobie jeszcze dodatkową anty promocję, bo pewnie będzie wielu chętnych na darmową jazdę, a co za tym idzie wiele zwrotów. A każde oddane autko będzie w domyśle oznaczało niezadowolonego klienta. To tylko pogorszy (jeszcze bardziej) wizerunek Chrylera. Można się też poźniej spodziewać sporej wyprzedaży nowych używanych aut.
    • cmok_wawelski Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze 16.02.10, 13:40
      Spyker nie jest raczej specjalista od sprzedazy duzej ilosci pojazdow dla mas ale zobaczymy... Dwie ulice dalej mam salon Saaba (jeden z nielicznych niezlikwidowanych). Kreci sie tam pare osob, jest caly plac aut (od brzegu do brzegu) pokrytych teraz sniegiem i bynajmniej nie widac zeby w ogole cos sie tam dzialo. Na miejscach parkingowych dla klientow bardzo rzadko widac pojedyncze pojazdy....Ciekawe wiec bedzie to w jaki sposob wcisna ludziom i te auta z placu i te nowe, ktore nadjada z fabryki, podczas kiedy za pioro wycieraczki chca tam 200 zl.kiedy realna cena rynkowa praktycznie identycznego (tyle ze nie pasuje) jest o 90% nizsza...
    • cmok_wawelski Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze 16.02.10, 13:47
      Fakt, ze Saab moze sie grupe wiernych klientow, ktorzy czesto jednak jezdza wiernie autami kilkunasotoletnimi (na ogol zreszta calkiem dobrze wygladajacymi) ale czy to wystarczy?

N.p. www.saabhistory.com/
    • Gość: Milo Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 14:15
      @gb
      To dziwne, bo jak ja kupowałem auto w salonie hondy to nie było problemu z jazda próbną, a w sumie to miałem dwie, bo nowym accordem i civiciem.
    • Gość: hhh Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.adsl.alicedsl.de 16.02.10, 14:51
      dobrze byloby poznac znaczenie slowa "uzasadnienie" :)
    • Gość: Gosiaq again Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.riz.pl 16.02.10, 15:04
      Lepszy Spyker niż BAIC.... Poczekamy, zobaczymy.... można zapłacic nawet 200 zl za pióro, jeśli jest tego warte
    • Gość: romek Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: 213.172.184.* 16.02.10, 17:16
      Powinien jeszcze być przycisk "the typical American driver mode" i taki napis się wyświetla na tylnej klapie "thick half-wit American aboard" (gruby amerykański półgłówek na pokładzie). hehe pozdrawiam.
    • Gość: k Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.chello.pl 16.02.10, 17:29
      No i znów nie mam pojęcia, o co chodzi. Czy gazeta jest już telewizją?
      Nie znoszę tego prezentera i niestety nie mam najmniejszego zamiaru włączać głos i słuchać, co ma do powiedzenia.
    • Gość: gosc Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 17:48
      Nowa kategoria na www.autodlciebie.blox.pl
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:16
      Barbarzyńcy Motoryzacyjni !..
      przewalają tego Saaba na prawo i lewo..nikt nie chce wziąć oryginalnej marki, bo nie czuje natychmiastowej kapusty...
      może TATA weźmie , albo jakich Chinski producent zupek czy galareteki (Geely?) ..:) ..oni tam na Wschodzie podobno szanują tradycję i oryginalność :) ...

A Chrysler , powinien inwwestować w nową 300-tke(marka CHrysler powinna gonić Cadilaca i Lincolna) ...i podsycać sportowego ducha Dodgea (Challanger , RAM) ,- to flagowe pojazdy koncernu :) .a reszta może sczeznąć..
      aha i do Vipera jakies duże v8 (to v10 jest niekompatybilne - Cobra miala v8 przecie..) , które przyda się także Chalangerowi do walki z planowanym Z28 Camaro i Shelby Mustangiem ...:)

..niestety Fiat pewnie zrobi z Chryslera kolejną "europejską markę", , a to oznacza odwrót amerykańskiego klienta ..
      Tak to jest jak wszyscy się wzorują na Niemieckich nudach..:) ... oznacza to koniec tożsamości marki ...
      Potwierdzają to rezultaty prowadzenia Saab'a w wykonaniu koncernu GM , dla którego "bigger znaczyło better" (GavinGreen na swoim blogu :) , a rezultaty znamy..
    • Gość: gumiś Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 20:39
      Party mode :) Czego to żółtki nie wymyślą :) ciekawy nawet pomysł :) A z tą złośliwością już niech nie przesadzają. Sąsiadowi w Yaris'ce naprawili pedał gazu w dwa dni, fachowy serwis toyoty pozostał :)
    • Gość: ja72 Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:06
      nie wiem tylko po co te brewki wokol swiatel daja Saabowi? brzydactwo powstaje..
    • Gość: gb Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.10, 22:14
      @Milo

w zasadzie też mi proponowali jazdę próbną nawet z hondy dzwonili z 3 razy ze nie sa wstanie ściągnąć accorda w dieslu i umawiali mnie na następny tydzień aż sobie odpuściłem i kupiłem coś innego

pozdr
    • flugzeugwerke Re: Motodziennik: Chrysler oddaje pieniądze 17.02.10, 11:21
      @stanczyk: Na pewno wiesz o czym piszesz? Papiery podpisane, SAAB ma świetlaną przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka