Gość: Zenon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 09:27 Nie możliwe jestem pierwszy? Odcinek bardzo fajny. Tylko nie potrzebne te ceny... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: omax Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.aster.pl 04.06.10, 09:53 Xsara po face liftingu to z przodu została zepsuta w porównaniu z poprzednikiem. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.ec.europa.eu 04.06.10, 09:53 "ta wersja jest 'najbardziej optymalna' " - panie Jacku, optymalny z definicji jest najlepszy, wiec to jest 'maslo maslane'... Fajny ten "motocennik"... Link Zgłoś
pistenbully Re: Motodziennik: Fabia na ostro 04.06.10, 09:56 NAJBARDZIEJ OPTYMALNA! - znów, litości Panie Jacku! Link Zgłoś
Gość: brożyn Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.chello.pl 04.06.10, 09:59 Xsara zastąpiła ZX-a, następczynią Xantii była C5-tka Link Zgłoś
Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 10:08 Mam nadzieje Panie Jacku że pamięta Pan o obiecanym na forum Ferrari 575 Maranello, i proszę powiedzieć jak tam przygotowania do ZŁOMBOLU!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: majlo Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.chello.pl 04.06.10, 10:12 Udany odcinek. Na auto tygodnia propounuję MG ZR 160. Link Zgłoś
mzyo Re: Motodziennik: Fabia na ostro 04.06.10, 11:00 Ja nie rozumiem awersji do nowej fabii. Bardzo dobre auto i na pewno nie jest brzydkie. Link Zgłoś
Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 11:09 Juke powinien nazywać się Joke Link Zgłoś
Gość: and1enes Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 11:20 Panie Jacku, gdzie Pan znalazł taką, ładną pogodę. :) Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.cpe.netcabo.pt 04.06.10, 11:26 A gdzie k*rwa konkurs? Link Zgłoś
Gość: PMS Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.10, 11:27 Panie Jacku, faktycznie, proszę w ramach autorehabilitacji napisać w komputerze 100 x "Optymalny znaczy najlepszy" ;) www.slownik-online.pl/kopalinski/0986BEBC329E935CC125659E004EBBE0.php Link Zgłoś
Gość: jełop Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 11:37 @ GosiaQ - lol x rofl Przy nim Fiat Multipla to arcydzieło sztuki użytkowej. Link Zgłoś
Gość: J.M. Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.dsl.bell.ca 04.06.10, 11:41 Nissan Juke jest jednym z najbrzydszych samochodów świata. To dziwadło na kołach powinno się nazywać JOKE, a nie Juke. Coś mi się wydaje, że panowie konstruktorzy znad Sekwany mieli duży wpływ na końcowy wygląd tego szkaradztwa. Czy to jeździ? Link Zgłoś
Gość: fytax Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.chello.pl 04.06.10, 11:41 Miałem Xsarę :) Przyjemny samochód, z rewelacyjnie komfortowym zawieszeniem. Link Zgłoś
Gość: c Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.as.kn.pl 04.06.10, 11:59 jestem pewny, że Juke znajdzie swoich klientów. zastanawia mnie bardziej dla kogo jest przeznaczona Skoda RS? przy tak dziadkowej stylizacji pokuszą się na nią tylko zdesperowani emeryci. ktoś to ma tyle pieniędzy to przeznaczenia i jest 20parolatkiem wybierze zawsze modnego i jakże prestiżowego Golfa, bądź czarną Beemke! Link Zgłoś
Gość: kk Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 12:01 nie można tak mówić "najbardziej optymalna" i to dwukrotnie. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kk Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 12:06 aha jak już przyczepiłem się do języka to w wielu poprzednich motodziennikach słyszałem wyrażenie np. 160KM czytane jako "stusześćdziesięciokonny silnik" a prawidłowo odmienia się tylko dziesiątki i jedności czyli: "stosześćdziesięciokonny". oczywiście 100KM to "stukonny". liczę na poprawę Panie Jacku. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.aster.pl 04.06.10, 12:15 Fajny odcinek. Xsara i 306 - jeśli znajdziemy zadbany, przyzwoicie serwisowany egzemplarz - to niegłupi wybór. Należy uważać na tylne zawieszenie - na naszych pseudodrogach zużywa się b. szybko. Link Zgłoś
Gość: FR Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.01.el2.ftnet.pl 04.06.10, 12:15 Na auto tyg. Peugeot 205 GTI 1.9, ja też uważam, że fabia aż tak brzydka nie jest (może się podobać a o gustach się nie dyskutuje) moim zdaniem klasykiem "brzydkości" jest fiat multipla 1 Link Zgłoś
Gość: ferder Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 12:59 Zart nissana..taki sam jak zart skody z cenami scouta czy skrajna obrzydliwoscia yeti.Panie Jacku, ile pan miesiecznie bierze od koncernu vag za bycie folderem reklamowym grupy? Link Zgłoś
Gość: omax Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.aster.pl 04.06.10, 12:59 Optymalna to wcale nie znaczy najlepsza taj jak tu próbujecie w komentarzach wcisnąć. Najlepsza wersja to najlepiej wyposażona, z najlepszym silnikiem ale i przeważnie najdroższa. Optymalna czyli - kompromis pomiędzy wyposażeniem i ceną. Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 13:03 A mi sie juke podoba i motodziennik sie nie zna,auto z pewnościa sie przyjmie bo jest funkcjonalne w mieście,nie tak nudne jak inne auta w tej klasie no i oczywiście nietuzinkowe-np ;)Auto dla prawdziwego młodego indywidualisty:)kłaniam się nisko;) Link Zgłoś
Gość: kws Re: Motodziennik: Fabia na ostro IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.10, 13:04 Najbardziej najoptymalniejsza! Link Zgłoś