Dodaj do ulubionych

Niemiecki rarytas

IP: *.aster.pl 24.07.10, 10:30
Nieee, białe czyli pewnie poflotowe i z kratką...

;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kikko Re: Niemiecki rarytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 10:50
      mmmmmmm M1... piękny klasyk. Do dziś mam gdzieś na strychu plakat a "Autopostera" z pomarańczowym M1... wisiał u mnie na scianie dobrych pare lat ;)

Pięne auto

Zapraszam na blog o telefonii komórkowej i sprzęcie: testkomorek.blogspot.com/
      Zawsze obiektywnie i konkretnie -bez ściemy.
    • Gość: Zd-W Re: Niemiecki rarytas IP: 92.30.251.* 24.07.10, 15:35
      @gość nie wiem gdzie widzisz podobienstwo do rozdmuchanego i przekombinowanego countacha chyba tylko ten biały kolor ci sie rzucił na oczy
    • Gość: rrr Re: Niemiecki rarytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 15:38
      Wszystko świetnie ale kilka korekt.

1) Jakna nasze czasy 3.5 277 R6 to żadna rewelacja
      2) Z taką mocą, pojemnoscią, wagą (?) to może iść w szranki z NSXR z tym że ten drugi to pojazd sprawdzony do bólu i skuteczny do bólu na torze wręcz legendarny.. a jak to coś od BMW naprawde jeździ po zakrętach nikt chyba nie wie

Możliwe jest że krótka seria eksperymantelnego pojazda wcale nie jest dopracowana i zachwycająca. Wnętrze np.: totalnie wieśniackie i brzydkie
    • Gość: m Re: Niemiecki rarytas IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 15:56
      Moje 10-letnie Polo i tak jest lepsze i bardziej wyjątkowe od tego BMWgówna
    • Gość: Gosc Re: Niemiecki rarytas IP: *.l-3com.com 24.07.10, 16:40
      Znowu ten m Twoje polo jest juz slynne na tym internetowym forum.!0 lat ,mam nadzieje ze sie niedlugo rozpadnie.
    • Gość: m Re: Niemiecki rarytas IP: *.chello.pl 24.07.10, 18:45
      Za moje Polo zapłaciłem 10tyś zł, a to BMW kosztuje 250tyś dolarów a jeżdżą tak samo!! Hahah co za frajer przepłaci tyle za zwykłą blachę, jeszcze w dodatku drogą w utrzymaniu.
    • Gość: Gosciu Re: Niemiecki rarytas IP: *.l-3com.com 24.07.10, 19:10
      Frajer bedzie mial BMW a ty swoje Polo.Ciekaw jestem kto bedzie mial lepsza laske
      na siedzeniu .
    • Gość: Zbn Re: Niemiecki rarytas IP: *.chello.pl 24.07.10, 21:22
      Linia bardziej a la lotus espirit. Może i był niedopracowany, ale małoseryjny pożądany i drogi. W związku z tym wart uwagi nawet dziś.
    • harrysilver Re: Niemiecki rarytas 24.07.10, 21:32
      To ciekawe, ze polo m mlodnieje. Ostatnio wspominal o 11-letnim.
    • Gość: bj Re: Niemiecki rarytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 10:54
      Chciałbym widzieć miny wieśniaków w swoich super-sportowych np. Fiatach Abarth, jak objeżdża ich samochód sprzed 30lat ;]
    • Gość: romek Re: Niemiecki rarytas IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 17:14
      35 tyś. km to mały przebieg? Zważając na fakt, że zdarzają się auta, które od nowości przejechały 100 km można powiedzieć, że to BMW już takie "dziewicze" nie jest.
    • Gość: gdański Re: Niemiecki rarytas IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 18:47
      Z tych 277 KM, to już pewnie zostało 100 KM, jak w każdym tandetnym bmw...
    • Gość: m Re: Niemiecki rarytas IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 22:53
      Bo moje Polo jest tak zajebiste, że młodnieje, a nie tak jak takie BMW starzeje się. Dzięki temu sprzedam je za więcej niż kupiłem i nie będe przepłacał jak Ci co nowe auta kupują.
    • Gość: Gosc Re: Niemiecki rarytas IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 26.07.10, 00:45
      @ m: ty frustracie ,twoje polo nigdy nie bedzie warte niczego.Komu je sprzedasz?takiemu jak ty,ktory bedzie wypisywal o nim na forum BMW?
    • Gość: A to the Z Re: Niemiecki rarytas IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 26.07.10, 00:47
      On zawsze chcial BMW a skonczyl na polo 10 lub 11 letnim,zalezy kiedy pisze.
    • Gość: Gosc Re: Niemiecki rarytas IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 26.07.10, 00:50
      Typowy los faceta ktory chcial miec BMW a skonczyl na Polo
    • Gość: Mati Re: Niemiecki rarytas IP: *.chello.pl 26.07.10, 07:10
      BMW jak BMW ale spróbujcie kupić oryginalnego, zadbanego Golfa MK1 GTI z początku produkcji ;-//
    • Gość: Woldzwagen-Fan Re: Niemiecki rarytas IP: *.umcs.lublin.pl 26.07.10, 15:37
      Strasznie wsiowo-dresiarskie to ałto. Jak każde BMW
    • Gość: Gość Re: Niemiecki rarytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 16:59
      Do m: Mój znajomy ma polo i powiedział, że nigdy w życiu nie kupi więcej takiego "auta". Teraz ma kłopoty ze sprzedażą go, bo nikt nie chce kupić auta projektowanego dla bezpłciowego właściciela, który wozi pieska na tylnej kanapie.
      Pozdrawiam wszystkich poza m, który ma jakiś kompleks chyba.
      PS. m, ja jeżdżę volvo xc 70 z 2004 roku, to dawaj, wrzucaj mi ile chcesz, chętnie poczytam twoje wypociny. Wcześniej tylko poczytaj trochę, co to w ogóle jest za auto.
    • Gość: BMW_hater Re: Niemiecki rarytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 17:13
      wygląda jak rekwizyt z oryginalnej trylogii SW.
      postarzało się okrutnie i niestety bez wdzięku.
      za taką kwotę można mieć R8 i znacznie młodszą partnerkę na fotelu obok [o mn.w. 40 lat]...

są dużo ładniejsze klasyczne BMW - choćby CSi z początku 70's.
    • Gość: vinner Re: Niemiecki rarytas IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.10, 17:43
      A artykułu dowiedziałem się ,że producentem felg jest wloska firma Campagnolo znana z osprzętu i kól do rowerów szosowych no no
    • Gość: veine Re: Niemiecki rarytas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 18:09
      ciekawe ile w gazie pali.
    • Gość: PitZ Re: Niemiecki rarytas IP: *.centertel.pl 26.07.10, 18:42
      Z boku wygląda jak Bondowski lotus z tamtych lat tylko, że w wersji kombi. Tył samochodu kwalifikuje się do prezentacji na niebieskiej teczce u Tede w TVN Turbo, zwłaszcza podwójne znaczki firmowe i pojedyńczy wydech z widocznym wyraźnie tłumikiem. A włoskie napisy na kołach to już kompletna dyskwalifikacja dla fury z Bawarii.

Nie dziwię się ze BMW nie kontynuowało produkcji. Tak udany jak porsche 344 (nie jestem pewny numeru - przypominał dużego fiata w wersji coupe). Ogólnie słaby moim zdaniem ten M1.
    • Gość: Campa Re: Niemiecki rarytas IP: *.u.itsa.pl 26.07.10, 18:56
      Kola Campagnolo, legendarnej firmy produkującej osprzęt do rowerów szosowych ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka