Dodaj do ulubionych

Rolls Royce Ghost Fenice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 12:17
szczyt kiczu i bezguścia
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.e-wro.net.pl 14.10.10, 13:01
      Mam pytanie, czy tuning w podobnym stylu mozna zrobic z 11-letnim polo (w idealnym stanie) chodzi mi o np. pozlacanie butli gazowej w bagażniku?
    • Gość: ...... Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.10.10, 13:29
      @m
      Gorzej już z nim nie będzie więc można.
    • Gość: zorg Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 16:25
      Tragedia
    • Gość: Gość Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:36
      pie***cie nie znacie się i zazdrościcie, jak bym miał hajcu jak lodu (czyt. docelowy właściciel) to bym sobie kupił
    • Gość: motoguru Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.chello.pl 14.10.10, 16:47
      czy szczyt bezguscia, podejrzewam ze bym sie zesral na jego widok... i wszyscy dookola mnie rowniez... to auto ma klase, to zloto, to tylko zniewalajaca kosmetyka. moze w przyszlym wcieleniu sobie cos takiego kupie - teraz bym musial 250 lat odkladac :D ( licząc, że pensja by rosła w miarę odbytego stażu pracy )

chociaz z drugiej strony, troche by mi bylo szkoda pieniedzy ( tak mysle ) nawet JAKBY mnie było na niego stać... pooglądać i podziwiać można...
    • sidian Re: Rolls Royce Ghost Fenice 14.10.10, 17:08
      piczku materi, jaki ohydny. Sie jakis arabus w turbanie powozi a potem bedzie na autostradzie na pustyni drifty odstawial i wpieprzy sie w jakas palme. Tyle bedzie zlota :D.
    • Gość: lolo Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 18:08
      Nie ma jak dobrze zaplanowana inwestycja i zmniejszenie grupy potencjalnych odbiorców (czytaj: ludzi którzy dysponują zapleczem finansowym) z kilku procent do kilku mikronów.
      Czekam na wieści o sukcesie i pobitym rekordzie sprzedaży :-)
      Ale tak zupełnie poważnie to pewnie jakiś szejk, tak dla wyróżnienia, skusi się na tą wersje.

--------------------------------------
      trynid.pl - auta na stokach u dealerów
    • Gość: Wombat Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.aster.pl 14.10.10, 18:18
      O w mordę... Kolejny samochód dla tych, którzy uważają złote zęby za symbol statusu społecznego.

Ostentacja nigdy nie jest w dobrym goście.
    • Gość: borowik Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 18:28
      Nasz rząd kupi sobie 10 takich jak zrobią vat na 26% ;)
    • Gość: zorg Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 19:43
      "pie***cie nie znacie się i zazdrościcie, jak bym miał hajcu jak lodu (czyt. docelowy właściciel) to bym sobie kupił"

I byłbyś nikim innym jak bogatym burakiem, bez krzty dobrego gustu.

"czy szczyt bezguscia, podejrzewam ze bym sie zesral na jego widok... i wszyscy dookola mnie rowniez... to auto ma klase, to zloto, to tylko zniewalajaca kosmetyka. "

Macałem Mansory Vicero i jakoś się nie zesrałem. Zesra to się totalny wsiur, który widzi tylko kasę i nie zna kiczu.
    • Gość: lumpex sp. z o.o. Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.chello.pl 14.10.10, 19:58
      a są takie z kratką?
    • Gość: DA Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 21:22
      Do m,moja rada,pozłoc sobie pałke...
    • Gość: lord Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.wroclaw.mm.pl 14.10.10, 22:18
      a gdzie ten koleś który powie że jego Polo jest lepsze ? zaspał ? czy ogląda teraz Muminki ?
    • Gość: m Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.magma-net.pl 14.10.10, 22:43
      Już sobie pozłociłem wentyle w felgach mojego 11letniego Polo. Haha a teraz zazdrościcie.
    • Gość: astro Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.home.aster.pl 14.10.10, 23:43
      to by złomiarze mieli radochę : )
    • Gość: asd Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 01:00
      a teraz wez uwazaj na krawezniki ...
    • Gość: zoolw Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.acn.waw.pl 15.10.10, 01:10
      ludzie, przede wszystkim zwroccie uwage, ze te zdjecia to ostro amatorski fotoszop, po prostu sie przyjrzyjcie...
    • Gość: motoguru Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.chello.pl 15.10.10, 02:20
      A tak spytam widzial ktoś w ogole tego ghosta na żywo ? nie mowie o tym zlocie ? ja widzialem jakies "stare" rr w stockholmie - i klasa maksymalna
    • Gość: ben Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 08:32
      Teraz rapperzy, którzy dotychczas musieli się zadowolić hummerami ze złotymi kołami, będą mogli pojeździć RR. Myślę, że bułgarscy mafiozi też przemyślą zakup.
    • Gość: Ambitny Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 09:24
      Idealna bryka do Vegas, albo do Arabii Saudyjskiej :) Jakbym tam mieszkal, dokladnie taki bym sobie sprawil :)
      --------------------
      Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
      www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
    • Gość: xyz Re: Rolls Royce Ghost Fenice IP: 178.56.33.* 15.10.10, 10:22
      - biała perła, w połączeniu ze złotem prezentuje się całkiem miło. bo bordowy na tym RR wygląda ohydnie.
    • luksusowi Re: Rolls Royce Ghost Fenice 16.10.10, 19:13
      Jednym słowem: dramat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka