Gość: Gość IP: *.zone3.bethere.co.uk 15.03.11, 11:59 Nareszcie polska dolancza do cywilizowanych krajow europy, jak zawsze 20 lat za murzynami buehh Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kratka Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.ip.netia.com.pl 15.03.11, 12:04 A co w przypadku kiedy miałem dwie stłuczki z mojej winy w ciągu 3 lat w dwóch różnych autach służbowych? No i chcę kupić ubezpieczenie na auto prywatne... Link Zgłoś
Gość: m Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 12:08 te złodzieje mnie nie sprawdzą...kiedyś lekko obtarłem gościoi zderzak...drobne rysy...dałem mu 3 stówki i sie dogadaliśmy...a utrata zniżki 60% na OC kosztowała by mnie 600 zł rocznie...jeżdże bez wypadku już 5 lat wiec 600 zł x 5 lat = 3 000 zł jestem do przodu !!! nie dajmy sie okradać haha ;-) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.zone3.bethere.co.uk 15.03.11, 12:11 A czego nie rozumiesz w slowie stluczka, auto kieruje toba czy ty autem, jak nie umiesz jezdzic zadnym autem to musza o tym wiedziec zanim cie uzbezpiecza przed kolejna stluczka. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.zone3.bethere.co.uk 15.03.11, 12:14 @m No to teraz wiemy ze oprocz idioty i dusigrosza jestes tez debilem ktory nie umie jezdzic i sie jeszcze tym chwali, co jeszcze? jestes troche wolny bo za duzo kapuchy na sniadanie, nie bryka ci itd Link Zgłoś
Gość: m Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 13:53 jestem sprytny bo nie daje sie oskubać koncernom i firmom ubezpieczeniowym...a twoje wyzwiska świadczą o tobie robaczku ;-) Link Zgłoś
Gość: m Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 13:54 @Gość jestem kimś...za cienki jesteś w uszach żeby sie ze mną równać haha Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: 178.213.167.* 15.03.11, 18:11 @m "Cfaniaku" wszystkowiedzący.... Czytałeś co podpisujesz? Nie wiesz, że przy jednej szkodzie tracisz jeden próg zniżek? Czyli strzelam, że w Twoim przypadku miałbyś zniżki 50% lub w najgorszym przypadku 40% (choć to mało prawdopodobne). Tak przynajmniej jest w trzech ubezpieczalniach, w których mam ubezpieczone samochody. Obawiam się, że w Twojej jest tak samo.... 60% odzyskałbyś znowu po roku bezszkodowej jazdy. Czasami przeraża mnie głupota ludzi, którzy mając pełne pakiety ubezpieczeniowe (AC+OC+NW+inne cuda), nierzadko za grubą kasę, przy jakiejkolwiek szkodzie albo płacą poszkodowanemu przez nich wielokrotność tego, co straciliby tracąc część zniżek, albo naprawiają własne szkody za ciężką kasę mając AC. Niestety nie są to jednostkowe przypadki. Po jaką cholerę w takim razie im te ubezpieczenia? :] Link Zgłoś
bimota Ubezpieczyciel Was sprawdzi 15.03.11, 21:02 Ubezpieczyciel nie pyta ile mialem stluczek tylko jakie mi przysluguja znizki. Jak zle cos oblicze to konsekwencje pewnie beda przy ew. wyplacie odszkodowania... Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ubezpieczyciel Was sprawdzi IP: *.sta.asta-net.com.pl 19.02.12, 21:08 Gościu m-nie znasz przepisów o ubezpieczeniu.Z kasą jesteś to tyłu. Link Zgłoś