Gość: niezorientowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:02 Witam, czytam, ale nie rozumiem (bo stary jestem). Wory to pewnie te spodnie w krokiem w kolanach, ale pierdzidło? Nie mam pojecia co to? Wyjaśnijcie :) pzdrw Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: edzio Re: pierdzidło i wory IP: *.warszawa.tktelekom.pl 26.05.04, 21:15 masz racje stary, a pierdzidło to ten zawodnik w worach. Domyslasz sie dlaczego tak na niego sie mowi? Link Zgłoś
Gość: els Re: pierdzidło i wory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 21:16 Gość portalu: niezorientowany napisał(a): > Witam, > czytam, ale nie rozumiem (bo stary jestem). Wory to pewnie te spodnie w > krokiem w kolanach, ale pierdzidło? > Nie mam pojecia co to? Wyjaśnijcie :) > pzdrw Pierdzidło to jest rura, najczęściej klozetowa lub od piecyka typu "koza" o możliwie największej średnicy założona na dziurawy, pierdzący wydech co razem ma udawać "sportowy gang i wygląd" w pojazdach naszych domorosłych tjuningowców :) A wory to takie folie, najczęściej przypominające worki na śmieci, czarne lub niebieskie niechlujnie naklejane na szyby co ma dawać "efekt przyciemnienia" ale chyba mózgu, jeśli go posiada ów domorosły tjuningowiec :) pzdr, els Link Zgłoś