Gość: gość Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.tom-net.pl 28.12.11, 22:24 ale zjebane te polo masakra jak każdy vw zjebany. bo vw sobie mysli ze przypudruje nosek tu tyłek jakieś pierdoły podokleja i ze bedzie git he he a w srodku nudno szaro o wiele lepiej wygłada corsa opc no i mocniejszy silnik ma Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polski cennik Polo GTI IP: 91.214.0.* 28.12.11, 22:48 Ale dlaczego zachwycacie się wieśwagonami. Jedyne co im ładne wyszło to scirrocco. Reszta w jedno szambo wrzucić i wymieszać, ani polotu ani wyglądu, ani super osiągów, cena wzięta z kosmosu. Z drugiej strony jak ktoś lubi zapłacić za znaczek na masce na wieswagonie kilkadziesiąt tysi to jego brocha. Pozdrawiam zdrowo myślących. Link Zgłoś
drakaina Re: Polski cennik Polo GTI 29.12.11, 01:26 1onewolf - bo trzeba było kupić 1.2 GTI zamiast zwykłego 1.4... Jak mi dali posmakować na jeździe próbnej, to ani przez moment się nie zastanawiałam. GTI daje więcej niż większa pojemność i trzeba przyznać, że osiągi tej 1.2 są naprawdę znakomite - świetne wyważenie między dynamiką, która daje przyjemność jazdy i bezpieczeństwo manewrów, a ekonomią na niskich obrotach w długich trasach. Link Zgłoś
Gość: gość67 Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.barn.cable.virginmedia.com 29.12.11, 01:29 wole zostac przy 18-sto letnim coupe i 200KM(270KM po małej modyfikacji) przy dwóch litrach jak wyrzucić kase kupując coś co skończy jak Nissan Pulsar z zajeżdżonym silnikiem po nie całym roku eksploatacji, co jest nieuniknione przy dzisiejszej oszczedności i lipnej jakości. Wnętrze plastikowo-szmaciane nie rzadnego porównania do skórzanej tapicerki - i to ma być samochód. Samochód można oceniać po kilku latach eksploatacji a nie po tym co pisze producent. Chyba że ktoś ma naddatek pieniędzy do wyrzucenia w błoto i utrzymywania serwisantów. Pozdrowienia dla fanów plastiko-wagonów. Link Zgłoś
fragles102 Re: Polski cennik Polo GTI 29.12.11, 08:45 @pogromca-ciemnoty, STARE AŁDI Japońskie auta bez awaryjnością dawniej porównywało się tylko z Mercedesem a, wv polo w latach 80-90 to był najgorszy złom jaki jezdził po drogach (na poziomie trabanta) ,zero jakości wewnątrz i zewnątrz , rdza kompletnie tam występowała , a na temat awaryjności to można książki pisać ,auto 10letnie nadawało się tylko na złom ,polo to są odpady samochodów dla najbiedniejszej części społeczeństwa ,w polo jedyne co się samo nie psuje to szyby hehe Link Zgłoś
fragles102 Re: Polski cennik Polo GTI 29.12.11, 09:00 Takie polo to średnio spali 9l bez zająknięcia , w końcu kompresor i turbo trzeba czymś napędzić hehe Link Zgłoś
Gość: m Re: Polski cennik Polo GTI IP: 79.162.69.* 29.12.11, 09:35 @fragles102 Ktoś ci głupot nagadał że Polo to złom ! Moje Polo już ponad 10 lat jeździ bez większych awarii ...raz w roku wymieniam naturalnie zużyte części (tłumik, olej, klocki,filtry) i śmigam bez awarii !!!! i za autko dałem 10 tys.zł ! Nie sztuka utopić 50 tysiaków w nowe Polo , nie mieć co jeść i stracić 50% wartości w 3 lata !!! Frajerem nie jestem ! Hhahahaa Link Zgłoś
Gość: a4-2005 Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 09:55 a średinie ceny polo są na moto.nonilix.eu/ogloszenia/motoryzacyjne/Volkswagen/Polo/uzywane/komis/tanio/ceny/kupie Link Zgłoś
grzes07 Re: Polski cennik Polo GTI 29.12.11, 11:14 gosc m polo to szrot zreszta jak i caly segment od VW Link Zgłoś
fragles102 Re: Polski cennik Polo GTI 29.12.11, 13:34 @m musisz wreszcie sprzedać tą padline polo i kupić sobie porządny Japoński samochód np. TOYOTA YARIS / COROLLA / AURIS to są samochody nie do przecenienia hehe Link Zgłoś
Gość: tyjo Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.luksus.net.pl 29.12.11, 15:33 Cena nie jest aż tak wygórowana w koncu jest to model wersji sportowej, konkurencja ma bardzo podobne ceny chociażby Skoda Fabia RS jest tylko o 2 tys tańsza więc nie wiem czy w takim układzie nie lepiej dołozyć te dwa tysiące i kupić Polo GTI Link Zgłoś
Gość: gti Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 11:21 haters gona hate ;-) Link Zgłoś
Gość: PoloTeam Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 21:49 Jestem w lekkim szoku bo Ibiza Cupra jest droższa od Polo ... widzę że już teraz niemcy zamierzają wypromować GTI nawet kosztem bliźniaczych modeli Cupra i RS. Fabia RS też nie ma lekko, nie dość że ma słabsze osiągi od Polo (7,3 s) to jeszcze jest brzydsza i niewiele tańsza Link Zgłoś
Gość: R Re: Polski cennik Polo GTI IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 06:42 Przypominam że za kilka miesięcy zaplanowano debiut najmocniejszej odmiany VW Polo tj. wersji Polo R o mocy ok. 220 KM. To będzie najmocniejszy mały hatchback dostępny na rynku (w swojej klasie) Link Zgłoś
satyron Re: Polski cennik Polo GTI 08.01.12, 16:14 zauwazylem ze czym kraj ciemniejszy i w ktorym drogi sa nedzne tym lepszymi samochodami chce jezdzic (raczej pokazac sie w nich) Link Zgłoś