Dodaj do ulubionych

transmiter fm

17.01.12, 19:33
Witam,

mam pytanie odnośnie transmitera fm. Ze względu na brak anteny w samochodzie mam słaby sygnał stacji radiowych. O ile jeszcze rmf czy zetka jest w miarę ok, to czwórka już dosyć mocno szumi. Nie mam możliwości podłączenia anteny, nie wiem co dokładnie jest nie tak (jestem kobietą), ale męskie oko po dłuższym, niezrozumiałym dla mnie monologu stwierdziło, że to dużo roboty. Auto będę użytkować jeszcze tylko przez pewien czas, więc wolałabym prostsze rozwiązanie. Zastanawiam się nad kupnem tego transmitera. Czy to poprawi jakość odbieranych fal?
Obserwuj wątek
    • jamesonwhiskey Re: transmiter fm 17.01.12, 19:48
      > Czy to poprawi jakość odbieranych fal?

raczej nie , gemeralnie to nie odbiera zadnych fal a wysyla
      • neratziotissa Re: transmiter fm 17.01.12, 19:51
        hmm szkoda, ale cieszę się, że zapytałam zamiast wyrzucać kasę w błoto. dzięki za odpowiedź. miłego wieczoru!
        • mariusz-ef Re: transmiter fm 17.01.12, 21:13
          montaż anteny to betka
          znajdź jakiego lakiernika, który ma choćby 1 rękę, albo sklep ze sprzętem grającym kt. montuje ów sprzęt, albo zadzwoń do dealera marki, którą jeździsz i zapytaj o koszt takiej usługi (ceny w ASO są obecnie naprawdę dostępne)

pozdrawiam fankę CzwUrki!
    • bimota Re: transmiter fm 17.01.12, 21:31
      Albo umow sie z prawdziwym facetem... Przy okazji mozesz kupic transmiter za 40 zl i zamiast radia sluchac MP3. ;)
      • neratziotissa Re: transmiter fm 17.01.12, 21:55
        radio odtwarza mp3, ale jednak czasami lepiej posłuchać radia, zwłaszcza jeśli jakimś cudem chwilowo mi nie trzeszczy ;-)
        ps. dzięki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka