Dodaj do ulubionych

Mercedes SL 63 AMG | Wideo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 17:34
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 17:40
      Co by mercedesik nie robił i tak głównymi użytkownikami tych aut będą dresiarze, karki, głupie laski z sianem zamiast mózgu bo jedyne co się liczy to lans na furę solarę i trzy pasy na spodniach hahahaha
    • samiec_alfa_romeo Re: Mercedes SL 63 AMG | Wideo 23.02.12, 23:05
      Apeluję do użytkowników do zgłaszania postów tego downa który spamuje pod każdym artykułem o Mercedesie.
    • Gość: tomaszow Re: Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.nplay.net.pl 23.02.12, 23:37
      @samiec_alfa_romeo przyłączam sie do apelu.

Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie, chyba zazdroszczą, ze nigdy nie będzie ich stać na taki samochód. Przez takich ludzi przesyconych jakąś zepsutą krwią odchodzi chęć czytania, często sensownych komentarzy użytkowników portalu.
      A co do autka to moc wcale nie taka duża jak na silnik z biturbo 5,5L. w SLS-ie bez doładowania mamy troszkę więcej z silnika wolnossącego, a pojemność nie jest drastycznie więkrza.
    • Gość: cliff Re: Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.204.27.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.12, 23:57
      wg mojej skromnej opinii to poprzednie wersje wizualnie był?y po prostu ładniejsze z przodu jak i z tyłu. chcieli poprawić i tak bardzo ładne auto, fakt poprzeczkę mieli postawioną wysoko ale widać tutaj przerost formy nad treścią. Co nie znaczy że auto jest brzydkie, tego nie powiedziałem.
    • Gość: Gość Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 10:03
      Cały ten szmelcsedes bęc to jedna wielka porażka , a co za tym idzie wszystko czego się dotknie , smart , maybach , mclaren , chrysler , team Brown F1 , ajemgej , itd. itd itd. Sami nic nie potrafią , to przejmują innych , a z jakim skutkiem to widać
    • Gość: gość Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 10:04
      szmelcsedes bęc z technologią Renault / Dacii hahahahaha i nowe fabryki w Chinach , Indiach , Brazylii i Meksyku hahahahahaha
    • Gość: gość Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 10:04
      To nadal tylko mercedes , masowo tłuczony pospolity parch , jest tyle lepszych marek z prawdziwą klasą , a nie tylko w nazwie
    • Gość: Ton Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.bosbank.pl 24.02.12, 16:49
      Bardzo proszę wszystkich o pomoc w celu zidentyfikowania tego przygłupa co spamuje pod każdym artykułem o mercedesie. Zgłaszajcie jego posty do usunięcia.. Trzeba tępić debila.
    • Gość: ddd moto stronka IP: *.unknown.vectranet.pl 24.02.12, 19:34
      Znajdziesz tu m.in. ciekawe testy samochodów i motocykli, informacje o auto-moto gadżetach, wieści ze świata sportów motorowych, ale także porady dotyczące fotelików dla dzieci, eksploatacji auta i jednośladu oraz opisy moto podróży.

www.motocaina.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: ageh Mercedes SL 63 AMG | Wideo IP: *.internetia.net.pl 27.02.12, 16:18
      kocham to auto jak mało co...

------
      C-zero www.citroen.pl/citroen-c-zero/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka