magdalena-20 24.05.12, 22:43 Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaka może się przydarzyć mężczyźnie? - Rysa na lakierze samochodu ;-)) Pozdrowienia i uśmiechy :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
killer-tom Re: Rysa 25.05.12, 00:16 Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaka może się przydarzyć kobiecie? - Rysy na polakierowanych paznokciach :) Również pozdrawiam! :) Link Zgłoś
nazimno Nie zgadza sie !!! 25.05.12, 10:30 Najgorsze dla kobiety jest spotkanie z kolezanka, ktora bedzie miec te sama (alternatywnie, bo male jest prawdopodobienstwo wszystkiego na raz): -torebke -buty -sukienke ... pzdr Link Zgłoś
nazimno Chodzi o "kobiete statystyczna", a nie o Pania, 25.05.12, 11:15 Pani niomo. PS, na marginesie: podobno jakies aktoreczki o malo co sie ostatnio nie pobily. W gruncie rzeczy "lata mi to". Niech robia, co chca. Link Zgłoś
qqbek Re: Rysa 25.05.12, 10:39 magdalena-20 napisała: > Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaka może się przydarzyć mężczyźnie? > - Rysa na lakierze samochodu ;-)) > Pozdrowienia i uśmiechy :-) Byś zobaczyła jak moja ślubna klęła babę, która jej ostatnio błotnik przerysowała pod siłownią i zwiała (kochanie nie zdążyło spisać numerów, a na monitoringu nie było ich widać). Nawet doświadczony bywalec knajp kategorii "Z" mniej soczyście i z mniejszym polotem klnie i wiązanki puszcza ;) Link Zgłoś
pejotpe4 Re: Rysa 25.05.12, 19:23 Po to jest AC (ale może się nie opłacać dla rys). Moja ślubna ma to gdzieś, bo jeździ starym matizem, ja też już przestałem się dziadami przejmować lata temu - auto nie dzieło sztuki i się w końcu porysuje (raz porysowałem gościowi, który nieprawidłowo zaparkował, to zostawiłem mu swój numer i wypłaciłem 200PLN (tyle chciał, a z OC się nie opłacało)... Link Zgłoś