Gość: DJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:41 Ja uważam, że to świetny samochód i dobrze wykonany. Oczywiście, że ma wady, ale który ich nie ma? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: misiak Re: KIA SORENTO - co sądzicie IP: 213.76.161.* 14.10.04, 08:31 A bo ja wiem czy ma wady?:) Miałem okazję się taka przejechać z silnikiem benzynowym. Bardzo sympatycznie się tym jeździ. Z nowych terenówek miałem co prawda okazję przejechać się tylko Patrolem:) Przy tej cenie KIA jest baardzo fajnym samochodem:) pzdr Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: KIA SORENTO - co sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:45 zalezy do czego to auto ale zaliczysz nawet delikatny dzwon i na czesci czekasz az przyplyna z Korei tego wlasnie chcesz ? lepiej kup Hyundaia Terracan albo SantaFe nie ma problemow najmniejszych z serwisem a sa to zajebiste furki a jak potrzebujesz do jazdy szosowej bardziej to Mitsu Outlander albo Honda CRV Link Zgłoś
Gość: DJ Re: KIA SORENTO - co sądzicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:58 MITSU i CRV nie ma diesli tylko benzyny. Skąd wiesz, że na części trzeba czekać aż przypłyną z Korei? Z tego co ja wiem główny magazyn KIA jest w Europie. Czy sądzisz , że do nowych modeli nawet popularnych marek wszystkie części dostaniesz "just now"? Link Zgłoś