Gość: misio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:52 CZY warto kupić opla calibra z 90 roku? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Warsztatowiec Re: calibra IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.04, 23:53 Nie bo Ci sie rozsypie karoseria(jesli nie jest juz rozsypana). Maja wade produkcyjna blachy. Link Zgłoś
Gość: max Re: calibra IP: *.chello.pl 02.11.04, 00:29 jeśli masz już dres i adidasy to warto. inaczej najpierw zainwestuj w ubranie Link Zgłoś
Gość: Michal Re: calibra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:18 Potwierdzam opinie warszatowca.Nastepnie problemy z stara eloektronika. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: gonzoR Re: calibra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:28 Też kiedyś chciałem to auto mieć ale nie znalazłem czegoś w stanie mnie zadowalającym. Na zachodzie jeżdżą nim tamte dresy... Link Zgłoś
x-darekk-x Re: calibra 02.11.04, 12:46 ech, w 94/95 roku pracowalem w dyrekcji general motors poland. jak wspominam opla calibre turbo 4x4, ktorym troche wtedy jezdzilem to nadal mi skacze adrenalina. to bylo pierwsze auto, ktore zrobilo na mnie tak piorunujace wrazenie. od tamtego czasu jezdzilem wieloma znacznie lepszymi samochodami, ale czar wspomnien nie prysl. to co widze teraz na drogach to zal wolajacy o pomste do nieba. niegys przepiekne, najbardziej aerodynamiczne wielko-seryjne auto swiata (w tamtych czasach oczywiscie, przypominam: cx 0,26) przy ktorym corrado czy starion wygladaly jak puszki na herbate. a dzisiaj? buczacy wydech puszczajacy kleby dymu, korek do gazu, grzechoczace zawieszenie i piszczace hamulce, czarne szyby, sto kilo szpachli wokol pseudo aero-kitu i lysy debil za kolkiem. Link Zgłoś
racingismylife Re: calibra 02.11.04, 12:56 zgadzam sie z przedmowca w 100% darek a ta ci sie podoba ? www.cardomain.com/memberpage/254494 Link Zgłoś
Gość: calibra men Re: calibra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:09 widać dresy mają gust, bo jak na moje oko calibra to wspaniałe auto ! Link Zgłoś
Gość: alfred Re: calibra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:48 jasne!i nie słuchaj tych niespełnionych psudo mechaników,lakierników i kogo tam jeszcze!nigdy nie kupią takiego auta ,nie że nie mają pieniędzy ale ich kobiety by ich zajebały.Bo za niski ,bo 3 dzwiowy,i ciężko się wsiada itd.Wiem co mówię ,bo obracam się w tym środowisku,i widzę jak patrzą z zazdrością na dziewcznę ,która do mnie wsiada.Zresztą zapytaj swoją,czy woli cali,czy inny.Co do pytania ,musisz szukać,ja biegałem za swoją parę miesięcy,aż znalazłem ,i jestem z niej dumny./91 r/tylko dolewam benzyny.A nie jak reszta ,auto za 50 tys i więcej i jedzie montować gaz,ot mi kozaki.POWODZENIA!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: doktore Re: Opel calibra IP: *.c.wavenet.pl 25.01.05, 21:39 A tak przy okazji - ilu miejscowa jest calibra 4 czy 5 (mam oczywiscie na mysli pozycje "Liczba miejsc" z dowodu rejestracyjnego)? Link Zgłoś