borsuczyca.klusek 15.10.23, 19:18 Kto będzie oglądać? Jakie typy? Jakie nastroje? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nousecomplaining Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 19:45 > Kto będzie oglądać? Bedem, ale dzisiaj bardziej mnie interesuje wynik w innych rozgrywkach. > Jakie typy? Albo wygramy, albo przegramy, albo zremisujemy. Czytaj: w każdym przypadku się napiję. > Jakie nastroje? Chujowe jak zawsze przed dowolnym meczem repry. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 19:54 nousecomplaining napisał(a): > > Kto będzie oglądać? > Bedem, ale dzisiaj bardziej mnie interesuje wynik w innych rozgrywkach. Nieoficjalne wieści z bazarku są bardzo dobre. Co prawda najdroższe (ale nie tak znacznie, jak prognozy cen wcześniej wskazywały) są pistacje, ale kolejne 3 miejsca nie dość, że prawidłowo objęte, to jeszcze wysoko punktowane. > > Jakie typy? > Albo wygramy, albo przegramy, albo zremisujemy. Czytaj: w każdym przypadku się > napiję. I to jest prawidłowe podejście do gry naszej reprezentacji. Zresztą na trzeźwo to od kilku lat trudno ich oglądać. > > Jakie nastroje? > Chujowe jak zawsze przed dowolnym meczem repry. Polecam tego allegrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 20:56 Oglądamy, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 21:25 Ogladam 0-1 Czyli ;Moldawia prowadzi O Zone - Dragostea din tei Majahi Majahoo Z tej okazji chlopaki z Moldawii... W sumie Rumuni, ale oficjalnie to inny narod Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 21:36 wislok1 napisał: > Ogladam > > 0-1 > Czyli ;Moldawia prowadzi > > > > Z tej okazji chlopaki z Moldawii... > > > W sumie Rumuni, ale oficjalnie to inny narod Podobno z Bułgarami i Macedonczykami tez cos w tym stylu. Co do wyniku- beznadziejna grupa. Polska i Czechy wujowe drużyny. A trampkarze maja szczęście ze ich gry jutro wielce nie będą wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 21:42 Ino Albanczyki dobre w naszyj grupie. Z Moldawii przynajmnij ambitne. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 21:58 Nie do konca, bo Moldawianie do 1945 bylo po prostu Rumunami, potem Stalin z nich zrobil inny narod, ale mieli identyczny jezyk co Rumuni Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:08 A Kaczor i pisiory chcieli z Polaków zrobić 2 narody qr.a. Gra się poprawiła. Oglądajta. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:29 Ogladam 1-1 Ale atakuja ambitnie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:07 Nie oglądam. Wole siatkarki i siatkarzy. Jedne i drudzy maja ambicje, wole walki, pracowitość i nie odpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:37 A powiedzieć Wam cos na pocieszenie? Czesi są tak samo ostatnio do d.jak Polacy więc możliwe że też z Moldawia zremisują i zdaje się że wówczas tez zwycięstwo Polski z Czechami wystarczy. Męcz 2 kiepskich drużyn ale Lewandowski kopnie na 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:42 Tyle zaprzepaszczonych akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:43 No cóż, 50 lat temu, 17.10.1973 wieczorem były dwa fajne wydarzenia wieczorem w telewizji. Najpierw Wembley a potem - jak powiedział reżyser- miał być film na pocieszenie "Kaprysy Lazarza". Dziś piłkarze nie przyczynili się do drugiego fajnego wydarzenia. Zresztą po co oni by tam mieli jechać na Euro? Wstydu przynieść? Piłkarze z jakichś podrzędnych drużyn tudzież staruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:44 dodekanezowiec napisał: > A powiedzieć Wam cos na pocieszenie? Czesi są tak samo ostatnio do d.jak Polacy > więc możliwe że też z Moldawia zremisują i zdaje się że wówczas tez zwycięstwo > Polski z Czechami wystarczy. Męcz 2 kiepskich drużyn ale Lewandowski kopnie na > 1:0 Choc nie wiem czy i tak Moldawia nas nie przegoni. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 22:57 Śmieszny Mylik, stary Grosicki, kilku piłkarzy zupełnie nieznanych z jakichś lig greckich. To urva Ksysiu Wazycha był z Panathinaikosu a tu jacyś z PAOK Saloniki.. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 23:22 No, ale teoretycznie wartosc rynkowa druzyny z PL WIELOKROTNIE przewyzsza wartosc druzyny z Moldawii, po 1945 roku odlaczonej od reszty Rumunii i wcielonej do ZSRR prowincji rumunskiej..... Wiec taki mecz nie wygra to STRASZNY wstyd... Tak samo jak przegrac w Kiszyniowie... Kulesza kombinowal i wykombinowal nowego trenera, co jest tak samo do d.. jak Fornalik.... To ze Czesi graja tak samo do d.py nie jest wytlumaczeniem.... Cieszyc sie z tego, ze sasiad jest takim samym nieudacznikiem ..... Perwersja Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 06:41 wislok1 napisał: > No, ale teoretycznie wartosc rynkowa druzyny z PL WIELOKROTNIE przewyzsza warto > sc druzyny z Moldawii, po 1945 roku odlaczonej od reszty Rumunii i wcielonej do > ZSRR prowincji rumunskiej..... > > Wiec taki mecz nie wygra to STRASZNY wstyd... > Tak samo jak przegrac w Kiszyniowie... > > Kulesza kombinowal i wykombinowal nowego trenera, co jest tak samo do d.. jak F > ornalik.... > > To ze Czesi graja tak samo do d.py nie jest wytlumaczeniem.... > > Cieszyc sie z tego, ze sasiad jest takim samym nieudacznikiem ..... > Perwersja Nie zaraz cieszyć. Tylko że była szansa wygrać z Czechami i po wygranej z Moldawia - w obliczu tych 2 wynikow troche ratowac twarz. Teraz pewnie nawet na koniec wygrana z Czechami nie ma już takiego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 06:42 Poza tym oglądałem trochę mecz Czechów z Wyspami Owczymi. 1:0 wymęczyli szczęśliwie bo po ręce byl karny w 76.minucie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 15:55 Az tak Czesi nie sa slabi, zeby przegrac z PL Kopanina nieudacznikow sie skonczy remisem Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 23:08 Jakos nie widze to tak optymistycznie z Czechami .... Nawet jakby sie udalo, to i tak w euro24 trzy mecze i do domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
globalneocieplenie9 Re: OT Polska - Mołdawia 17.10.23, 14:34 Baraż wygrywamy i awansujemy, jak ostatnio ze Szwecją Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Polska - Mołdawia 17.10.23, 15:16 globalneocieplenie9 napisał: > Baraż wygrywamy i awansujemy, jak ostatnio ze Szwecją Optymista 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
globalneocieplenie9 Re: OT Polska - Mołdawia 17.10.23, 17:06 Realista. To możliwe. Gramy ze słabą Estonią i Lewy wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT Polska - Mołdawia 15.10.23, 23:40 Mecz zakończył się bezbramkowym remisem jeden do jednego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 09:13 3 dni temu-krzyczeli, ze ME maja w cuglach. Wczoraj okazało sie - , że wyszło jak zawsze-czyli? Każdy ma to, na co zasługuje. Nawet jak jeszcze 5-10 nowych trenerów przyjdzie-to efekt bedzie taki sam- bo nie w tym rzecz. Widac było wczoraj- i to po raz kolejny- żenujacy poziom naszych piłkarzy i ich umiejetnosci a w zasadzie - nieudolnosci. Oglądałem ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 10:52 bolo2002 napisał: > 3 dni temu-krzyczeli, ze ME maja w cuglach. Kto konkretnie bo znów konfabulujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 16:25 Komentarze przeciez były w każdej prasie- , ze na ME jadą i basta. Euforia była pisana wszędzie. I wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 11:07 Pozdro dla kumatych ;) (w tym skladzie to bedzie tylko borsuczyca :P) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 11:27 Witaj kochaniutka 😘❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
frntta666 Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 11:31 No heeej :D ;* Jest kac? U mnie nawet nie, bo poki co tylko szczesciem pijana bylam i jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 11:39 Ja jeszcze wstrzymuje konie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 11:45 borsuczyca.klusek napisała: > Ja jeszcze wstrzymuje konie 🙄 Ale po co? Policzono na razie tylko wiochy, a już PiS ma poniżej 40%. W większych miastach, nawet w Lublinie, nie wygra. A to w miastach tym razem (wbrew akcji "wieś z największą frekwencją dostanie wóz strażacki i dwukrotną wizytę Matołusza") frekwencja była najwyższa (w tych 200-500 tysięcy mieszkańców, w które wpada Lublin, przekroczyła 80%). Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 11:58 Nie chcę studzić niczyjego entuzjazmu po prostu sama wolę poczekać 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 13:30 borsuczyca.klusek napisała: > Nie chcę studzić niczyjego entuzjazmu po prostu sama wolę poczekać 🙄 Otwieraj szampana i niech ci stary borsuk coś smacznego ugotuje do jedzenia, będzie co świętować. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 16:15 > będzie co świętować Oby. Teraz przez 30 dni będą się brzydko chwytać wszelkich możliwości. Mam nadzieję, że nie złowią zbyt wielu pizd na swój haczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT Polska - Mołdawia 16.10.23, 12:35 qqbek napisał: > Policzono na razie tylko wiochy, a już PiS ma poniżej 40%. > W większych miastach, nawet w Lublinie, nie wygra. > > A to w miastach tym razem (wbrew akcji "wieś z największą frekwencją dostanie w > óz strażacki i dwukrotną wizytę Matołusza") frekwencja była najwyższa (w tych 2 > 00-500 tysięcy mieszkańców, w które wpada Lublin, przekroczyła 80%). > W mojej komisji wyborczej frekwencja przekroczyła 80% o godz. 17.00 i wtedy też zabrakło kart do głosowania. Karty dowieziono na 20.45, a zagłosowałem ok. godziny później. W związku z tym pierwszą połowę meczu oglądałem na komórce, stojąc w gigantycznej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś