gargamel69 17.11.04, 17:27 Witam, Szukam pompki do paliwa pozwalajacej na przelewanie benzyny pomiedzy bakami lub kanistrami. Będę bardzo wdzięczny za informację, czy ktoś się z czymś takim spotkał. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: TO JA Re: pompka do paliwa IP: *.honeywell.com 17.11.04, 17:37 Oczywiscie ze takie cos istnieje. Wyglada jaj gumowa gruszka z ktorej wychodza dwa weze. jeden wkladasz do jednego baku, drugi do drugiego i pompujesz sciskajac i puszczajac gruszke. To chyba najprymitywniejsza wersja, ja nabylem moja w sklepie ze sprzetem dla wodniakow. Link Zgłoś
niknejm Re: pompka do paliwa 17.11.04, 17:37 Człowiek jest ssakiem, więc... pomyślnego ssania. ;-) Sam stosowałem technikę wężyka i ust za komuny ;-)) Byle uważać i sie nie nałykać... Pzdr Niknejm Link Zgłoś
gargamel69 Re: pompka do paliwa 17.11.04, 17:46 właśnie łykania chciałbym uniknąć, nie chę zostać nałogowcem, dzięki Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: pompka do paliwa IP: *.honeywell.com 17.11.04, 17:46 Oj, Niknejm, amatorze. Trzymasz szlauch w dloni i wpychasz go i wyciagasz energicznie do i z baku, ale tak ze w czasie wpychania otwierasz a w czasie wyciagania zatykasz kciukiem wylot. Po trzech takich pompnieciach benzyna sama leci z niego jak glupia. Twoja metode ssania ustami stosowalem tylko przy rozlewaniu wina z gasiora do butelek. Pzdr. Link Zgłoś
niknejm Re: pompka do paliwa 17.11.04, 17:56 Gość portalu: TO JA napisał(a): > Oj, Niknejm, amatorze. Trzymasz szlauch w dloni i wpychasz go i wyciagasz > energicznie do i z baku, ale tak ze w czasie wpychania otwierasz a w czasie > wyciagania zatykasz kciukiem wylot. Ech... Że też wtedy nie było i-netu. Uniknąłbym płukania zębów etyliną żółtą 94, raz mi się tak 'udało' ;-)) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Zbyszek sprzedam, niedrogo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:49 NIe ma problemu za100 zł mogę Ci sprzedać pompke na12vtrzeba dotoczyć tylko końcówki.Pompka sprawdzona przez 9 lat spuszczałem nią bęzynę na szrocie ZBYSZE napisz na adres: zbyszek1207@wp.pl lub odpisz na forum Link Zgłoś
gargamel69 Re: sprzedam, niedrogo! 17.11.04, 17:56 dzięki za propozycję, nie wykluczone, że z niej skorzystam, na razie stoi przede mną bariera finansowa, 100 to jeszcze nie dla nmnie, muszę znaleźć coś tańszego, dziekuję i pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: sprzedam, niedrogo! IP: *.fornfyndet.se 17.11.04, 21:18 Witaj Gargamelu, Uwazaj tak piszesz a potem ludziom bedzie ginac benzyna z zbornikow w samochodach. W szwecji to popularne.Prz<ykapuja ze napchniesz do pelnego i w nocy Ci spuszcza do 5l w tanku zostanie,wlasnie uzywaja takiej delikatnej pompeczki. Pzdr.Michal Link Zgłoś