Gość: Daro IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 10:06 Jeżdżę 10 letnim Polo i musze stwierdzić, że zachowuje sie kapitalnie. Prawie wszystkie inne marki w tym wieku są bardzo awaryjne. W moim aucie wystarczy lac paliwo i dbać o niego. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Neta Re: Volkswagen Polo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:18 Moje szczęście ma 8 latek i na imię Golf II, nie zamienię na inny , bo sentyment do niego mam ogromny. Podobnie, wystarczy benzyna i od czasu do czasu jakas kosmetyka pod maską, a ile satysfakcji jak ogolony Kolo w bmw zostaje z tyłu przy starcie ze świateł. Pozdrowienia, niech nam się dalej zdrowo chowają Neta Link Zgłoś
Gość: GRZES Re: Volkswagen Polo IP: *.broker.com.pl / 172.16.2.* 03.01.03, 22:55 Gość portalu: Daro napisał(a): > Jeżdżę 10 letnim Polo i musze stwierdzić, że zachowuje sie > kapitalnie. Prawie wszystkie inne marki w tym wieku są bardzo > awaryjne. W moim aucie wystarczy lac paliwo i dbać o niego. NIE ROZSMIESZAJ NIKOGO-A OLEJ I PŁYNY LEJESZ Link Zgłoś
polokokt Re: Volkswagen Polo 05.01.03, 01:01 Moj choc nie ma jeszcze takiego wieku nie jest tak idelany. Ale mily to pololot, jak kazdy samochod ma swoje wady i zalety ale takiego chcialem i takego mam :) Pozdrawiam Link Zgłoś