Dodaj do ulubionych

Hyundai Lantra

19.09.02, 16:20
miałem hultajka i to co piszecie to bzdury.Jak się dba o
samochód to nie trzeba przy nim niewiadomo czego robić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Hyundai Lantra IP: *.atlanta.ga.us 19.09.02, 18:14
      Smieszne bo np. w USA jakosc Hyundaia jest bardzo dobra i przekracza np. jakosc Forda. Nie lubie tych testow Dekry
      bo okazuje sie w nich ze samochody na ktore ludzie strasznie narzekaja sa niezawodne a te ktore ludzie lubia i im
      jezdza bez problemow wiele lat sa "wysoce" zawodne.
      • Gość: Prezes Re: Hyundai Lantra IP: *.ces.clemson.edu 19.09.02, 18:54
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Smieszne bo np. w USA jakosc Hyundaia jest bardzo dobra i
        przekracza np. jakosc
        > Forda.

Prawdopodobnie tak.
        Parę lat temu Hyundaie miały tu bardzo zła opinię
        (np. Excel) i sprzedawały się raczej kiepsko.
        Po wprowadzeniu jednak najdluższej w USA gwarancji
        (10 lat 100000 mil na układ napędowy),
        zaufanie znacznie wzrosło i wtej chwili na Hyundaie
        nikt nie patrzy z politowaniem.

U nas ten model nazywa się Elantra :-)
        (a może to jest coś innego ?)

>Nie lubie tych testow Dekry
        > bo okazuje sie w nich ze samochody na ktore ludzie strasznie
        narzekaja sa nieza
        > wodne a te ktore ludzie lubia i im
        > jezdza bez problemow wiele lat sa "wysoce" zawodne.
    • Gość: zbyszek Re: Hyundai Lantra IP: 217.153.26.* 24.10.02, 11:59
      Kompletna bzdura, znowu niemcy chcą na siłe promować swoje
      samochody pisząc paszkwile na innych producentów.
      Mam drugą Lantre, jest już ona wiekowym samochodem (około 10
      lat) jednak w dalszym ciągu sprawuje się bez zarzutów. Jest to
      naprawdę bezawaryjny samochód w przeciwieństwie do niemieckiego
      Opla.
      • devote Re: Hyundai Lantra 27.10.02, 01:10
        hyundai to dobre samochody i cholernie robia sie popularne w usa.nowy tiburon
        jest zajebisty a nowy SUV sprzedaje sie super dobrze w usa i pelno jest ich na
        drogach.jedynie accent wyglada cienko.
        • Gość: Marek Re: Hyundai Lantra IP: *.atlanta-36-37rs.ga.dial-access.att.net 27.10.02, 04:12
          Tiburon mi sie podoba, ale ma dwie wady:
          1) silnik V6 ma za malo mocy. Wieszosc producentow do tej klasy pojazdu daje
          200 KM.
          2) samochod w max. wersji sie niebezpiecznie zbliza cenowo do Mitsubishi
          Eclipse. A Eclipse mozna kupic z 0%, 0 money down i 0 payments przez rok. Jak
          policzysz jaka to oszczednosc, to Eclipse jest praktycznie tansze od Tiburona
          a i za 2 lata jak bedziesz sie go pozbywal to latwiej sprzedac Mitsubishi niz
          Hyundai'a.
          • devote Re: Hyundai Lantra 27.10.02, 20:03
            cenowo wcale sie nie zbliza
            maxymalnie wyposazony tiburon kosztuje do 19k$ a Eclipse GTS maksymalnie
            wyposazony 24k$.Tiburon 6 cyl. kosztuje tyle co Eclipse z 4 cylindrami.

piszesz ze mitsubishi oferuje lepsze warunki przy zakupie.to prawda.
            natomiast hyundai oferuje najlepsza gwarancje w USA.wiec mniejsza cena plus
            najlepsza gwarancja to powinno przyciagnac klijenta.wiadomo ze patrzy sie na
            marke i eclipse lepiej sie sprzedaje niz tiburon ale 90% sprzedanych Eclipse to
            4 cylindrowe.

jedyny problem jest w tym ze tiburon jest bardzo ciasny w srdku,mala kabina.
            natomisat jest bardzo ladny w srodku.

www.edmunds.com/reviews/roadtests/firstdrive/49220/page1photo.html
            • Gość: Amator Coupe Re: Hyundai Lantra IP: *.visp.energis.pl 29.10.02, 19:02
              Z wielkim zainteresowaniem przeczytałem mat. dot. Coupe.Oglądałem w salonie,
              niestety nie miałem okazji nim jeżdzić(takie możliwości to nie w RP).W 90%
              jestem zdecydowany go kupić, ale... Stać mnie tylko na słabszą wersję
              2l,zresztą 2.5l i tak bym nie kupił (mam Vectrę V6 - pije jak smok).Nigdy nie
              miałem "koreańczyka", opinie na ich temat są powiedzmy niezbyt przychylne(prasa
              niemieckojęzyczna).Wiadomo, że co niemieckie - to najlepsze.Auto szalenie mi
              się podoba, ale ma słabe strony:tylko 2 poduszki, brak komputera, temp. zewn.O
              opcji doposażenia. Znajomi namawiają mnie na Astrę Coupe(lepsze wyposażenie,
              osiągi, mniejsze zużycie paliwa, no i niemiecki).W Hyundaiu kusi 3 letnia
              gwarancja.Co wybrać? Może ktoś ma już ten model?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka