sm.seba 19.09.02, 16:20 miałem hultajka i to co piszecie to bzdury.Jak się dba o samochód to nie trzeba przy nim niewiadomo czego robić. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Hyundai Lantra IP: *.atlanta.ga.us 19.09.02, 18:14 Smieszne bo np. w USA jakosc Hyundaia jest bardzo dobra i przekracza np. jakosc Forda. Nie lubie tych testow Dekry bo okazuje sie w nich ze samochody na ktore ludzie strasznie narzekaja sa niezawodne a te ktore ludzie lubia i im jezdza bez problemow wiele lat sa "wysoce" zawodne. Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Hyundai Lantra IP: *.ces.clemson.edu 19.09.02, 18:54 Gość portalu: Marek napisał(a): > Smieszne bo np. w USA jakosc Hyundaia jest bardzo dobra i przekracza np. jakosc > Forda. Prawdopodobnie tak. Parę lat temu Hyundaie miały tu bardzo zła opinię (np. Excel) i sprzedawały się raczej kiepsko. Po wprowadzeniu jednak najdluższej w USA gwarancji (10 lat 100000 mil na układ napędowy), zaufanie znacznie wzrosło i wtej chwili na Hyundaie nikt nie patrzy z politowaniem. U nas ten model nazywa się Elantra :-) (a może to jest coś innego ?) >Nie lubie tych testow Dekry > bo okazuje sie w nich ze samochody na ktore ludzie strasznie narzekaja sa nieza > wodne a te ktore ludzie lubia i im > jezdza bez problemow wiele lat sa "wysoce" zawodne. Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Hyundai Lantra IP: 217.153.26.* 24.10.02, 11:59 Kompletna bzdura, znowu niemcy chcą na siłe promować swoje samochody pisząc paszkwile na innych producentów. Mam drugą Lantre, jest już ona wiekowym samochodem (około 10 lat) jednak w dalszym ciągu sprawuje się bez zarzutów. Jest to naprawdę bezawaryjny samochód w przeciwieństwie do niemieckiego Opla. Link Zgłoś
devote Re: Hyundai Lantra 27.10.02, 01:10 hyundai to dobre samochody i cholernie robia sie popularne w usa.nowy tiburon jest zajebisty a nowy SUV sprzedaje sie super dobrze w usa i pelno jest ich na drogach.jedynie accent wyglada cienko. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Hyundai Lantra IP: *.atlanta-36-37rs.ga.dial-access.att.net 27.10.02, 04:12 Tiburon mi sie podoba, ale ma dwie wady: 1) silnik V6 ma za malo mocy. Wieszosc producentow do tej klasy pojazdu daje 200 KM. 2) samochod w max. wersji sie niebezpiecznie zbliza cenowo do Mitsubishi Eclipse. A Eclipse mozna kupic z 0%, 0 money down i 0 payments przez rok. Jak policzysz jaka to oszczednosc, to Eclipse jest praktycznie tansze od Tiburona a i za 2 lata jak bedziesz sie go pozbywal to latwiej sprzedac Mitsubishi niz Hyundai'a. Link Zgłoś
devote Re: Hyundai Lantra 27.10.02, 20:03 cenowo wcale sie nie zbliza maxymalnie wyposazony tiburon kosztuje do 19k$ a Eclipse GTS maksymalnie wyposazony 24k$.Tiburon 6 cyl. kosztuje tyle co Eclipse z 4 cylindrami. piszesz ze mitsubishi oferuje lepsze warunki przy zakupie.to prawda. natomiast hyundai oferuje najlepsza gwarancje w USA.wiec mniejsza cena plus najlepsza gwarancja to powinno przyciagnac klijenta.wiadomo ze patrzy sie na marke i eclipse lepiej sie sprzedaje niz tiburon ale 90% sprzedanych Eclipse to 4 cylindrowe. jedyny problem jest w tym ze tiburon jest bardzo ciasny w srdku,mala kabina. natomisat jest bardzo ladny w srodku. www.edmunds.com/reviews/roadtests/firstdrive/49220/page1photo.html Link Zgłoś
Gość: Amator Coupe Re: Hyundai Lantra IP: *.visp.energis.pl 29.10.02, 19:02 Z wielkim zainteresowaniem przeczytałem mat. dot. Coupe.Oglądałem w salonie, niestety nie miałem okazji nim jeżdzić(takie możliwości to nie w RP).W 90% jestem zdecydowany go kupić, ale... Stać mnie tylko na słabszą wersję 2l,zresztą 2.5l i tak bym nie kupił (mam Vectrę V6 - pije jak smok).Nigdy nie miałem "koreańczyka", opinie na ich temat są powiedzmy niezbyt przychylne(prasa niemieckojęzyczna).Wiadomo, że co niemieckie - to najlepsze.Auto szalenie mi się podoba, ale ma słabe strony:tylko 2 poduszki, brak komputera, temp. zewn.O opcji doposażenia. Znajomi namawiają mnie na Astrę Coupe(lepsze wyposażenie, osiągi, mniejsze zużycie paliwa, no i niemiecki).W Hyundaiu kusi 3 letnia gwarancja.Co wybrać? Może ktoś ma już ten model? Link Zgłoś