Dodaj do ulubionych

Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przykłady

27.08.06, 16:47
Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przykłady:I jedno(pijak)i drugie
(baba)jedzie tak samo nie pewnie,nie uzywa kierunowskazow,lub właczy lewy a
skreca w prawo,lub odwrotnie.Nigdy niemozna sie spodziewac co 1 i 2 pocznie
na drodze,baby sa nawet gorsze od pijaków bo jezdza lewym pasem 40km/h,a
prawe pasy puste.Przykładów są jeszcze tysiace,ale niechce mi sie
wyliczać.Ale co najciekawsze na zachodzie"baby"wykazuja dużo lepsze
umiejetności od "naszych bab".
Obserwuj wątek
    • puch.marny Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 27.08.06, 21:03
      ciekawe doświadczenia masz:)) ja właśnie przed chwilą wróciłam z trasy i
      kilkanaście razy zdarzyło mi się dziś spotkać takich co to po lewym pasie jadą
      40 km/h i wyobraź sobie że to byli WYŁĄCZNIE faceci:)))

myślę, że kobiety mają więcej wyobraźni za kierownicą niż faceci:)))
      • qba47 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 27.08.06, 22:02
        Nieraz zdarzy sie jakis facet-tłuk co sie wlecze lewym,ale na 10 kobiet to 9
        blokuje ruch i NIE MAJA ZADNEJ WYOBRAZNI ZA KIEROWNICA!!!Pewno mysla o nowych
        butach,a wzrok maja ZAWSZE wbity 1-2 metry przed maske i nic pozatym niewidza!!!
        I jeszcze jeden przykład:W nocy jak "mrugam"długimi na kogos kto jedzie bez
        swiateł to wiekszosc facetow właczy i nawet podziekuja,a jeszcze ZADNA koboeta
        niewłaczyła,bo po prostu niewidzi jak ktos wyjedzie jej"na czołowke"i jeszcze
        swiatłami mruga.Miesiecznie spotykam kilkanascie takich bab bez swiateł w nocy
        i nigdy jeszcze niezareagowały na trabienia innych itp.,a jak zatrzymaja ja
        policjanci to udaje idiotke,albo prosi policjanta zeby właczył jej swiatła bo
        nie wie gdzie!!!Takie przypadki niestety tez sa na drodze-one nie powinny
        wychodzic z kuchni-areszt domowy do smierci:)
        • puch.marny Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 27.08.06, 22:28
          naprawdę strasznie mi Cię żal że masz takiego pecha w życiu i trafiasz na takie
          kobiety za kierownicą:)) mam nadzieję że w miłości powiodło Ci się albo
          powiedzie, znacznie lepiej:) powodzenia:)
          • tornisterszkolny Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 23:04
            puchu.marny - masz rację kobiety mają za kierownicą buuujną wyobraźnię.
            pozdrowka

Ps.
            z literatury: "kobieto puchu marny - czy wiesz, że puch jest głupszy od gęsi"
        • the_dzidka Oto odpowiedzialny kierowca!! 02.11.06, 22:21
          > I jeszcze jeden przykład:W nocy jak "mrugam"długimi na kogos kto jedzie bez
          > swiateł

Mrugasz w nocy długimi swiatłami?
          Oto prawdziwie odpowiedzialny kierowca - płci męskiej naturalnie!!!
          Taki mądry jest, a nie wie, że w nocy nie mruga się długimi światłami, bo to
          zwyczajnie oślepia tego jadącego z przeciwka?
          I nie wie, że aby zwrócić komus uwagę, że jedzie bez swiateł, znacznie lepszym
          sposobem jest wyłączenie i włączenie na powrót własnych świateł mijania 2-3
          razy?
          (pomijam juz jego tytuł wątku, bo to już nie jest smieszne...)
          • terenia19 Re: Oto odpowiedzialny kierowca!! 25.11.06, 15:08
            znajac zycie to on Ci niepodziekowal tylko mrugnąl Ci bo go wkurwiles...
    • jusytka Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 27.08.06, 22:06
      oj chyba baba nieźle ci dała popalić, ta w domu he he. Na bank jesteś z
      warszawki ...
      • qba47 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 27.08.06, 22:40
        Drogie panie...Pojezdzijcie przez kilkanascie miesiecy po 10-15h dziennie po
        naszych drogach to zdanie zmienicie i bedziecie tu całkowita racje mi
        przyznawać:)ale jak sie jezdzi tylko do pracy,na zakupy to nic sie niewidzi.I
        dlaczego tylko w polsce panie jeżdża tak fatalnie???Bo jezdziłem po całej EU
        łacznie z ruchem lewostronnym,takze po izraelu,egipcie(istna dzicz-ksiazke by
        napisac),a najlepiej było w arabii saudyjskiej,paliwo 20-30groszy,super
        drogi,same luxusowe wozy(co drugi ferrari)i ŻADNEJ KOBIETY ZA KIEROWNICĄ!!!
        Istny raj-zero wypadkow,zadnych spięć na drodze,tylko te upały i te kobiety
        w "szmatach"i pilnujacy ich arabowie dawały sie w kość.
        • puch.marny Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 28.08.06, 00:31
          drogi mistrzu kierownicy!

>Pojezdzijcie przez kilkanascie miesiecy po 10-15h dziennie po
          > naszych drogach to zdanie zmienicie

tyle czasu za kierownicą w ciągu dnia może powodować zaburzenia psychoruchowe
          oraz mogą być przyczyną pogorszenia się wzroku; może więc po prostu niektóre z
          tych rzeczy Ci się przewidziały:)

>najlepiej było w arabii saudyjskiej,paliwo 20-30groszy,super
          > drogi,same luxusowe wozy(co drugi ferrari)i ŻADNEJ KOBIETY ZA KIEROWNICĄ!!!
          > Istny raj-zero wypadkow,zadnych spięć na drodze,

nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tam osiedlić się na stałe, przynajmniej
          tutaj będzie o jednego męskiego szowinisty mniej na drogach:)
          • qba47 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 28.08.06, 02:59
            nie szowinisty tylko realisty:)i tam już nie pojade-nie moje klimaty.Pozdrawiam!
            • jagdam Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 19:53
              Widzisz Kuba, w Arabii faceci zarabiaja tyle, że ich stać na kierowców dla
              swoich zon i nie potrzebuja kochanych kobietech stresowac. W Polsce, niestety ,
              nie stac nas na dwa samochody w rodzinie - najczesciej - wiec jak ma kobieta
              jezdzic, gdy maz ma klucze w kieszeni spodni i nie wypuszcza???

Pomysl trochę, to duza liczba kilometrow zrobila z ciebie dobrego kierowce
              (choc mysle, ze jestes z tych, ktorzy szaleja za kierownica, bo zatracili
              kontakt z normalnoscia (np. 50km w miescie, a 90 poza).

Na zachodzie samochod nie jest luksusem, drugi samochod w rodzinie tez nie,
              wiec kobiety jezdza i zdobywaja doswiadczenie, a ze maja lepsze drogi i
              bardziej wyrozumialych mezczyzn - to sie tak nie stresuja za kierownica.

PS. W zjednoczonych emiratach kobiety jezdza samochodami, co prawda zatrzymuja
              sie przed sklepami z bizuteria (tez bysmy tak chcialy), ale jezdza.

Mamy XXI wiek.
        • jusytka Zero wypadków? 28.08.06, 23:23
          qba47 napisał:

>Istny raj-zero wypadkow,zadnych spięć na drodze...

Zero wypadków?, a wiesz ze mamy zniżki w firmach ubezpieczeniowych, pomyśl i
          zgadnij dlaczego :)
        • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 11:43
          A i piszesz, że nie spotkałeś na drogach w EU kierowców - kobiet...? A ja
          myślalam, że jest ich am znacznie więcej niż w Polsce.
    • iberia30 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 28.08.06, 18:55
      nie wiem gdzie ty jezdzisz, ale rownie dobrze ja moge Ci na peczki takich
      przykladow podac z ..panami w roli glownej :-DDDDD i dodam tylko, ze nie jedze
      do pracy i spowrotem.
      • hogrzes Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 07:06
        PANOWIE - choć to forum "babskie"!
        Z tym tworem Pana Boga nigdy nie wygramy! Należy jednak pamiętać, z czego
        KOBIETA została stworzona? Z "resztek" - żebra Adama! Adama Bóg stworzył
        pierwszego i po refleksji - żeby nie było Adamowi tak lekko - dodał mu Kwiatek:
        Ewę,czy nie tak czytamy?
        A jaki Ewa miała pierwszy w historii ludzkości wypadek? Uległa pokusie węża i
        zerwała słynne jabłko!!! To i mamy odpowiedź na całą resztę zachowań KOBIECYCH!
        Zajrzyjcie na forum w tej grupie - "kobietki, pomóżcie" glenny1 i poczytajcie,
        jakie potrafią być "dzielne" - zwłaszcza "ja19812".
        • terenia19 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 25.11.06, 15:12
          nie gadaj,ze wszystkie sa takie nieudane,bo nie jedna by Cie autem przegonila,a
          mordke tez potrafila obic...myslicie,ze faceci sa tak wspanialymi kierowcami,bo
          potrafia wymusic pierwszenstwo? kazdy glupi potrafi...
    • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 11:41
      Drogi Kubo, ja jako pasazerka jeżdząca sporo po polskich drogach mam taką
      obserwację: jeśli zdarzy się, że ktoś Cię przepuści zjeżdzając lekko na poboce
      to na 99% jest to kobieta! A nie zakompleksieni faceci, którzy nie puszczą
      nikogo - bo przecież mają świetne auto i są rewelacyjnymi kierowcami. A
      beznadziejnych kierowców jest mnóstwo zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn.
      Różnica polega na tym, że mężczyźni stwarzają dużo częściej niebezpieczne
      sytuacje na drodze. Są zbyt pewni siebie, butni i zadufani. Czego zresztą
      dowodzi Twój post. Jak można nawet na forum pisać coś tak idiotycznego! Są
      gorsze od pijaków? Nie życzę Ci spotkania na drodze z pijanym kierowcą. I myśl
      zanim coś napiszesz.
      • lenin_92 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 12:39
        ja sie zgadzam z qba, a czy ty lewe_oko widzialas kiedys pijanego kierowce na
        drodze?? jechal lepiej niz baba z jedna wada....wjezdzal na pobocze.....a
        podobno kobiety jezdza lepiej bo wszystkie manewry sobie rozplanowywuja na
        sektory i po koleji to robia......z tym ze tak powoli ze zdazylbym obiad zjesc....

po drugie co do zjazdow na pobocze...pytalem sie kiedys sasiadki dlaczego
        ustepuje innym zjezdzajac na pobocze?? bo sie boi zeby jej ktos nie
        wrabal...facet nie zjezdza bo ma przewaznie ponad 70 lat....kazdy inny zjedzie
        jesli z przeciwka ktos jedzie...jesli nikt z przeciwka nie jedzie to po co ma
        zjezdzac skoro droga wolna??
        • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 12:44
          Mam w takim razie jedno pytanie: kto powoduje więcej wypadków pijani czy
          kobiety? Bo dla mnie najważniejsze jest to, żeby na drogach było bezpiecznie.
          Zupełnie odwrotnie niż dla 3/4 mężczyzn, dla których najważniejsze jest by
          jechać jak najszybciej. A co do zjeżdzania to chyba logiczne, że nie mam na
          myśli sytuacji, kiedy na drodze jest pusto.
        • hogrzes Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 12:53
          W którym rozdziale Kodeksu Drogowego są zapisy o obowiązkowym zjeżdżaniu na
          pobocze, bo jakiś świr musi na trzeciego?
          • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 12:59
            To jest niepisany kodeks o nie byciu zawalidrogą :) Szczególnie przydatny na
            wąskich, mazurskich drogach, gdzie nie na trzeciego, ale na drugiego cięzko
            wyprzedzić.
            • hogrzes Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 16:35
              Który "powstał" po 1989 roku, gdy "łysi" z fiatoli, maluchów i syrenek
              przesiedli się do "masowego importu rozbitków"? Na wąskich, mazurskich drogach
              nie bywam, co nie znaczy,że po wielkopolskich trzeba w większości, wg tego
              kodeksu jeździć prawie ciągle poboczami?
              • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 17:54
                Mój mąż nie jest łysy, nie jeździ rozbitkiem, nie jeżdzi bardzo szybko. Chodzi
                tylko o to, żeby dać komuś przejechać, a nie pokazać "kto tu jest panem drogi" -
                to wszystko. A co do wyżej opisanego gatunku to zgadzam się w 100%
                • kloobik Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 18:53
                  Ale zgodzi się Pani, że postępowanie z przepisami zgodne nie jest, ponieważ
                  pobocze zwykle jest zaznaczone linią ciągłą, która jest nieprzekraczalna?
                  • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 19:02
                    Ależ zgadzam się proszę Pana :)
                    • kloobik Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 19:55
                      Ale ja babka jestem...
                  • verushka Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 19:06
                    Ciekawe, czy jesteś równie idealny jeśli chodzi o nie przekraczanie prędkości.
                    • kloobik Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 19:59
                      STARAM SIĘ nie przekraczać, co nie znaczy, że niekiedy auto nie "ucieknie mi"
                      spod pedału gazu. Ogólnie daje się widzieć kompletne "bezhołowie", chyba, że
                      mrugacze ostrzegają przed policją...Takie czasy?
                      • lewe_oko Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 29.08.06, 20:31
                        Jeśli ktoś wyprzedza zawsze bezpieczniej jest trochę zjechać albo chociaż nie
                        przyśpieszać w tym momencie. Kobiety tak nie robią, bo nie mają kompleksów. A
                        mężczyzna sie wkurza, że ktoś jedzie szybciej - w jego przekonaniu lepiej (w
                        moim gorzej np.) Nie jestem fanką wyprzedzania, ale chodzi o to, żeby zachować
                        się jak najrozsadniej widząc, że ktoś chce nas minąć. Bo on i tak to zrobi tylko
                        w mniej bezpieczny (także dla nas) sposób. A gdyby zastanowić kto stwarza
                        największe zagrozenie to własnie są to panowie w starych bmw, jadących
                        zdecydowanie za szybko, wyprzedzających na trzeciego, zajeżdzających drogę,
                        mszczących się na wolniejszych kierowcach i to często po piwku. I to ich nalezy
                        tępić, a nie baby!
                        • kloobik Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 30.08.06, 06:59
                          Tym fragmentem forum było dotąd wyprzedzanie "na głupka,chama, brutala "i co
                          tam jeszcze...Zewsząd przemawia wrodzona/nabyta uległość Pań i bronienie tego,
                          nagannego przecież (Kodeks Drogowy)zjawiska.
                          Dlaczego Polak/ka po przekroczeniu Odry potrafi umieć jechac "po niemiecku"?
                          Odpowiedź wydaje się być prosta: większa skuteczność Policji i dotkliwość
                          mandatu w euro, co po przeliczeniu daje trochę zimnej wody na rozpalone,
                          polskie głowy, czyż nie?
                  • jagdam promille 29.08.06, 20:00
                    Prawde mowiac na wiekszosci polskich drog nie jest zaznaczone. I srodkowa linia
                    tez rzadko, niestety.

Jakoś cicho sie zrobilo, gdy doszlo do liczenia sprawcow wypadkow. Jesli
                    jeszcze podliczymy ile wypadkow spowodowali jadacy na trzeciego i ile w tym
                    bylo winy kobiety, ktora nie ustapila, to chyba wszystko bedzie jasne, prawda
                    panowie???
                    • lenin_92 Re: promille 31.08.06, 15:30
                      przepraszam bardzo ale ja wole zaplacic 30zl za nowy zderzak i dojechac za 15
                      minut na miejsce niz wlec sie za baba 20km/h bo nie umie wrzucic 2
                      biegu.......albo stac 5 kolejek na swiatlach bo jakas baba nie umie intuicyjnie
                      chwycic lewara skrzyni biegow i ruszyc.....
                      • terenia19 Re: promille 25.11.06, 15:17
                        jeszcze gorsi sa dziadziusie co jada 15km/h i wpieprzaja sie przed auto jadace
                        100km/h i czy to jest tak wspaniale???? to chyba twoja baba nie umie wrzucic
                        dwojki...
                      • terenia19 Re: promille 25.11.06, 15:18
                        TO JAKIM TRUPEM JEZDZISZ,ZE ZDERZAK 30 ZL KOSZTUJE? BO MOJ 100 TO MINIMUM
        • fikus28 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 31.10.06, 11:16
          Po pierwsze nie ma ŻADNEGO porównania między pijanym kierowcą a kobietą na
          drodze. Czy ktoś z was panowie jeździ na podwójnym gazie że stawiacie takie
          przykłady? Widzieliście kiedyś takiego kierowcę na drodze? Widzieliście
          konsekwencje? Ja owszem. Dwoje moich znajomych nie żyje. A jakoś nie wydaje mi
          się żeby kobieta za kierownicą stawrzała ŚMIERTELNE zagrożenie. Jesli was aż
          tak to denerwuje to polecam psychloga albo techniki relaksacyjne, ćwiczenia
          oddechowe czy jak. Jak można wogóle stawiać takie prównania? Panowie na drodze
          nawet nie będący pod wpływem stwarzają 10 razy niebezpieczniejsze sytuacje niż
          kobiety. I 10 razy częściej.
    • marta.uparta pomijając kwestię, że to własnie ci pijacy... 31.10.06, 22:26
      ... powoduja 99% smiertelnych wypadków.
    • larysa21 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 31.10.06, 23:40
      "Ale co najciekawsze na zachodzie"baby"wykazuja dużo lepsze
      umiejetności od "naszych bab"."
      A wiesz dlaczego "baby na zachodzie wykazuja duzo lepsze umiejetnosci
      od "naszych bab"? Bo baby na zachodzie bardzo czesto maja swoje samochody,
      ktorymi jezdza codziennie, jak rowniez na urlopy i maja duza wieksza wprawe
      od "naszych bab", ktore nie maja samochodow i jezdza bardzo rzadko, bo
      najczesciej w rodzinie jest jeden samochod, ktorym jezdzi pan maz i "nasza
      baba" nie ma do niego dostepu.
      • gatta5 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 02.11.06, 20:35
        i po co znów ten głupi temat. Po co kobitki reagujecie na jakiegoś oszołoma,
        który chce was zdenerwować. Ja nie mam kompleksów na drodze, jeżdże bardzo
        dobrze i uwielbiam prowadzić i tej przyjemności nie umniejszy głupi post na
        forum. A jeśli chodzi o promile, to ciekawa jestem, kiedy w końcu polskie prawo
        poradzi sobie z pijanymi za kólkiem. Na zachodzie potrafią, u nas oczywiście
        bezprawie.
    • korsykanin Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 13.11.06, 07:29
      A wszystko dlatego że one mylą prawicę z lewicą.Jadąc prawym pasem 40/h 90%
      jest pewna że to jest lewy pas.
      • terenia19 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 25.11.06, 15:20
        NIE CHCE OBRAZAC MOJEGO CHLOPAKA,ALE ON MA PRAWKO DZIEWIEC LAT CALY CZAS JEZDZI
        I TO JEMU SIE MYLI PRAWA Z LEWA,A NIE MI...
    • llaszczewski Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 25.11.06, 00:56
      chlopaku!!!! na pewni masz malego siurka, prawie to widze! Mnie na przyklad
      kreca kobietki za kolkiem, oczywiscie pod warunkiem ze wiedza o co chodzi w tym
      calym jezdzeniu...
      • terenia19 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 25.11.06, 15:23
        PEWNIE TAK I DLATEGO CHCE KOMUS POJECHAC,ZEBY SOBIE PRZEDLUZYC... HA HA HA A
        NAWET JUZ GO WIDZE OCZAMY WYOBRAZNI,TLUSTA SWINIA,KTORA NIE KAPALA SIE ZE
        CZTERY LATA,SMIERDZACA,NAWALONA JAK AUTOMAT Z GLIZDA W SPODNIACH.... PRZYKRE
        • llaszczewski Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 25.11.06, 21:46
          terenia19 napisała:

> PEWNIE TAK I DLATEGO CHCE KOMUS POJECHAC,ZEBY SOBIE PRZEDLUZYC... HA HA HA A
          > NAWET JUZ GO WIDZE OCZAMY WYOBRAZNI,TLUSTA SWINIA,KTORA NIE KAPALA SIE ZE
          > CZTERY LATA,SMIERDZACA,NAWALONA JAK AUTOMAT Z GLIZDA W SPODNIACH.... PRZYKRE
          zgadzam sie ze wszystkim procz obrazania kogos za pomoca sugerowania
          nadwagi!!!! sam mam "malutki" problem z kilogramami i jakos udaje mi sie myc
          regularnie, nie smierdze itd... Pozdrawiam mimo wszystko
    • evula qba47 ma rację 26.10.07, 12:49
      Uderz w stół, a norzyce się odezwą. On ma świętą rację. Sama jestem
      kobietą i niestety drogie Panie, w kwestii prowadzenia auta
      solidaryzuje się z męzczyznami. Jeżdżę autem ok. 3 lat i potrafię bo
      stylu prowadzenia auta tj. niepewności, zawalania lewego pasa z
      prędkosćią 40km/h i po wielu wielu jeszcze innych "czynnościach"
      wykonywanych przez płeć piękną za kółkiem - bez patrzenia KTO TAM
      siedzi, poznaję już, że to, albo na 100% kobieta, albo dziadek.
      Co więcej, siebie samej nie uważam za drajwera wszechczasów i co
      najważniejsze: potrafie przyznać się do swoich błędów, oraz tego, że
      czasem zdarzy mi się zachowac na drodze jak typowa baba i wówczas
      jest mi głupio. Ale potrafię się do tego przyznać, a nie odpierać
      atak pustymi argumentami, których zadaniem jest wbicie szpili, a nie
      racjonalne i uzasadnione odparcie ataku. Faceci za kierownicą tez
      potrafią być straszni oj! I to jeszcze jak! Tylko, że nas kobiety -
      kierowców charakteryzuje nieudaczność i niepewność, a facetów
      chamstwo i arogancja. I na koniec: na moje 3 lata doświadczenia za
      kólkiem, na moje 540tys. w zyciu przejechanych kilometrów TYLKO RAZ
      zdarzyło się, ze kobieta wpuściła mnie na sąsiedni pas. Tutaj nie
      przesadzam: TYLKO RAZ.
      Także dziewczyny nikt nie jest święty, sztuka polega na umiejętności
      przyznawania się do własnych błędów. Nie utwierdzajmy ich w i tak
      juz utartym przekonaniu, że jesteśmy zawistne za kółkiem, bądźmy
      lepsze od nich, pokażmy klasę i kulturę.

Z pozdrowieniami dla obu płci:-)
      • uttaa Re: qba47 ma rację 26.10.07, 22:32
        Pomimo tego, że jestem kobietą to jednak popieram autora wątku,
        kobiety za kierownicą to tragedia. Swoją opinię potwierdzam
        jedenastoletnia praktyką za kółkiem więc nie są to złośliwości.
        w 99% powodem mojej irytacji podczas jazdy samochodem są kobiety, a
        do najgorszych rzeczy zaliczam:
        - jazda 40 km/h lewym pasem
        - nie wpuszczanie innych kobiet i facetów też
        - brak zdecydowania
        Oczywiście znam tez kobiety, które jeżdźą milion razy lepiej niż
        faceci i tak trzymać.
        Niestety tych super jeżdżących jest może 5%.

Tak czy siak pozdrawiam wszystkie babki za kółkiem.
      • eulalija Evulo 30.10.07, 22:50
        evula napisała:
        > I na koniec: na moje 3 lata doświadczenia za
        > kólkiem, na moje 540tys. w zyciu przejechanych kilometrów

Te 540 tysięcy przejechałaś osobiście przez trzy lata? A kiedy
        spałaś?

W najbardziej intensywnym okresie życia, przez dwa kolejne lata
        zrobiłam po 150 tysięcy (zwracam Wwam uwagę, że to jest średnio po
        ponad 400 kilometrów dziennie, świątek, piątek i niedziela), padałam
        na pysk, przez trzy lata byłoby 450 tysięcy, do 540 tysięcy jescze
        sporo brakuje.

I nie charakteryzuje mnie nieudaczność i niepewność.
    • wampirius Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 28.10.07, 16:21
      kobiety po prostu boją się jeździć, nie potrafią nauczyć się prostych rzeczy
      przy prowadzeniu, a jeszcze zawsze mówią, że najlepiej prowadzą (pewnie dlatego
      że nie wjechały jeszcze w żadne drzewo co stoi przy drodze)
    • justa_79 Re: Lepszy pijak z 8promilami niż baba!!!Oto przy 30.10.07, 11:09
      generalizujesz, chłopie. nie robię nic z tego, co wymieniłeś, natomiast
      codziennie widuję facetów, którzy tak robią. w tym miesiącu 2 razy jacyś wariaci
      próbowali mnie staranować przy zmianie pasa bez upewnienia się, czy mogą.
      nieużywanie kierunkowskazów i ciągnięcie się lewym pasem to norma wśród facetów.
      jakieś uwagi?

co do kobiet z zachodu... Hiszpania też leży na zachód od Polski, prawda?
      polecam kontakty, zdziwisz się...
    • yagiennka Najgorsze są chłopy 01.11.07, 00:24
      Jedne to takie lat około 20, ogolone łebki, odstające uszy, w aucie dyskoteka i
      uwaga jedzie taki!;) Zero kierunkowskazów, slalom na szosie, wymija, zajeźdza,
      wyprzedza tuż przed światłami a potem hamuje z piskiem opon. Zgroza trzymaj się
      kto może.
      Drugi gatunek to pan w wieku słusznym, na głowie berecik z antenką, (zimą czapka
      uszatka), ręce kurczowo zaciśnięte na kierownicy, twarz tuż przy szybie, wzrok
      wlepiony tępo przed siebie. Sunie zwykle z zawrotną prędkością 30 km/h :)))
      Oczywiście lewym pasem.
      I kto jest gorszy??? Wolę baby ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka