Gość: Rumburaak IP: *.local.pl / 172.16.202.* 24.04.03, 13:51 Wreszcie nie straszą wyglądem, a kombi jest nawet ładne (z tyłu przypomina Lagunę II Grandtour).Pzdr motoryzacja.interia.pl/news?inf=375178 Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Megane Saloon i Estate 24.04.03, 13:58 Kombi rzeczywiście ładne, ale sedan za bardzo przypomina Thalię. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Megane Saloon i Estate IP: *.atlanta.ga.us 24.04.03, 14:07 Moze sie nie znam na motoryzacji, ale te pojazdy mi sie ZUPELNIE nie podobaja. Link Zgłoś
qrakki999 Re: Megane Saloon i Estate 24.04.03, 14:28 Gość portalu: Marek napisał(a): > Moze sie nie znam na motoryzacji, ale te pojazdy mi sie > ZUPELNIE nie podobaja. Może przywykłeś do amerykańskich samochodów:) Ja osobiście znam i widuję brzydsze auta, ale dzisiaj jadąc do pracy zastanwiałem się czy jak będę zmieniał auto to przy dosyć ograniczonym budżecie to mam wybrac auto ładne czy praktyczne? W końcu jadąc taką Thalią która ma tyłek jakby mrówka to i tak nie widzę tego bagaznika ale za to ile mogę w nim przewieźć! A kupowanie ładnych aut z chęcią zostawiam póki co innym bo lubię obejrzec na śiwatłach jakiś ładny wóz. Ale oczywiście masz pełne prawo do tego żeby Ci się obecna seria MEganów nie podobała. Toż to by była masakra jakby nam wszystklim podobało sie to samo.:/ pzdr. Q Link Zgłoś
greenblack Re: Megane Saloon i Estate 24.04.03, 14:45 qrakki999 napisał: to mam wybrac auto ładne czy > praktyczne? Oczywiście wybierz praktyczniejsze, bezpieczniejsze, lepsze. Wygląd właściwie nie gra roli, ale nie zawsze. Samochód nie może zejść poniżej pewnego poziomu brzydoty, tzn. nie może wywoływać odruchów wymiotnych. Dlatego dla mnie samochody typu Primera, Micra, Megane htb, BMW 7, nowa 5 odpadają. Pozdrawiam Link Zgłoś