hugolinka 01.07.07, 12:29 Mam pytanie. Kupilam kilka dni temu samochód, w dowodzie wpisany jest gaz CNG. BYly wlasciciel auta powiedzial mi, że to nic nie znacz, ze to tylko taka nazwa i moge spokojnie tankować LPG. Czy to prawda? Link Zgłoś Obserwuj wątek
crannmer Re: instalacja 01.07.07, 12:49 hugolinka napisała: > BYly wlasciciel auta powiedzial mi, że to nic nie znacz, ze to tylko > taka nazwa i moge spokojnie tankować LPG. Czy to prawda? Jesli instalacja jest rzeczywiscie na CNG (gaz ziemny pod cisnieniem), to odpowiedz brzmi po raz 1624: __nie__. MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku Link Zgłoś
iberia.pl Re: instalacja 01.07.07, 13:26 a masz jakies dokumenty do tej instalacji?Tam powinno byc czarno na bialym jaki gaz mozesz tankowac a jakiego nie. Link Zgłoś
anmar123 Re: instalacja 01.07.07, 17:59 Stacji CNG jest w Pl bardzo mało. Z tego co wiem, to mają je przedsiębiorstwa komunikacyjne, w których samochody/autobusy są wyposażone w taką instalację. Link Zgłoś