esek7 30.06.08, 22:08 Czy ktos z szanownych forumowiczow zna ta firme?Jezdzil na tych oponach??Czy sa cos warte?I czy np.lepsze od Firestonow? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: Opony Vredestein 30.06.08, 22:17 www.adac.de/Tests/Reifentests/Sommerreifen/default.asp?ComponentID=4796&SourcePageID=8762#1 cyferki powinienes zrozumiec ;) Link Zgłoś
romantic5 Re: Opony Vredestein 01.07.08, 07:03 Polecam. Bardzo dobre i w stosunku do jakosci nie drogie. 15 zalowe na Omedzie wytrzymali 70 tkm. Link Zgłoś
subasta Re: Opony Vredestein 09.08.13, 14:26 Osobiście uważam, że są to dobre opony. Na pewno lepsze od opon Firestone. Produkowane w Holandii. www.vredestein.info.pl Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Opony Vredestein 09.08.13, 14:29 Ja miałem kiedyś w jednym z poprzednich samochodów całoroczne Vredesteiny model Quatrac 2. Nie narzekałem, aczkolwiek teraz mam całoroczne Navigatory 2 Dębicy i nie powiem, żebym odczuwał jakąś różnicę in minus. A biorąc pod uwagę, że Dębica kosztuje dwukrotnie mniej, to... Link Zgłoś
przemekthor Re: Opony Vredestein 09.08.13, 15:38 Od Firestone'ow radzę się trzymać z daleka - założyłem komplet 16", w jednej po tysiącu km poszła drutówka. Szybko się starły i zaczęły hałasować. Opony były francuskie. Przyjrzyj się oponom Falken - są rozsądnie wycenione, jakościowo bdb (Falken produkuje w Japonii), i trwałe. IMO równie dobre jak Yokohamy, ale tańsze. Link Zgłoś
qqbek Zawsze mnie to zadziwi... 09.08.13, 16:18 ...jakiś spamer wyciągnie wątek-zombie sprzed 5 lat, żeby się zareklamować, a cała zgraja forumowiczów, skądinąd znanych mi jako (w miarę) rozsądni, od razu się podłącza, nie sprawdziwszy nawet daty pierwszej wiadomości. Co do Vredestein-ów zaś - za drogie w stosunku do tego, co oferują. Złe nie są, ale ja wolę te od gumowego ludzika na lato (względnie te, noszące nazwisko Johna Boyda D. - wynalazcy opony pneumatycznej), na zimę od lat (z sentymentu) te od Charlesa G. (tego, co wynalazł proces wulkanizacji kauczuku). Cenowo z tej samej półki co Vredestein (a nawet tańsze), jakościowo lepsze. Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Zawsze mnie to zadziwi... 09.08.13, 16:42 Oj tam, mam sprawdzać datę każdego postu? Co się właściwie złego stanie, jeśli wątek-zombie nagle ożyje? ;-) Link Zgłoś
przemekthor Re: Zawsze mnie to zadziwi... 09.08.13, 22:38 Bo daty postów są drobnym drukiem. Link Zgłoś