Gość: Skodek IP: 62.181.187.* 07.11.03, 20:07 Jak to jest z tymi jazdami próbnymi Skodą Superb? Czy każdy może? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Skodek Re: Skoda Superb IP: 62.181.187.* 07.11.03, 20:13 Ale jak mam prawko od tygodnia to moge??? Link Zgłoś
mac.card Oczywiście, że możesz! 07.11.03, 20:24 Gość portalu: Skodek napisał(a): > Jak to jest z tymi jazdami próbnymi Skodą Superb? Czy każdy może? Ja co prawda interesowałem się tylko Fabią i taką jazdę bez problemu dostałem, ale faktycznie nikt mnie nie spytał nawet o prawo jazdy. Inna sprawa, że jazda próbna to nie jest żadne testowanie samochodu. Nikt Ci go nie odda na dłuższy czas. Jeździsz w obecności przedstawiciela dealera. Link Zgłoś
Gość: Daddy47 Re: Skoda Superb IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 14:52 Jeździłem w Krośnie. Najpierw Octavia 110 KM a gdy zapytałem o mocniejszego diesla zaproponowano mi Superba ze 130 konnym silnikiem. Różnica znaczna i w depnięciu i komforcie. Z tyłu Superba nie dostawałem kolanami do przednich oparć, w Octavii nie mieściłem się z tyłu z nogami (187 cm wzrostu). No i oczywiście fotel kierowcy w Superbie można dalej cofnąć - Superb ma o 30 cm większy rozstaw osi niż Octavia. Oczywiście jazda w obecności faceta z salonu. Ale frajda duza, o prawko nie pytał - oczywiście miałem. Link Zgłoś