Dodaj do ulubionych

Citroen C3 w nowej odsłonie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:38
czekamy na DS plnowymiarowe, czyli DS5 chyba..

Cytrynki sa cool - nie da sie ukryc...stosunkowo orygialnie stylizowane..kiedys bylo avangardowe , dzis juz mniej, ale resztki francuskiego smaku widac..pomimo "niemieckich ciagot producenta"..

i troche wloszczzny nawet mamy: linia okien schodzaca... jak w Lambo Diablo...:)
Obserwuj wątek
    • sselrats Re: Citroen C3 w nowej odsłonie 07.05.09, 03:28
      Bojkotowac francuskie firmy motoryzacyjne i tych, ktorzy je wspieraja. Dzialaja na szkode Polski. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6254061,UE_dzieli_pomoc_dla_motoryzacji.html
    • Gość: gość wlad Re: Citroen C3 w nowej odsłonie IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.09, 09:07
      Mojej znajomej w garażu spaliła się Xsara Picasso diesel, słyszałem że podobnie hece dotyczą Peugeot 307. Więc przy całej sympatii dla francuskich marek nie mam o nich dobrej opinii, mają jakąś złośliwą instalację elektryczną która ci może puścić cały majątek z dymem jeśli trzymasz samochód w przydomowym garażu.
    • Gość: egoo Re: Citroen C3 w nowej odsłonie IP: *.CNet.Gawex.PL 07.05.09, 13:29
      Polsce mozna zaszkodzic jeszcze bardziej niz tym, ze mieszkaja w niej Polacy?
    • Gość: heehe Re: Citroen C3 w nowej odsłonie IP: 10.201.52.* 07.05.09, 14:45
      @egoo: ;) mistrz!
    • Gość: Młotek Re: Citroen C3 w nowej odsłonie IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 09.05.09, 14:28
      @egoo we Francji mieli ten sam problem więc ściągnęli sobie arabów. Teraz auta palą im się nie od multipleksowych instalacji a od butelek z benzyną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka