Gość: WWW.GIMMIK.PL Re: Retro-spekcja IP: *.lanet.net.pl 14.05.09, 19:45 Mustang jest najładniejszy!! Jak uważacie? Link Zgłoś
Gość: Miglantka Re: Retro-spekcja IP: *.lutn.cable.ntl.com 14.05.09, 20:14 Ja chcę stare autko typu Toyota Celica ze światłami wzzt wzzt wysuwanymi :) Tak mi się fajnie z resorówkami kojarzy... Link Zgłoś
nobull Re: Retro-spekcja 14.05.09, 20:15 Co za IDIOTA nadał tyytuł temu artykułowi: "Reanimacja starych gratów". Przecież wiekle z tych KLASYKÓW po za wartościami muzealnymi jest w lepszym stanie niz złom wypuszczany na rynek przez koreańczxyków, chinczyków, hindusów, włochów, francuzów, polskę, dawną "yugosławię", rumunie, turcje, "sowietów", holendrow, nawet niemców, czy Ferrrari "ientarskiego". A z wyjątkiem fiatów i VW większość tych samochodów jest warta nawet nie dziesiatki a setki tysięcy dolarów! Link Zgłoś
Gość: lutogniew Re: Retro-spekcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:53 wszytsko byloby ok gdyby nie fakt ze czesc z tych samochodow to zupelnie nowe modele. np mini czy volkswagen Link Zgłoś
Gość: kls Re: Retro-spekcja IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.09, 20:59 dzisiaj spędziłem dzień ze złotym(?) porsche 928 i o ile rano zdecydowanie nie byłem pod wrażeniem to już wieczorem to auto zaczęło do mnie mówić... ciekawe jak będzie z nowym GT bo chętnie zobaczyłbym cos nawiązującego do 928 szalonych pomysłow;)) Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Retro-spekcja IP: *.devs.futuro.pl 15.05.09, 07:58 Niech jeszcze raz wyskoczy mi to okienko z reklamą to wyjdę z siebie!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Retro-spekcja IP: *.aster.pl 15.05.09, 09:36 Moim zdaniem Alfa Romeo nie powinni się wygłupiać i śmiało powinni nawiązać do przepięknego modelu Guilietta Spider w nowym samochodzie 2010. Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Retro-spekcja IP: 141.197.14.* 15.05.09, 11:53 BMW wydalo tez concept nowej M1 Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Retro-spekcja IP: *.zone5.bethere.co.uk 15.05.09, 13:23 @antychryst: na samej gorze? Czy znasz auto tylko z nazwy? Link Zgłoś
Gość: lukaluka Re: Retro-spekcja IP: 86.96.227.* 16.05.09, 13:02 na samej gorze?! na samej gorze to jest wlasnie challenger a nie charger! czytam dokladnie i staramy sie nie robic z siebie wiekszych idiotow niz jestesmy. popatrz na te zdjecia, moze wtedy zrozumiesz, ze charger to nie challenger. www.autogaleria.pl/tapety/img/dodge/dodge_charger_rt_1971_01_s.jpg www.polskidodge.com/2008/nowe_modele_dodge/dodge_charger.jpg Link Zgłoś