Dodaj do ulubionych

OKAZJE -promocje w internecie.

24.11.10, 13:23
Korzystacie z okazji w internecie?..... proponuje aby dzielic sie w tym watku ciekawymi promocjami a nóż ktos skorzysta i będzie zadowolony....
ja dzisiaj np. upolowalam prenumerate półroczna elle za 22,20 zamiast 44,40 na www.groupon.pl/in/.2cy5M3/,163515
korzystaliście kiedyś z grupon ? ....
chcialam tez upolowac cos na allegro..macie moze jakis sprawdzonych sprzedawców gdzie można kupić niedrogie i w miare dobre jakosciowo ciuszki (jakies bluzki tuniki)
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 13:32
      Korzystałam z gruponu (usługa kosmetyczna) teraz czeka na tanie odbitki lub foto książkę.
      • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 13:53
        ooo i co nie bylo zadnych problemow...na jakiej zasadzie to dziala w przypadku uslug drukujesz kupon od nich i znim do kosmetyczki idziesz? ja narazie zamowilam sobie prenumerate bo w b.dobrej cenie byla
        • astrum-on-line Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 14:15
          Ja sobie skorzystałam z fryzjera. Zakupiłam, na drugi dzień, jak przyszło potwierdzenie zadzwoniłam i umówiłam się, poszłam na strzyżenie, zamiast kasy zostawiłam kupon. Miło i kulturalnie.
        • joko5 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 14:15
          Kupiłam usługę, zapłaciłam i dostałam potwierdzenie z kodem, to potwierdzenie trzeba wydrukować. Umówiłam się do kosmetyczki, oddałam jej kupon i to tyle formalności. Z usługi też byłam zadowolona bo zaoszczędziłam jakieś 50 % wartości usługi.
          • ylunia78 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 17:48
            a napiszcie cos wiecej o tym
    • aga90210 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 19:19
      groupon, gruper, mydeal i fast deal to moje ulubione serwisy smile Co tu więcej pisać- kupujesz kupon, drukujesz, rezerwujesz uslugę i jest smile
      • kostruszka Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 19:40
        Byłam u kosmetyczki smile
        • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 20:45
          jeszcze kupilam elle decoration tez fajnie cenowo wychodzi - gazetka o wnetrzach prenumerata polroczna za ponad 20zł www.groupon.pl/oferty/oferta-online/elle-online/163500/.2cy5M3 czasem warto korzystac z takich okazji wink wiadomo w grupie taniej...tylko trzeba na biezaco sledzic bo oferta trwa zaledwie pare godzin...a ile osob juz kupilo ...na poczatku balam sie ze to sciema.....ale teraz widze ze to uczciwa str i mozna cos fajnego upolowac w dobrej cenie wink
          • ofelia1982 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 21:58
            zuzka, już plis nie dawaj swoich kodów tu ludziomsmile
      • ladyjm Re: OKAZJE -promocje w internecie. 25.11.10, 09:11
        musze sprobowac
    • ofelia1982 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 21:58
      Ja przez groupon byłam u fryzjera, na depilacji woskiem, na manicure i pedicure, kupiłam tę prenumeratę Elle jak Ty i w kilku knajpach w Warszawie.
      Ja lubię - można dostać coś za rozsądną cenę.
      • johana75 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 22:50
        Ja kupiłam elle Decoration z 6 wydaniami Mojego mieszkania za 48 zł Jest to oferta dla klubowiczów IKEA
        • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 23:41
          johana75 a gdzie kupilas to elle z dodatkiem moje mieszkanie jest jeszcze ta oferta? ja tez jestem w klubie ikea
          • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 23:44
            JEszcze przez 17 min mozna kupic elle za 22zł prenumerate polroczna www.groupon.pl/oferty/oferta-online/elle-online/163515/.2cy5M3 a elle decoration tylko jeden dzien www.groupon.pl/oferty/oferta-online/elle-online/163500/.2cy5M3

sluchajcie babki a ktoras z Was korzystala moze z kuponu na jakies knajpy resaturacje - zastanawiam sie czy taki kupon mozna na 2 osoby zamowic jedzonko z jednego kuponu
            • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 24.11.10, 23:49
              a czemu nie ? jak ktos ma ochote to skorzysta jak nie ma to nie skorzysta i tyle wink nic nie traci......
              ps na fast deal jeszcze nic nie zamawialam nawet konta nie mam ale zerkne co tam maja ;D
              • hugo43 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 25.11.10, 00:27
                ja kupilam za 29pln kupon na znizke 300pln na wyjazd z wakacje.pl.
              • agus21075 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 25.11.10, 08:42
                chyba sie pomylilas i zapomnialas sie zalogowac na inne konto przed napisaniem tego posta tongue_out
            • pocket.size Re: OKAZJE -promocje w internecie. 25.11.10, 11:27
              Ja byłam właśnie we wtorek w restauracji. Na kuponie przeważnie jest napisane, że jest do wykorzystania dla dwóch osób. Mój kupon był 50zl=100zl, jedna osoba raczej by za tyle nie zjadłasmile Zapłaciłam 12 zł (bo napoje nie liczyły się do promocji). Świetne są te promocje!
          • johana75 sory to było Elle Dec. i "Mój piękny dom" 26.11.10, 16:02
            Nie wiem czy jeszcze jest ta promocja bo nie moge zalogowac się na swoje konto w Ikea.
            Ale trzeba sie tam zalogowac i zobaczyć w ofertach dla klubowiczów.
            • johana75 Re: oferta aktualna 26.11.10, 16:22
              Własnie odzyskałam hasło i ta oferta jest nadal aktualna
              Wejdź w zakładki Ofety dla kubowiczów a potem, oferty partnerów klubu.
    • pio1303 ja często zaglądam na Tchibo.pl 25.11.10, 09:39
      Właśnie dzisiaj kupiłam fajne rozsuwane łyżworolki dla syna z możliwością wymiany płozy na wrotki lub łyżwy przecenione z 299 na 119zł.
      www.tchibo.pl/Multirolki-z-miekkim-butem-p200003340.html
      Wcześniej tez kupowałam akcesoria podróżne na prezenty dla rodziny i inne rzeczy. Zawsze zadowolona byłam z jakości no i ceny oczywiście.
    • jagoda_pl Re: OKAZJE -promocje w internecie. 25.11.10, 09:53
      Byłam na manicure i pedicure oraz na.. gokartachsmile z Groupona. Jest jeszcze Cuppon i Buzzingasmile
      • rudamarta4 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 26.11.10, 00:01
        We wtorek idę do fryzjera z kuponem z groupona. Zamiast 300zł zapłaciłam 99zł za koloryzację lub balayage, strzyżenie i regenrację włosa. A włosy mam długie do pasa smile
        • mirmunn Re: OKAZJE -promocje w internecie. 26.11.10, 14:36
          ja kupiłam w grouponie prenumeratę ELLE, za 35 zł kupon o wartości 70 w mojej sieci Trendy (idę w poniedziałek na strzyżenie) i 2 kupony za 20 o wartości 40 do włoskiej restauracji - idziemy jutro na pastę - już zarezerwowałam miejsce
          • alpepe Re: OKAZJE -promocje w internecie. 26.11.10, 17:36
            zastanawiałam się, kto kupuje Elle, juz mam odpowiedź, naganiacze z grupona.
            • mirmunn wyluzuj może 27.11.10, 10:40
              nie każdy jest naganiaczem, niektórzy lubią ELLE, zwłaszcza za pół cenysmile
              • agus21075 Re: wyluzuj może 29.11.10, 07:48
                niektorzy lubia ale zalozyciel(ka?) watku w jego polowie najpierw zadaje jakies pytanie a pozniej zapomina sie zalogowac na inne konto i z tego samego odpowiada jako inna osoba.
                ci co cokolwiek reklamuja na forach powinni sie lepiej do tego przykladac tongue_out
    • tapatik Nie lubię spamerów 26.11.10, 20:20
      Strona istnieje dopiero od roku, a już ma tylu użytkowników?
    • magdalaena1977 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 27.11.10, 11:58
      a nie jesteście rozczarowani ofertą usług?
      Ostatnio zarejestrowałam się w grouponie, ale przychodzą do mnie oferty tylko drogich restauracji (nie znam, po obniżce nadal wyglądają drogo) i spa (nie lubię, nie korzystam).
      • wiatro-dmorza Re: OKAZJE -promocje w internecie. 28.11.10, 18:13
        kuzynka pracuje w zakładzie fryzjerskim, który oferował znizki dla gruppona - osoby z kuponami były farbowane najtańszą farbą no name z hurtowni fryzjerskiej, mimo że miały być produkty wella - ogólnie jej szefowa narzekała, że tylko gruppon na tym zarobił, a nie ona, dostaję oferty z gruppona ale nic mnie tam nie zwaliło z nóg - zalecam ostrozność w korzystaniu
    • gregory3x Re: OKAZJE -promocje w internecie. 28.11.10, 21:36
      zapraszam na www.ofertypromocje.pl

• olesia301 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 28.11.10, 22:45
      Mam pytanie - kupiłam prenumeratę Elle decoration.
      Skończyła się oferta na grupponie a ja nie otrzymałam nic na konto - jakiejś informacji czy coś - czy tak ma być, czy coś zrobiłam nie tak?
      Zrozumiałam, że jakiś kupon przyjdzie do mnie?
      • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 29.11.10, 11:29
        spokojnie olesia powinni ci wyslac kupon na meila- nie zawsze od razu wysylaja czesto w ofercie jest podane kiedy powinien przyjsc kupon - u mnie przyszedl po kilku dniach takze spokojnie wink
    • alkaadam Re: OKAZJE -promocje w internecie. 28.11.10, 22:46
      A ja chciałam zapytać, w jaki sposób płaci się za te kupony, bo ja chciałam też zakupić taki kupon i okazało się, że trzeba mieć konto w którymś z podanych banków, bo inaczej nie mogłam przelać tych pieniędzy i nie skorzystałam. Proszę o rozjaśnienie mi tej kwestii smile
      • astrum-on-line Re: OKAZJE -promocje w internecie. 29.11.10, 01:05
        Ja płaciłam kartą.
    • alba.alba Re: OKAZJE -promocje w internecie. 29.11.10, 08:17
      Powiało mało inteligentną reklamą.
    • ivoncja Re: OKAZJE -promocje w internecie. 29.11.10, 14:25
      Ja korzystam- poleciła mi koleżanka, za co jestem jej wdzięczna. Byłam na mikrodermabrazji za pół ceny i byłam bardzo zadowolona. Wczoraj kupiłam kupon na strzyżenie i modelowanie za 29 zł. Przyznam, że wstrzymałam się trochę z wizytą u fryzjera, bo czekałam na taką ofertę. smile Kilka innych kuponów czeka na wykorzystanie.
      • gregory3x Re: OKAZJE -promocje w internecie. 30.01.11, 18:29
        a ja słyszałem ze z tymi ofertami z grupowych zakupów ze zniżkami jest tak że aby takiej kosmetyczce fryzjerowi restauracji się opłaciło tak tanio sprzedawać to muszą strasznie oszczędzać a więc kiepskiej jakości kosmetyki

sami pomyślcie jakbyście mieli sprzedać po kosztach co byście robili nie ma się cieszyć że mamy coś tak tanio bo to oznacza że kiepskiej jakość
    • niebieski_lisek Re: OKAZJE -promocje w internecie. 30.01.11, 18:54
      akurat z elle to ściema jest. Porównują cenę detaliczną* ilość wydań, a cena w prenumeracie jest o wiele niższa. Ja tak się nacięłam na elle decoration. Miała kosztować 50%, ale porównywana była cena detaliczna, a przecież kupiłam prenumeratę (bo płatną na rok z góry). Porównując ofertę z gruponu z prenumeratą elle decoration to różnica w cenie wyszła 90 gr na numerze, co nijak ma się do 50%.
      • lili2006 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 31.01.11, 21:51
        przepraszam, a nie można by tak bez spamu? jesli ktoś 4 razy pisze tę samą informację o ofercie na grouponie, a potem jeszcze zakłada wątek o okazjach i pisze w nim o tej samej firmie to dla mnie to nie jest dyskusja na forumsad((
        • babiloniaa Re: OKAZJE -promocje w internecie. 02.02.11, 08:00
          Lili, tego nie wyplenisz prośbami smile
          Chętnie poczytam o internetowych promocjach innych niż groupon- dla przykładu polecam newslettery aptek internetowych, dzięki temu np upolowałam w aquavitae moje ulubione maziajstwa kupiłam taniej niż cena regularna mojej apteki.
          • zuzka915 Re: OKAZJE -promocje w internecie. 02.02.11, 09:46
            ja lubie apteke zbam o zdrowie bo mozna sobie zaoszczedzic na wysylce i odebrac w okolicznej aptece wink
            jesli chodzi o grupona nic ciekawego dzis nie ma....mnie zainteresowala tylko prenumerata wnętrzarska za 29zł - ale ja jak sroka ;D uwielbiam tematy zwiazane z wnetrzami
            www.groupon.pl/oferty/cala-polska/czasnawnetrze-warszawa/234747/.2cy5M3
            • hermilion Re: OKAZJE -promocje w internecie. 10.04.11, 20:21
              Po prostu trzeba uczciwie opisac sprawę aby każdy kto to przeczyta
              wiedzial nie tylko ten spam ale i prawdę.

A moderatora prosze o zablokowanie tego usera.
    • agatka222.only Re: OKAZJE -promocje w internecie. 10.04.11, 16:14
      warto zaglądać też tutaj www.chiquita.eu/pl/pl/7marzen.html, gdzie co jakiś czas coś fajnego się pojawia. miseczki wcześniej upolowałam, teraz chcę wycieczkę.
    • hermilion Re: OKAZJE -promocje w internecie. 10.04.11, 20:06
      Groupon jest generalnie do kitu - oferuje bajery bez których się
      można generalnie bez żalu obejść .. taki kolejny tvmarket tylko
      przez net ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka