xxxtabxxx na wesoło 24.03.11, 23:10 <Pikuś>Ten Kaczyński żywcem nie ma gdzie zakupów robić.. <Pikuś> w biedronce nie bo to dla ubogich <Pikuś> a media markt odpada z innych względów źródło: bash.org.pl Odpowiedz Link
white_mysza12345 Re: na wesoło 24.03.11, 23:33 Biedronka to sklep RÓWNIEŻ dla najbiedniejszych. Szkoda mi moich ciężko zarobionych pieniędzy aby bezsensownie wydawać je w Almie, tym bardziej że z racji zawodu, wiem jak tam ten 'luksus' wygląda od środka. Żal. Jasne że w delikatesach będą produkty, których nie ma Biedronce i jak ktoś chce ser z południowych Włoch to sobie pojedzie do Almy czy innego podobnego sklepu. Ale nie wiem po co mam kupować papier toaletowy, płyn do mycia szyb albo chusteczki w 'ekskluzywnym' sklepie. Odpowiedz Link
krzysiojezyna.pl_popstar Re: ''Biedronka to sklep dla tych najbiedniejszyc 25.03.11, 02:33 > Jak odebraliscie Drodzy Oszczedzajacy wczorajsza wypowiedz Jaroslawa Kaczynskie > go? odebralem to jako performance paranoika bez konta, prawa jazdy, zony, dzieci totalnie oderwanego od rzeczywistosci idoty Odpowiedz Link
wajasa Re: ''Biedronka to sklep dla tych najbiedniejszyc 25.03.11, 12:14 moim zdaniem niestety jest to sklep dla uboższych, ja również robię zakupy w Biedronce, jak również na giełdzie rolno-mięsnej, rok temu nie orentowałam się w cenach dlaczego, dlatego że starczało nam na wszystko oraz odłożyliśmy co miesiąc całkiem sporą kwotę, w tej chwily wiem co gdzie lie kosztuje i kupuje tam gdzie taniej,być może jestem uboższa, ta sama wypłata co kilka lat temu, a ceny niestety wzrosły, żeby odłożyć to muszę się nagimnastykować i to sporo. Odpowiedz Link
reni_78 Re: ''Biedronka to sklep dla tych najbiedniejszyc 25.03.11, 13:51 > 'Biedronka to sklep dla tych najbiedniejszych''. > Co Wy na to? że niektórzy nie mają świadomości finansowej że nie odrobili lekcji z wyników własnej pracy nie wiedzą, jaki ich 'górnolotne' teorie i decyzje mają wydźwięk w praktyce nie mają pojęcia, jak wygląda ekonomicznie statystyczny Polak nie wie, co to jest dyskont i na jakiej zasadzie działa nie wie, że nawet ceny dyskontowe nie są w pełni odpowiedzią na średni poziom portfela nie ma pojęcia jak wygląda codzienne życie ponad połowy obywateli tego kraju tacy ludzie jak Pan J. są całkiem oderwani od 'naszej' rzeczywistości oni żyją w zupełnie innym świecie zmieniliby zdanie, gdyby to naród płacił im pensje jeśli ktoś uważa, że najniższa krajowa jest ok i zapewnia życie na podstawowym poziomie, to dlaczego sam nie domaga się np. średniej krajowej za 'wagę swej pracy' na Wiejskiej - a no dlatego, że sami sobie krzywdy nie zrobią - tylko po co to pitolenie, że tak bardzo się tymi biednymi przejmują, skoro sami ich produkują, a i tak później nic dla nich nie robią... przypomina mi to bankiet po konferencji zajmującej się głodującym trzecim światem, po którym wyrzucono do śmieci ponad 100kg jedzenia... > 'Biedronka to sklep dla tych najbiedniejszych''. > Co Wy na to? spytałabym się, co zamierza zrobić w sprawie biedy i dlaczego solą w oku mu Biedronka, a nie najbiedniejszy Odpowiedz Link
monaliska1985 Re: ''Biedronka to sklep dla tych najbiedniejszyc 25.03.11, 16:05 jakby nie bylo powiedzial prawde. po co ludzie tam chodza bo jest najtaniej, a jak ktos powie prawde to wszyscy sie pusza i obrazaja innych. jesli ludzi byloby stac na inne sklepy, jestem pewna ze mniej ludzi chodziloby do biedronki. ja sama tam chodze i sie nie wstydze, chodze bo taniej tam jest, mozna dostac znane produkty ukryte pod innym producentem. a wiadomo ze polityk ma dobra pensje i nie zalezy mu tak na cenie produktow,bo go stac. Odpowiedz Link
araceli Koszyk Kaczyńskiego :) 25.03.11, 19:09 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110325/POLITYKA/872940402 Odpowiedz Link