Dodaj do ulubionych

Ser w wiaderku

21.04.11, 09:25
Witam!
Czy któraś z Was próbowała sera w wiaderku z Biedronki? Nazywa się chyba LuxMilk. Wszystkie świąteczne zakupy będę tam robić, ale nigdy tego sera na sernik nie miałam.
Cena też fajna, ale czy jest dobry na sernik?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • z_meetropolii Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 10:01
      ser jest bardzo dobry, dodatkowo teraz w promocji.
      • mama_dorota Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 10:03
        Potwierdzam. Trochę kwaskowy, ale nam smakuje.
        • ella_nl Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 10:05
          Super, dzięki.Nie wyobrażam sobie świąt bez sernika z brzoskwiniamismile
          • zuzanna56 Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 11:01
            To poproszę o przepis na sernik z tym serem smile
            • ella_nl Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 11:18
              Ja piekę sernik ze strony "mojewypieki.blox.pl". Zawsze się udaje. Tylko że ja daję właśnie ser wiaderkowy i też wychodzi pyszny. Nie mam czasu na mielenie sera, itp.
              Polecam ten sernik.
    • johana75 Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 15:45
      Nie wiem jak ten ser z Biedronki ale ja już wypróbowałam kilka razy te wiaderkowe sery i sernik mi nie smakuje z nich, wole zmielic ser, robie to malakserem tarcza do tarcia plackow ziemniaczanych. Szybko. Lubie jak sernik lekko sie kruszy, a te z wiaderek sa takie bardzo scisle...ale to zalezy od gustu pewnie...
      • jagoda85 Re: Ser w wiaderku 21.04.11, 21:24
        A ja dodatkowo radzę przeczytać skład tego sera. Jak dla mnie to sera tam na lekarstwo, a "różniastych dodatków" nadmiar. Ja tam wolę zmielić twaróg, który na 4 dni ważności. Ale co kto woli.
        • johana75 Re: Ser w wiaderku 22.04.11, 17:40
          No wlasnie zapomnialam napisac o skladzie....to nie ser...
          • jamesonwhiskey Re: Ser w wiaderku 22.04.11, 20:50
            > No wlasnie zapomnialam napisac o skladzie....to nie ser...

wlasnie sprawdzilem sklad i w sumie to nie ser
            jedyne co znalazlem to 100% twarog
            • johana75 Re: Ser w wiaderku 22.04.11, 23:58
              Ale masz napisałas o biedronkowym?
              Bo jak pisałam z tego nie robiłam, za to w innych były konserwanty.
              • myszmusia Re: Ser w wiaderku 23.04.11, 05:48
                johana75 napisała:

> Ale masz napisałas o biedronkowym?
                > Bo jak pisałam z tego nie robiłam, za to w innych były konserwanty.

biedronkowego nie znam - ale sa faktycznie sery i "sery" zawsze chwile mi zajmuje sprawdzenie składów nie tylko nabiału zreszta , a ser "wiaderkowy" mozna kupic skaldajacy sie z samego sera tezsmile tylko on MUSI troche kosztowac niestety, widocznie to "cos seropodobne " jest tańsze w wyprodukowaniu.
              • monique76 Re: Ser w wiaderku 23.04.11, 13:17
                Wlasnie ogladam opakowanie biedronkowego - w skladzie jest tylko twaróg. Aż się zdziwiłamsmile
                • alfa36 Re: Ser w wiaderku 24.04.11, 22:40
                  A moze ktos z Was znalazl ser w wiaderku z sera (nie z twarogu)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka