Dodaj do ulubionych

Promocja Algidy- Big Milk

20.06.11, 10:42
Jak to jest u Was? w tym roku coś wygraliście?
W tamtym roku praktycznie jak dziecię jadało, to zawsze wygrywalo... Teraz w tym roku duzo lodów zjedlismy juz i ja i mąz i nic no zero..wygranej. nie wiem co o tym myslec ... Znajoma mówi ze sklep ma możliwosć zamówienia w kartonie partii gdzie nie ma wygranej, a opakowania są promocyjne. Fakt wtedy kupowaliśmy rok temu w żabce, a tu w osiedlowym wiec może chcą zarobić? Jak to wygląda. No w szoku jestem...fajna radość to była dla dziecka że coś wygrał.
Obserwuj wątek
    • blue-migotka Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 10:50
      u nas podobnie-w zeszłym roku całkiem sporo-w tym nic sad
      • mama_dorota Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 11:00
        Na kilka zjedzonych jedna wygrana.
    • zooba Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 11:26
      Ja słyszałam, że sklep ma zwracane za lody odebrane gratis na podstawie szczęśliwego patyczka. Czyli sklep nie ma interesu w zamawianiu kartonów z 'pechowymi' lodami. Młody fuksiarz już w tym roku wygrał dwa razy.
      • czekolada72 Co prawda nie nt lodów ale ... 20.06.11, 12:08
        piwa.
        W zeszlym roku na srednio 5 Harnasi - jeden kapsel lub blaszka byly wygrywajace. w tym - zero wygrywajacych...
        • aniasia Re: Co prawda nie nt lodów ale ... 20.06.11, 12:14
          Przeważnie kupujemy 4 lody za jednym razem, za każdym razem mamy jednego wygranego loda. Kupujemy w różnych miejscach .
          • nela12 Re: Co prawda nie nt lodów ale ... 20.06.11, 12:39
            u nas podobnie
            mały już się denerwuje bo nicsada kupiliśmy już kilkanaście lodów!
            w tamtym roku co 3-4 się wygrywało , myślę że mniej tych,,wygrywających'' wypuścili...
    • kropkaa Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 12:53
      Kupuję mało, wygrałam 2 x. Jeden patyczek zginął, drugi się złamał i... też zginąłuncertain
      • oliwka2009 Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 14:24
        Ja kupuję od czasu do czasu i w tym roku raz wygrałam.
        • johana75 Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 14:45
          Ja kupiłam ostatni 3 big milki i 1 był wygrany z polewą karmelową.Teraz nie kupuje lodów , bo kupiłam maszynkę i sama je kręcę. Właśnie schładzam pistacjowe wink i wcale nie są zielone, tylko brązowe.
    • agpagp Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 15:10
      wolę inne lody - odkąd trwa promocja Algidy mam wrażenie że to nabijanie sobie kiesy naiwnością ludzką. Z rozbawieniem zawsze obserwowałam ludzi macających patyczki bo może to ten wygrany co tylko potwierdzało że nie chodzi o ich smak a ten kawałek drewienka smile
      • fraaumiaau Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 15:44
        trochę z innej beczki: znajoma pracująca w sklepie powiedziała mi kiedyś ,że co piątek jajko Kinder liczone od lewej strony palety to zawsze figurka z kolekcji.
        • agpagp Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 16:25
          wink a ja widziałam jak ludzie mieli w koszyku po 20 sztuk i na dziale owoce warzywa ważyli je bo te z figurkami ważyły 21 gramów big_grin a inne mniej lub więcej
    • kiki.zmora Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 17:05
      Kupujemy Big-Milki, bo lubimy. Wygrywamy podobnie jak w zeszłym roku (czyli średnio co 6, 7 patyczek jest z wygraną).
    • kruszynka09 Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 17:51
      juz pare razy wygrałm w big staciatella co do harnasia tez mi sie trafiło ze 3x
      kupuje w DELIKATESACH CENTRUM
    • ik.a Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 19:29
      nie ma jak spiskowe teorie, nawet lodom się dostało big_grin
      • kostruszka Re: Promocja Algidy- Big Milk 20.06.11, 19:33
        raz kupiliśmy, raz wygraliśmy - to się nazywa fart smile
        • chill Re: Promocja Algidy- Big Milk 24.06.11, 16:32
          Hi hi, u nas na 4 kupione lody dwie wygrane wink W zeszłym roku rozdawałam wygrane patyczki, bo inaczej zamiast chudnąć, przytyłabym i to sporo smile
    • taka-sobie-mysz Re: Promocja Algidy- Big Milk 24.06.11, 23:12
      pracuję w markecie, sprzedajemy tam też m.in. lody i mogę cię zapewnić, że nie ma mowy, by złożyć zamówienie na "wygrywające" lu "niewygrywające" lody
    • papryczka.chili Re: Promocja Algidy- Big Milk 26.06.11, 14:16
      a jak jest z czipsami Lays? Z kasą? Otóz moj znajomy pracował kiedys w hurtowni i mieli cała palete przeterminowanych czipsów i na jedna palete było jedno 50 złotysmile reszta to albo kupony albo same czipsy.
      • taka-sobie-mysz Re: Promocja Algidy- Big Milk 28.06.11, 10:23
        Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać, bo to dość częsty błąd:

50 złotyCH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka