tomi6818 20.12.11, 21:38 GRA SUPER FARMER DE LUX firmy Granna- fajna gra planszowa dla rodziców z dzieciakami, niezły pomysł na prezent pod choinke Cena w sieci znaleziona przez ceneo ok 57 zł.... ta sama gra w Biedronce 45 zł (oszczędzamy 12 zł) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Czyżby? 20.12.11, 23:18 Tomi, a co Ty tak reklamujesz tak usilnie Biedronkę? kolejny wątek... Ja akurat jestem niesamowicie zła na ten sklep i raczej definitywnie zrezygnuję z robienia zakupów tam, bo cenowo już od dawna nie powala, towar pośredni, kartą nie zapłacę (mnie pensja wchodzi na konto i wolę płacić kartą niż nosić gotówkę w portfelu) a obsługa Biedronki niestety niezbyt dobrze wypełnia swoje obowiązki. Odpowiedz Link
ti-gisiowa Re: Czyżby? 21.12.11, 01:29 Mnie też Biedronka nie powala na kolana a wręcz przeciwnie, towar lichy, ceny średnie a czasem nawet drożej niż w osiedlówkach. Jeśli mam wybierać dyskont to preferuję Lidla. Odpowiedz Link
tomi6818 Re: Czyżby? 21.12.11, 08:20 Lubię Biedronke, choć oczywiście ma swoje wady jak chyba każdy dyskont.Lubie ich za duży wybór win(w Lidlu znacznie mniejszy i drożej),za coraz większy wybór towarów firmowych np Philips, Braun,( w Lidlu marazm i drożyzna pod tym względem).W Biedronce często kupuje ksiązki do czytania w pociągu- ostatnio "1984 "Orwella za chyba jakies 9 zł, w Lidlu brak oferty tanich ksiązek lub filmów na dvd.Podoba mi się w Biedronce duży wybór towarów polskich firm Mlekovita, Krakus,Bakoma,Agros itp. dość dobrej jakości- w Lidlu raczej dośc podłej jakości niemieckie jedzenie.Oczywiście nie mam jakichs uprzedzen do Lidla, czasem cos tam kupie ale generalnie wolę Biedronke za ich wiekszą kreatywnosc w doborze towarów i dosc konkurencyjne ceny.Ostatnio odkryłem swietne duże krewetki BlackTiger za 9 zł i kawior oraz paste łososiową szwedzkiej firmy Abba. Odpowiedz Link
tomi6818 Re: Czyżby? 21.12.11, 08:38 Żeby nie było że ja jakoś specjalnie do niemiaszków uprzedzony jestem Dość dobre piwo pszeniczne z Bawarii Paulaner w większości sklepów ponad 5 zł- w Lidlu w promocji 3,99 zł Odpowiedz Link
tomi6818 Re: Czyżby? 21.12.11, 08:48 Woda toaletowa męska Carl Lagrfeld Photo 125 ml cena od 90 zł w góre- w Rossmanie 69 zł Odpowiedz Link
kreatywneszycie.pl Re: Drogo-Taniej 21.12.11, 09:37 u nas odkad otworzyli obok simply (firma corka auchan) w biedronce pustki, bardoz drogo sie zrobilo, lepszy i wiekszy wybor w simply, dluzsze godziny otwarcia, zero kolejek, a w biedronce same problemy z kolejkami, wieczne klotnie, bo starsze panie twierdza ze jest 1 kolejka do wszysstkich kas, a ja nawet keidys z ciekawosci pytalam o to kierownika i powiedzial, ze sa 3 kasy to powinny byc 3 kolejki, a tak to 1 dluga kolejka blokuje cala biedrone i nie mozna zakupow swobodnie zrobic, od pol roku nie bylam w biedronce, choc kiedys ja sobie chwalilam. Odpowiedz Link