maja11-25 20.01.12, 13:46 Witam który krem do rąk i paznokci polecacie dobry a tani Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korniz Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 16:52 ja sobie chwale z biedronki bebeauty tani chyba coś kolo 4 zł ja mam taki zielony,jest lepszy niz z oriflame Odpowiedz Link
martha666 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 20:26 też chwalę sobie ten biedronkowy, a poza tym pasuje mi eveline aksamitne dłonie kosztuje 7-8 zł chyba. Odpowiedz Link
duchess85 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 17:05 Ja mogę odradzić firmę Ziaja oraz Oriflame - beznadzieja Co do fajnych tanich kremów, chętnie sama się dowiem. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 18:14 Ja używam kremu do rąk Isana z mocznikiem(czerwono-biała tubka, Rossmann), z tym, że nie ma informacji, że jest on również do paznokci. Do rąk i paznokci jest zaś Isana z Aloe Vera, skoro tamten mój jest dobry, może warto spróbować? Płaciłam ok.3-4 zł. Odpowiedz Link
kugorki Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 18:18 jak wyciśniesz cytrynę to zostanie połówka-natrzyj nią ostro dłonie. wyrzuć skórkę, wsmaruj kilka kropli oliwy. wytrzymaj kilka minut, spłucz wodą a potem kram ziaja nagietkowy Odpowiedz Link
xxxtabxxx Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 22:59 Te dwa z Anidy są dobre i tanie: krem nr 1 krem nr 2 można kupić w aptekach, nie wiem czy w drogeriach też. Do paznokci polecam najzwyklejszy olejek rycynowy, wziąć trochę na wacik i wetrzeć w paznokcie na noc - super się wzmacniają. Odpowiedz Link
poziomka001 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 15:00 Biedronkowy jest bardzo fajny. Kosztuje niecałe 4 zł. Wypróbowałam wszystkie, ładnie pachną i dobrze nawilżają. Wcześniej kupowałam Neutrogene, też ok, avonowe z silikonem albo z minerałami z morza martwego (jest faktycznie bardzo dobry, ale ma dziwny zapach i jest jakieś 3-4 razy droższy od biedronkowego), albo Garniera. Odpowiedz Link
marzeka1 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 16:30 Mam biedronkowy zielony z Bebeauty- niedrogi, a bardzo dobry. Odpowiedz Link
stokrocia79 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 17:03 JA nie polecam z Yves Rocher taki świątecznym opakowani o zapachu pomarańczy w ogóle nie nawilża, używałam z Avonu z silikonem i ten fajnie nawilża. Z Biedronki jak polecacie to muszę kupić Odpowiedz Link
pani_chuda Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 17:34 Też polecam ten z Biedronki, mam zielony. Tani i super się sprawdza. Zadowolona też byłam z Ziai - Kozie Mleko. Odpowiedz Link
maja11-25 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 20:10 Wypróbuje krem z biedronki w różowym opakowaniu dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
wiedzma30 tylko 25.01.12, 07:07 Glicea od x-lat. Super sie wchlania, ratuje najbardziej zniszczona skore dloni. Kosztuje grosze. Odpowiedz Link
alinqa1 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 10.11.12, 20:57 Ja polecam lirene. Moim zdaniem cena nie jest wysoka, a jakość jest naprawdę niezła. Co prawda póki co używałam tylko tego ogórkowego, ale podejrzewam, że reszta nie może być gorsza Odpowiedz Link
zuzanna56 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 10.11.12, 23:30 www.agito.pl/farmona-sweet-secret-kokosowy-krem-do-rak-i-paznokci-100-ml-2877-437881.html Odpowiedz Link
prospeky2 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 11.11.12, 16:12 ja polecam kamill intensiv, zawsze mnie ratuje, nie umiem sprzątać w rękawiczkach i dlatego dłonie zawsze mam podrażnione, a dodatkowo w pracy papierzyska strasznie wysuszają. Po wielu próbach jest to jedyny krem który daje rade. Jak jest na promocji w rossmanie, to można go kupić już za 5-6 zł. Jak mam jakiś słabszy krem to nakładam na noc na grubo i na to folia, a potem rękawiczki zimowe - rano dłonie gładkie i milutkie w dotyku, polecam. Odpowiedz Link