Dodaj do ulubionych

Który krem do rąk i paznokci tani

20.01.12, 13:46
Witam który krem do rąk i paznokci polecacie dobry a tani
Obserwuj wątek
    • korniz Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 16:52
      ja sobie chwale z biedronki bebeauty tani chyba coś kolo 4 zł ja mam taki zielony,jest lepszy niz z oriflame
      • martha666 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 20:26
        też chwalę sobie ten biedronkowy, a poza tym pasuje mi eveline aksamitne dłonie kosztuje 7-8 zł chyba.
    • duchess85 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 17:05
      Ja mogę odradzić firmę Ziaja oraz Oriflame - beznadzieja sad Co do fajnych tanich kremów, chętnie sama się dowiem.
    • kaga9 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 18:14
      Ja używam kremu do rąk Isana z mocznikiem(czerwono-biała tubka, Rossmann), z tym, że nie ma informacji, że jest on również do paznokci. Do rąk i paznokci jest zaś Isana z Aloe Vera, skoro tamten mój jest dobry, może warto spróbować? Płaciłam ok.3-4 zł.
    • kugorki Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 18:18
      jak wyciśniesz cytrynę to zostanie połówka-natrzyj nią ostro dłonie. wyrzuć skórkę, wsmaruj kilka kropli oliwy. wytrzymaj kilka minut, spłucz wodą smile

a potem kram ziaja nagietkowy wink
    • xxxtabxxx Re: Który krem do rąk i paznokci tani 20.01.12, 22:59
      Te dwa z Anidy są dobre i tanie:
      krem nr 1
      krem nr 2
      można kupić w aptekach, nie wiem czy w drogeriach też.
      Do paznokci polecam najzwyklejszy olejek rycynowy, wziąć trochę na wacik i wetrzeć w paznokcie na noc - super się wzmacniają.
      • fiamma75 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 14:19
        też polecam anidę
    • poziomka001 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 15:00

Biedronkowy jest bardzo fajny. Kosztuje niecałe 4 zł. Wypróbowałam wszystkie, ładnie pachną i dobrze nawilżają. Wcześniej kupowałam Neutrogene, też ok, avonowe z silikonem albo z minerałami z morza martwego (jest faktycznie bardzo dobry, ale ma dziwny zapach i jest jakieś 3-4 razy droższy od biedronkowego), albo Garniera.
      • marzeka1 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 16:30
        Mam biedronkowy zielony z Bebeauty- niedrogi, a bardzo dobry.
        • stokrocia79 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 17:03
          JA nie polecam z Yves Rocher taki świątecznym opakowani o zapachu pomarańczy w ogóle nie nawilża, używałam z Avonu z silikonem i ten fajnie nawilża. Z Biedronki jak polecacie to muszę kupićsmile
    • pani_chuda Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 17:34
      Też polecam ten z Biedronki, mam zielony. Tani i super się sprawdza.
      Zadowolona też byłam z Ziai - Kozie Mleko.
    • maja11-25 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 21.01.12, 20:10
      Wypróbuje krem z biedronki w różowym opakowaniu dziękuje i pozdrawiam
    • wiedzma30 tylko 25.01.12, 07:07
      Glicea od x-lat.
      Super sie wchlania, ratuje najbardziej zniszczona skore dloni. Kosztuje grosze.
    • alinqa1 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 10.11.12, 20:57
      Ja polecam lirene. Moim zdaniem cena nie jest wysoka, a jakość jest naprawdę niezła. Co prawda póki co używałam tylko tego ogórkowego, ale podejrzewam, że reszta nie może być gorszasmile
      • finka9 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 10.11.12, 22:06
        Migdałowy z Lidla. smile
        • zuzanna56 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 10.11.12, 23:30
          www.agito.pl/farmona-sweet-secret-kokosowy-krem-do-rak-i-paznokci-100-ml-2877-437881.html
          • prospeky2 Re: Który krem do rąk i paznokci tani 11.11.12, 16:12
            ja polecam kamill intensiv, zawsze mnie ratuje,
            nie umiem sprzątać w rękawiczkach i dlatego dłonie zawsze mam podrażnione, a dodatkowo w pracy papierzyska strasznie wysuszają. Po wielu próbach jest to jedyny krem który daje rade. Jak jest na promocji w rossmanie, to można go kupić już za 5-6 zł. Jak mam jakiś słabszy krem to nakładam na noc na grubo i na to folia, a potem rękawiczki zimowe - rano dłonie gładkie i milutkie w dotyku, polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka