Dodaj do ulubionych

31/miesiac - final

08.11.12, 10:39
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12814546,Bear_Grylls_polskich_marketow_przezyl_miesiac_za_31.html?lokale=krakow
Obserwuj wątek
    • beatrix_75 Re: 31/miesiac - final 08.11.12, 10:58
      po raz kolejy napisze ,ze miał z czego schodzic smile
      druga sprawa podejrzewam ,ze już niedługo doswiadczy efektu jo-jo , poniewaz organizm po meisiącu głodowania zacznie magazynowac tłuszcz .
      No ale o tym pewnie już nie napisze
    • ofelia1982 Re: 31/miesiac - final 08.11.12, 11:59
      Dla mnie takie “eksperymenty” to przegięcie i brak szacunku dla swojego zdrowia. Mu to wyszło dobrze, bo po prostu był gruby i schudł 15kg (choć wróżę jo-jo szybciej niż się obejrzy), ale czy to musiała być 1zł dziennie? Dla mnie w ogóle ten eksperyment to jakaś głupota, bo przecież NIE DA SIĘ – czy on wliczał w tę złotówkę witaminki, które łykał, olej, na którym smazył etc?? Nie śledziłam jego poczynań, ale domyślam się, że miał pewnie jakieś zapasy. Dla mnie nie wynika z tego przedsięwzięcia NIC – bo nie wynika, że można przezyć za 1zł dziennie. Wynika, że jak się ma zgromadzone zapasy i chce się głodować to można za 1zł dziennie. Yyyy…to w gruncie rzeczy oczywiste..
      Co innego ustawienie taniej diety i wliczanie w niej wszystkich zakupów (typu olej etc.) – i tym samym udowodnienie, że można schudnąć, odżywiać się zdrowo i zaoszczędzić za jakąś kwotę x dziennie. Tyle, że nie będzie to 1zł.
      • daredevil83 Re: 31/miesiac - final 08.11.12, 13:00
        Nie gromadził zapasów i nie smażył na olejusmile.
        Jedyny wyłom to wspomniane witaminy...
      • beatrix_75 Re: 31/miesiac - final 08.11.12, 13:01
        ale pewnie chciał zabłysnąc i zrobic cos , czego jeszcze nei bylo
        A że nie kazdy jest Fenixem ;-0) ...to wyczyn taki , jak na jego miare
    • malwina.113 Re: 31/miesiac - final 08.11.12, 13:21
      Wydaje mi sie, ze taki wiek, kiedy ma sie "głupie" pomysly wink Przypomniał mi się ten minimalista o którym kiedyś na forum rozmawialismy - jego cały dobytek mieścił sie w plecaku.

fajny jest ten fragment wink

Dietę "złotówkową" podsumował beholt: "Lepiej, żeby rząd nie dowiedział się o Twoim eksperymencie, bo w następnym exposé Tusk powie Polakom, że 'da się!' i trzeba brać z Ciebie przykład".
      • conefkaconbrio Re: 31/miesiac - final 09.11.12, 11:51
        Dokładnie, miał z czego chudnąc, ale tez myśle , że efekt jojo będzie olbrzymi. Tutaj kolejny artykuł: Bear Grylls po studencku- przeżył miesiąc za 31 zł!

Właśnie, warte zauważenia, czemu i on i jego poprzednik od 50 zł wydawali pieniądze na chleb? (albo jeszcze gorzej na dmuchane kajzerki z Tesco) Ja też chyba bym zainwestowała w dodatkową szklanke kaszy, a wy?
    • maggorlo Re: 31/miesiac - final 09.11.12, 14:29
      Trzeba się trochę namęczyć, aby "zabłysnąć" w mediach.
      Skoro to forum dla Oszczędnych a nie Ekożarciowych to popatrzmy na to jak na biznes. Facet zainwestował miesiąc życia na głodzie i z wyrzeczeniami. Pokazali go w mediach, napisali kilka artykułów. Pod większością z nich toczą się dyskusje. O nim. Ludzie przekazują sobie linki. Ma pełno kliknięć w swoja stronę, fanklub. Teraz zaczął zdrową dietę. Czy przypadkowo jest to właśnie taka a nie inna dieta, czy stosuje ją za darmo? Nadchodzi czas na odcinanie kuponów. Jeśli jeszcze nie dziś to za chwilę. Trzeba go dopisać do wątku o dorabianiu smile
      • czekolada72 Re: 31/miesiac - final 09.11.12, 16:33
        smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka