Dodaj do ulubionych

Tanio do Londynu

17.11.14, 19:42
Chciałabym pojechać na 3-4 dni z koleżanką do Londynu, pozwiedzać. Gdzie najlepiej i najtaniej się zatrzymać w centrum Londynu? Możecie cos polecić? Gdzie poszukać najtańszych lotów? Co najlepiej pozwiedzać? Zdaje sobie sprawę, że to malo czasu a nie chce stracić nawet minutki, możecie polecić jakiś przewodnik?
Obserwuj wątek
    • gat_t_a Re: Tanio do Londynu 17.11.14, 19:46
      Polecam przejrzeć np fly4free wraz z forum, masz tam mnóstwo informacji jak zorganizować sobie taki wyjazd.
      • anten_ka Re: Tanio do Londynu 17.11.14, 19:59
        Bardzo dziękuje wink Byłam na booking.com i fly.com i znalazlam taniutki hostel za ok. 300zł na 2 osoby na 3 dni i lot za około 400zł, ale szukam dalej. Myślę że to fajna oferta. Czy wiecie ile warto zabrać ze sobą kasy na jedzenie na osobę/ dzień? Pewnie bedziemy jadły w barach jakieś szybkie jedzenie.
        • satia2004 Re: Tanio do Londynu 17.11.14, 20:26
          O... a podzielisz się informacją gdzie taki tani hostel? Ja co prawda szukam na połowę przyszłego roku ale to co znalazłam w pobliżu centrum zaczynało się od 300zł/2os/noc... uncertain
          • anten_ka Re: Tanio do Londynu 17.11.14, 21:24
            Oczywiście za dzień a nie na cały pobyt wink to by było zbyt piękne. Ostatecznie szukam czegoś w centrum bo mamy zbyt malo czasu na dojazdy. Znalazłam też tani przelot na 4 dni w kwietniu w przyszłym roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka