miko_mama 27.06.07, 11:44 czy któras z mam kupuje pieluchy rossmann?warto spróbowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabeczka84 Re: pieluchy rossman 27.06.07, 13:09 warto. Te w bordowym opakowaniu są ok, te w żółtym, tańsze ale mają ceratę. Kupowałam te bordowe i byłam zadowolona. Odpowiedz Link
anul1 Re: pieluchy rossman 27.06.07, 19:37 Są ok.,ale mam wrażenie,że bardziej sztywne od innych. Odpowiedz Link
patapi Re: pieluchy rossman 28.06.07, 00:42 mojego malucha uczulały gumki przez jakiś czas. Odpowiedz Link
oplica Re: pieluchy rossman 28.06.07, 20:27 ja kupilam pieluchomajtki baby dreams i bylam bardzo zadowolona, ale... no wlasnie zawsze jest jakies ale kiedys przez przypadek dotknelam zasikanego wkladu i byl mokry w pampersach nawet jak pielucha dluzej lezy na dupce to wklad jest duzo bardziej suchy tak ze raczej ich juz nie kupie Odpowiedz Link
mrowka_r Re: pieluchy rossman 24.07.07, 21:03 Oplica -> może się mylę, ale z mojego doświadczenia jako niania kojarzę iż pieluchomajtki miały nieco inną funkcję niż pielucha i co za tym idzie inna chłonność. Ponieważ przeznaczone były dla większych dzieci które uczyły się korzystać z nocnika/sedesu. Mój mały szef nosił je w nocy, tak na wszelki wypadek, ale traktowane były te pieluchomajtki jako majtki i trzeba było iść robić siusiu do wc. W zwykłej pieluszce miałby bardziej komfortowe warunki a w takich majtkach to było mu mokro i następnym razem żeby uniknąć wpadki od razu mówi, że chce siusiu. Odpowiedz Link
gavagai1 Re: pieluchy rossman 24.07.07, 16:07 Teraz rossmanki fioletowe zmieniły producenta i są w innym opakowaniu pod nazwą baby dreams, wymianę asortymentu zaczęli od rozmiaru "4", bo ten najszybciej schodzi. No we są tak samo dobre, zmienił się tylko rysunek na pasku i paseczki przy rzepie są elastyczne jak w pampersach, w poprzednich rosmannach elastyczny był tył pieluchy. Pozdrawiam, Zuza Odpowiedz Link
afrodyta190 Re: pieluchy rossman 01.08.07, 18:27 Dzis musialam kupic rossmanowskie pieluchy zolte i one nie maja ceratki.sa ok. Odpowiedz Link
r0sie Re: pieluchy rossman 02.08.07, 01:08 kupowalam kiedys fioletowe dla mojego dziecka bylu ok, ale nie rewelacyjne bo rzeczywiscie byly wilgotne po nasaczeniu Odpowiedz Link
kinga.77 Re: pieluchy rossman 03.08.07, 10:43 Kupowałam Pampersy, ale przerzuciłam się na tańsze z Rossmanna i nie widzę żadnego prablemu. Jak dziecko zrobi siusiu, to od razu zmieniam pieluszkę niezależnie od tego jak jest chłonna itp. Odpowiedz Link
alusiowamama Nie ma już pieluch bordowych Rossman 17.08.07, 09:25 Są za to Baby Dreams. Moim zdaniem dużo lepsze i tańsze od Pampresów. Z pamków wylewała się rzadka zawartość a z Baby Dreams już nie, bo są szersze w kroku. Polecam bardzo! Odpowiedz Link
bourjous Re: pieluchy rossman 20.08.07, 22:28 a ja polecam pieluszki z biedronki. takie kolorowe w żabki i inne stworzonka. są świetne, w niczym nie ustępują pampersom. Odpowiedz Link
mamahanny Re: pieluchy rossman 08.09.07, 20:20 I jeszcze z Lidla! Takie w małych paczkach, po 6,99. Rewelacja. Nie uczulają, a Pampersom się zdaza, niestety. Odpowiedz Link
koma.edziecko Re: pieluchy rossman 09.09.07, 10:00 Wiesz to że Twoje dziecko nie uczulają to nie znaczy że inne też nie. DLa mnie te z Lidla są beznadziejne, twarde i jakieś małe w porównaniu z innymi, zdecydowanie Rossmannowe i bordowe Tesco są lepsze. Odpowiedz Link
monjan Re: pieluchy rossman 10.09.07, 11:08 a mojego synka Rossman uczulił, więc nie ryzykuje Odpowiedz Link
lalhuna Re: pieluchy rossman 19.09.07, 13:18 pieluszki z biedronki kosztują dokładnie tyle samo za sztukę ile pampersy w biedronce, tak tak, kiedyś chciałam zrobić taki złoty interes, tylko w paczce jest ich o połowę mniej.., i równocześnie są droższe niż pampersy w jumbopackach (hm, dziwne to ostatnie słowo..?) Odpowiedz Link
mama.macieja Z biedronki! 19.09.07, 22:02 my juz dluuugo uzywamy tych z biedronki, z zabkami. sa naprawde tanie i dobre. a papmpersów juz dawno nie kupowalam. pozdrawiam Odpowiedz Link
kch75 A uzywałyscie pieluch z Carrefour'a ? 10.10.07, 00:35 Warto je kupic? Mam na mysli te produkowane pod marka Carrefour , nie sa ceratowe ? Odpowiedz Link
abalaw Re: Z biedronki! 10.10.07, 13:12 Tanie to one nie są- przelicz sobie ile kosztuje jedna sztuka. Juz jedna dziewczyna o tym pisała. Ale masz rację, że dużo lepsze od Pampersów. Dla nas hitem są rossmanowskie babydreams. Biedronkowe przesiąkają, nawet w dzień. I nie zakładam jednego na cały dzień coby uprzedzic pytania) po prostu nam przemakają, ale są godne polecenia. Odpowiedz Link
mikolajowa_mama Re: pieluchy rossman 01.02.08, 22:18 Ja mam pytanie odnosnie chusteczek do pupy rossmana.Czy ktoras z mam korzystala? Warto? Bo cena do ilosci sztuk baardzo atrakcyjna, szczegolnie w najnowszej ofercie. Mam zamiar jutro "popatatajac" do rossmana i po pieluchy i po chemie no i moze te chusteczki? Odpowiedz Link
mmonia74 Re: chusteczki rossman 02.02.08, 16:07 wg mnie chusteczki do pupy rossmana są dobre i nie ma co przepłacać kupując jakieś firmówki ważne, by maleństwo zaakceptowało zmianę)) Odpowiedz Link
mikolajowa_mama Re: chusteczki rossman 02.02.08, 21:33 To twardy zawodnik Zaakceptowal zmiane Odpowiedz Link
aka79 Re: chusteczki rossman 20.02.08, 21:59 Według mnie pieluchy z rossmana 3 są bardzo dobre, nie uwierają tak jak pampersy i nie mają takiego dziwnego zapachu. Odpowiedz Link