kamfora 08.10.06, 18:58 "Natchnęła mnie" Vicca w swoim wątku o Synku . Wojciech Cejrowski jest bardzo kontrowersyjną postacią, ale ta jego opowieść jest warta przeczytania. A może i dyskusja jakaś się zrodzi?... www.cejrowski.com/opowiesci/index.php?op=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: pies szamana 09.10.06, 07:20 "Kiedy wejdziesz między wrony...." Sprytnie wybrnał z sytuacji Odpowiedz Link
vicca Re: pies szamana 09.10.06, 07:47 Historia rzeczywiście świetna. Wniosek z tego taki, że każde stworzenie potrzebuje czułości i uwagi Pzdr ciepło V* P.S. Mam do oddania 6 słodkich szarych kociaków - kto chce? Odpowiedz Link
scand Re: pies szamana 09.10.06, 09:57 .. przykład jak wyobraźnia ułatwia wyjście z międzykulturowej opresji Tyle czy to rzeczywiście był pies szamana - na fotografii wygląda dośc chudo.. Odpowiedz Link
scand Re: pies szamana 11.10.06, 10:37 .. i mam rzeczywiście wątpliwości czy aby historia jest autentyczna .. Cejrowski to jednak niezły bajerant, wiadomo .. Odpowiedz Link
scand Re: pies szamana 09.12.23, 23:39 ....dzisiaj powiedzielibyśmy, że WC "halucynuje" Odpowiedz Link
boavista4 Re: pies szamana 20.04.24, 16:12 wyborcza cisza mówi mi misza a ja nie ponimaju bo siedzę w raju. Odpowiedz Link