Dodaj do ulubionych

Prównajcie proszę Baśka Voda I Gradac

IP: *.radomsko.vectranet.pl 07.02.10, 15:01
Witam. Mam prośbę do tych którzy odwiedzili te dwa miejsca, aby porównali je pod względem tłoku na plaży , czystości plaży , zejść do wody, atrakcji dla dzieci, promenady spacerowej. Już piszę dlaczego. Nastawiliśmy się na Baśka Voda ale wysłałam już bardzo dużo zapytań i ceny są powalające, poniżej 70 euro za 2 dorosłe i 2 dzieci nic nie mogę znaleźć. Za to w Gradacu znalazłam parę możliwych cenowo propozycji, tylko zastanawiam się czy Gradac będzie dorównywał Baśce pod każdym z względów o których pisałam . W ciemno trochę boję się jechać , bo to będzie niestety połowa sierpnia. Jak myślicie czy coś można znaleźć w Baśka Voda w ciemno w tym terminie za rozsądną cenę. Bardzo proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek.59.pl Re: Prównajcie proszę Baśka Voda I Gradac IP: *.chello.pl 07.02.10, 19:22
      Byłem w zeszłym roku w Gradać w drugiej połowie sierpnia. Zatrzymałem się tam
      wracając z Czarnogóry. Rezerwowałem na miejscu w agencji przed wjazdem do
      miejscowości (po lewej stronie zjeżdżając od głównej drogi- Jadrańskiej
      Magistrali). Nie chciało mi się chodzić i szukać ale później stwierdziłem, że
      właściciele siedzą przed domami i oferują apartamenty. Więc pewnie nie miałbym
      problemu. Apartament 4-osobowy z klimą w nowym budynku, blisko promenada i
      plaża, sklepy. Chodziliśmy na plażę za mariną w kierunku kompleksu hotelowego.
      65 euro. Riwiera Makarska dla mnie jest przereklamowana i mi nie odpowiada.
      Więcej na "makarską" nie pojadę. Wspaniale było na wyspie Brać vis a vis
      Makarskiej, niesamowite widoki i spokojne miejsca do wypoczynku (za wyjątkiem
      Bol). Baśka Voda, Gradać i inne miejscowości to tłok, hałas, przepełnione plaże,
      a ceny nie są dopasowane do oferty tylko bazują na rozreklamowaniu i przekazie
      innych wczasowiczów, którym taki sposób wypoczynku odpowiada. Niestety problem
      to także gromady podpitych i hałaśliwych rodaków, a ja przed takimi umykam.
      Plaże w niektórych miejscach są wysypane białymi kamyczkami. Im dalej od centrum
      ceny "normalnieją" nie tylko za apartamenty ale w sklepach i na straganach.
      • Gość: zbynek Re: Prównajcie proszę Baśka Voda I Gradac IP: *.plock.mm.pl 07.02.10, 20:10
        Zdcydowanie Baska Voda.W sierpniu nie jeżdzi się do tych miejscowości
        gdy chce się tanio spędzic wczasy.Właśnie w zeszłym roku byliśmy
        w Baskej od 25.08 pełno wolnych apartamentów - na plażach lużno -
        zajechaliśmy tam o 19-tej - po chwili już mieliśmy aoartament
        czteroosobowy/właśnie właścicielka siedziała na ławce z kartką
        apartamani/płaciliśmy 32euro- co mnie zaskoczyło i do tego gospodarze
        przynosili nam winogrona a nawet abdarowali macedońskim winem oraz
        zaprosili na degustację ich wyrobów alkocholowych.Apartament był w
        dobrym miejscu z widokie na morze z balkonu.Na Brac i Hvar to się
        można wybrac na jednodniową wycieczkę z Baskej.
        • maria_1974 Re:do Zbyszka 03.03.10, 09:52
          Czy możesz podać namiar na apartament w Basce wybieram się z
          rodzinką na przełomie sierpnia i wrzesnia.Moj email
          gocomp@poczta.onet.pl
    • Gość: maxara222 Re: Prównajcie proszę Baśka Voda I Gradac IP: *.cpe.marton.net.pl 12.02.10, 10:45
      Witaj. My tez z rodzinka planujemy wakacje w Baska Voda w drugiej
      polowie sierpnia. ( ja, maz i nasza 2 letnia coreczka) Ceny tez
      troszke nas przerazily. 70 euro za apartament, ktory nam sie podoba.
      Musimy jeszcze sie zastanowic, wolalabym miec juz zarezerwowany i
      nie jechac w ciemno, ale kros mi mowil, ze wlasciciele zawsze na
      poczatku roku podja takie ceny, a na miejscu mozna potargowac sie i
      placic nawet 40 euro. W jakim terminie Wy jedziecie? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka