Gość: kasia IP: *.netcontrol.pl / *.netcontrol.pl 22.02.04, 13:04 i tu rowniez mam prosbe o informacje na ich temat....podzielcie sie wrazeniami jesli ktos byl...i tymi dobrymi i tymi zlymi...z gory dziekuje....kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: apartamenty Medena - Trogir IP: *.poczta.katowice.pl 20.05.04, 11:43 Byłem w apartamentach Medena w 1999 roku - sierpień, Temperatura 42 st. c, woda 30 st. c, caly dzień woda, nurkowanie, plaża. Plaża w okolicy jest skalista, ale są też betonowe tarasy i odcinek spokojnej zatoczki dla dzieci. Do Trogiru (wspaniałe miasto, szczególnie nocą) ok. 4 km, ale raczej samochodem, bo dojście drogą miejscami bez chodników (w opisie piszą, że dojście promenadą - to nie jest do końca prawdą - promenada się kończy i trzeba iść drogą). Ogólnie bardzo serdecznie polecam, w tym roku wybieramy się do Chorwacji, ale nie lubimy odwiedzać tych samych miejsc i wybieramy się w inne rejony. Koniecznie polecam Jeziora Plitwickie, Dubrownik, Split. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: apartamenty Medena - Trogir IP: 195.94.199.* 21.06.04, 10:34 Byłem w apartamentach Medena w lipcu 2002r. Apartamenty są bardzo duże, ale trochę starsze wyposarzenie. Rekompensuje to klimatyzacja /bez ograniczeń/. Do plaży jest bardzo blisko. Na terenie jest sklep spożywczy. Bardzo spokojna okolica. Samochód można parkować pod samum budynkiem. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś