03.05.11, 10:55
Witam wszystkich.
Wybieramy się we dwójkę w drugiej połowie lipca z Krakowa na wyspę Vir. Czy jest ktoś, kto z naszych okolic w tym samym okresie wyjeżdża w tym kierunku ?

Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Wyspa VIR IP: *.kielce.net.pl 22.06.11, 09:52
      Witam
      My wybieramy sie z Kielc na Wyspę Vir 23 lipca ;-)
      • Gość: Aneta Re: Wyspa VIR IP: 94.42.82.* 22.06.11, 13:04
        My, jednak po przeczytaniu większość opinii o wyspie i zagłębieniu się bardziej w jej opisach, stwierdziliśmy, że jest wiele ciekawszych miejsc, które mają dużo lepsze opinie i wybraliśmy RAB :-).
        • Gość: kama Re: Wyspa VIR IP: *.centertel.pl 22.06.11, 23:56
          Też czytałam różne opinie ale my nastawiamy się na zwiedzanie -z Viru jest dobry dojazd do ciekawych miejsc. Stwierdziliśmy, że jedziemy z małymi dziećmi,więc tam jest ogólnie spokój,nie nastawiamy się na jakieś wieczorne wypady;-)
          Jedziemy do domku na wyspie Vir, którego właścicielem jest Polka.
          P.S. Rab podobno jest super i nawet można tam spotkać piaszczystą plaże w miejscowości Lopar;-))
          • Gość: darek.59.pl Re: Wyspa VIR IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 11:30
            Nie tylko w Lopar ale wokół całego półwyspu loparskiego, a także w Supetarska Draga, Gonar.
          • Gość: Edi Re: Wyspa VIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 23:48
            Hej, ponawiam temat Chorwacji, wyspa Vir, jakie wrażenia?? I czy warto? W zeszłym roku byliśmy w małej miejscowości obok mariny, ale teraz chcemy zobaczyć inną cześć Chorwacji- no i jeśłi chodzi o ceny i dojazd to też blizej i taniej. A mogę namiar na te kwatery?
            • Gość: aga Re: Wyspa VIR IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.14, 08:00
              Byłam na wycieczce na virze,ale nocowaliśmy w ninie i tak polecam :-) blisko,a spokojniej. Polecam też miejscowości wokół Ninu.
          • Gość: aga Re: Wyspa VIR IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.14, 07:58
            Koło wiru są piaszczyste plaże w Ninie.
    • Gość: martocho Re: Wyspa VIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.15, 23:16
      Jadę piąty raz na VIR , będę tam 17-07-2015 . Jedziemy w dwa samochody . Cisza spokój , śliwowica i piękne zachody słońca . Życzę udanych wakacji .
      • Gość: Vir Re: Wyspa VIR IP: *.adsl.net.t-com.hr 31.07.15, 22:22
        Hej , gdzie jesteście chętnie sie spotkamy lub wynajmiemy po was kwaterę na Virze . Ja uwielbiam Vir jest super wracam tam co rok , proszę zadzwońcie do nad 0048 509475945
    • wislok1 Re: Wyspa VIR 11.06.17, 22:39
      Myślę, że sporo osób jedzie z Krakowa do Dalmacji w tym czasie...
      Ale w jakim celu pytasz ?
    • heca7 Re: Wyspa VIR 12.06.17, 07:58
      I tak w każdym wątku?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka