Dodaj do ulubionych

Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto ?

IP: *.zapora / 212.160.172.* 11.05.04, 20:30
Będę bardzo wdzięczny za informację czy warto jest jechać w terminie 20-29
czerwiec do Chorwacji. Interesują mnie ceny, czy jest ciepło, jak ciepłe
morze ? Jeszcze nigdy w Chorwacji nie byłem.
Chciałbym pojechać w 2 osoby na Istrię (Opatija, Lovran, Rabac).
Najtaniej pewnie wyjdzie kamping. Ale czy nie warto dołożyć trochę i mieć
pokój dwuosobowy ?
Jak ktoś dysponuje wiedzą, która by mi pomogła chętnie zadzwonię lub podam
maila. Z góry dziękuję za pomoc.

Obserwuj wątek
    • Gość: Henk Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:58
      WARTO!
      Byłem w 2002 w Rabacu!
    • aseretka Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto 12.05.04, 10:34
      W czerwcu jest już ciepło, więc termin jest dobry, chociaż ja osobiście
      preferuję wrzesień. Co do noclegów na campingu, to nie wiem, czy nie lepiej
      wynająć pokój. Nie znam cen na campingach, ale podejrzewam, że niewiele ( lub
      nawet wcale ) dopłacisz za kwaterę.
      • Gość: MAC Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 10:04
        ceny na kempingach w 2004 wachają się od 9,5EUR do 12EUR za dwie osoby,
        samochód, namiot. Czyli od 45 do 55PLN
    • Gość: andrzej Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto IP: *.class144.petrotel.pl 12.05.04, 18:33
      jeżeli jedziesz pierwsz raz to jedż bardzej na południe w okolce Primostenu
      np.Marina, po drodze możesz zwiedzić Plitwickie jeziora.Za apartamen 2osoby
      zapłacisz prawie tyle samo co za kamping.Polecam także Orebic na Peljesac.
      • Gość: deo Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:21
        Jeżeli oczywiście jedziesz samochodem prawdapodobnie z żoną lub dziewczyną /i
        obydwoje jesteście pewno młodzi / to mimo wszystko polecałbym wynajecie
        apartamentu lub pokoju . Jest po prostu wygodniej i masz lodówkę i kuchenkę
        a ceny w porownaniu z kempingiem nie sa tak rażąco wysokie . Pozatym w czerwcu
        to jeszcze nie ma pelnego sezonu i jak troche poszukasz to napewno znajdziesz
        niedrogą kwaterę.
        Ale tak naprawde to warto zwiedzic Chorwacje od Rijeki po Dubrownik - miejsce
        na nocleg znajdziesz na 100 % i wrażenia wspaniałe .
        Pzdr. deo
      • Gość: Henk Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:06
        Jeżeli Andrzeju tak bardzo polecasz Orebić, to powiedz dlacego?
        Ja np. bardzo polecam MURTER, piękna wyspa, zacienione plaże, niewysokie
        ceny...
        • Gość: bafra Re: Chorwacja (Istria) pod koniec czerwca - warto IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.05.04, 08:48
          A ja polecam całą Chorwację,wszędzie jest pięknie,jak pojedzie się pierwszy
          raz z pewnością wróci się tam jeszcze nie raz! Zwiedziłam Chorwację od Istrii
          do Dubrownika i tak trzeba! A potem...każdy wybierze sobie "swoją" miejscowość!
          Pozdr.bf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka