Dodaj do ulubionych

Campingi na Istrii

06.06.04, 18:08
Czy możecie mi polecić jakieś campingi na półwyspie Istria?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadeusz Re: Campingi na Istrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:31
      Na Puli Miejscowość Baniole.Są duże i małe campingi. Duży to Indi,mały u pana
      Postolowicza
    • Gość: zyziu Re: Campingi na Istrii IP: *.one.pl / *.one.pl 07.06.04, 11:40
      W Rovinij camping Porton Biondi
    • Gość: zed Re: Campingi na Istrii IP: *.KSZ.K.pl 09.06.04, 16:24
      w Medveji w okolicy Opatji fajny autocamp nad samym morzem z własną plażą bazą
      dla nurków i knajpami wszystko pięknie położone i co najważniejsze zalesione
      można się schować od słońca
    • Gość: Laskar Re: Campingi na Istrii IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 00:53
      Premantura - na samym cypelku
    • Gość: aś Re: Campingi na Istrii IP: 82.160.42.* 01.07.04, 14:20
      przepiękny kemping w PULI,olbrzymi , zalesiony,piękna plaża. Nazywa się
      PUNTIZELA. Jadę tam szósty raz.
    • Gość: wika Re: Campingi na Istrii IP: 82.160.42.* 02.07.04, 07:40
      Ja nie polecam PUNTIZELI w Puli. Mało sanitariatów, brudnawo, nie zawsze
      bezpiecznie bo na dyskoteki przjeżdzają miejscowi chuligani.Dużo psów.
    • Gość: G Re: Campingi na Istrii IP: 213.77.31.* 02.07.04, 13:24
      Jwżeli nie boisz się naturystów to najlepszy camping na Istrii i w Chorwacji
      www.valalta.hr
    • Gość: malwina Re: Campingi na Istrii IP: *.interpab.com.pl 02.07.04, 17:27
      Najładniejszy, z basenami, kortami, ciepłą wodą, nad samym morzem .... obok
      Porecu o nazwie Zelena Laguna, Bjela Uvala. Mają zresztą swoją stronę w
      intenecie.
    • Gość: Rav Re: Campingi na Istrii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.04, 23:34
      W okolicach (6 km.) Labin - Rabać 2 os. + 1 dziecko + namiot + auto = 77 kun
      tj. ok 10,5 Euro (miejscowość Św. Marianna lub coś takiego) box2004@poczta.fm
    • kamil99 Re: Campingi na Istrii 10.07.04, 12:12
      jak Rovinj to tylko Polari albo Vestar!!
    • Gość: Moni Re: Campingi na Istrii IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.07.04, 10:35
      ok. 1km od Rovinja, kamping przy hotelu Valdaliso, przy samej plaży, duży,
      można wykupić jedzenie w hotelu, który jest przy samym campingu. Wiele ludzi
      tak robiło, mnóstwo Włochów tam przyjeżdża. Dokładnie poszukaj na Google, hotel
      ma swoją stronę.
    • Gość: chesjowisz Re: Campingi na Istrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:45
      www.camping.hr
    • Gość: jarek Re: Campingi na Istrii IP: *.chello.pl 19.07.04, 18:17
      Wczoraj wróciłem z Corwacji. Byłem na płw. Istra w miejscowości Savudrija.
      Byłem tam już 7 -y raz i nie żałuję. Do granicy ze Słowenią 15 min. (samochodem)
      tu jest o wiele taniej jeżeli chodzi o benzynę i jedzenie; kolejne 12 min. i
      jesteś w Trieście(Włochy); z Savudriji do Wenecji jest 2 h drogi. O okolicy
      wiem wszystko. Co zwiedzać, co ile kosztuje i jak najszybciej dojechać. Z
      namiotem jeżdżę tam od lat i jeździć będę. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania
      to pytaj jskwiercz@hotmail.com Skąd jesteś/
      to powiem Ci jak tam dojechać. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka