Gość: LESZEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:06 CZECHY,SŁOWACJA ,WĘGRY,CHORWACJA KONKRETNIE ZADAR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: GDZIE TANKOWAC GAZ NA TRASIE WROCLAW... IP: *.KSZ.K.pl 29.06.04, 15:18 Trasa z Wrocka do Zadaru najszybciej to Wro-boboszów-brno-mikulov-wien-graz- maribor-zagreb-Zadar(A-1). Tankować najlepiej w Polsce do pełna, dobić do pełna w czechach i w Sloveni tam taniej niz w czechach i Cro ale to groszowe sprawy . Trasą którą podałem z Wro do Zadaru jest ok 1100 km. Szerokiej Drogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bms01pl Re: GDZIE TANKOWAC GAZ NA TRASIE WROCLAW... 29.06.04, 22:27 przede wszystkim zajrzyj tutaj: www.lpgsi.tele2.pl/station.html ja jechałem przez czechy i austrię (przejście w znojmo) - w czechach lpg bez problemu, w austrii nie znalazłem (ale też nie za bardzo szukałem). dalej słowenia - też problematycznie, ponoć gdzieś w lubljanie są stacje, ale nie mieliśmy czasu na poszukiwania. w słowenii jednak znaleźliśmy przez przypadek stacyjkę już po zjeździe z autostrady, przed samą granicą z chorwacją. stacyjka jest malutka, jeden stary dystrybutor, po lewej stronie drogi, naprzeciwko knajpy (czynna jedynie w godzinach otwarcia knajpy), ale za to gaz o wyśmienitej jakości, najlepszy jaki dotychczas miałem w aucie). w chorwacji już problemu nie mieliśmy (tego słoweńskiego starczyło nam do puli, a tam już staji było kilka). Odpowiedz Link Zgłoś