kamil99 01.07.04, 12:57 A może ktoś ma jakieś praktyczne uwagi na temat Czarnogóry?? ceny, zakwaterowanie, dojazd, warunki ogólne itd, z góry serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Re: Czarnogóra.. IP: *.telkab.pl 01.07.04, 21:50 Kiedy sie tam wybierasz? i do jakiej miejscowości ?. Jeżeli chodzi o moje info to tak: bardzo mało bankomatów [wszyscy mówią że ZERO] płacenie w euro więc wypadałoby wziąć te euro z Polski ceny podobno niższe niż w u nas [przezornie zakładam ze 10% drożej]. Drogi jakościowo porównywalne z naszymi [może lepsze] prędkość przelotowa porównywalna trzeba liczyć 60 km/h średnia. Ponoć więcej i czujniejszej policji z radarami. Paliwo cena porównywalna z naszą [ale w euro]. Nie wiem jak gęsta sieć stacji benzynowych. Warunki sanitarne coś jak u nas ale tam jest b.ciepło spotkałem się ze zdaniem żeby się zaszczepić przeciw żółtaczce [??]. Zero na temat łatwości wynajęcia kwater prywatnych , podobnież sporo kempingów na wybrzeżu. Może będzie ktoś lepszy [bardziej obeznany] z tamtejszymi realiami. Pozdrawiam Igor Odpowiedz Link Zgłoś
kamil99 Re: Czarnogóra.. 02.07.04, 08:55 Mam zamiar jechac w sierpniu, dzieki za informacje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowo daleko Re: Czarnogóra.. IP: *.dialsprint.net 03.07.04, 14:58 Szukaj na forum.Bylo duzo sama pisalam jakies 2,3 tygodnie wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowo daleko Re: Czarnogóra.. IP: *.dialsprint.net 03.07.04, 15:06 Zajrzyj na 10.06 A MOZE BY TAK DO CZARNOGORY Odpowiedz Link Zgłoś