Dodaj do ulubionych

Do Czarnogóry pociagiem

IP: *.polineo.pl 18.08.13, 20:33
Witam.
Czy jest ktoś na formu kto miał okazję jechać z Novego Sadu do Bar-u autokuszetką, nie mogę kupić biletu online, a już w sobotę albo w niedzielę wyjedżdzamy.
A poza tym może ktoś końcem tygodnia też się wybiera do Ulcinj?
Obserwuj wątek
    • Gość: syla Re: Do Czarnogóry pociagiem IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 12:11
      Mnie równiez bardzo interesuje podróz autokuszetką z Nowego Sadu do Baru... może ktos podpowie jak kupił bilety na ten pociag? Czy nie ma innej mozliwości jak tradycyjnie w okienku u pani na dworcu?.... Wyjezdzamy z Gdańska do Czarnogóry (okolice Kotoru) 6 września
      • meltibi Re: Do Czarnogóry pociagiem 25.08.13, 20:21
        bilety można zarezerwować przez stronę:
        zeleznicesrbije.com/
        My zrezygnowaliśmy z rezerwacji, bo postanowiliśmy jednak pojechać autostradą chorwacką. Poza tym jedno z aut miało powyżej 150 cm i nie mogło wjechać do wagonu.
        • Gość: syla Re: Do Czarnogóry pociagiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 13:52
          Dzięki za podpowiedź , jednak chodziło mi o mozliwość zakupu biletu...
          Mogłam zarezerwowac bilety dopiero od Belgradu... sądziłam,ze mozna autem wjechąc juz w Nowym Sadzie.... Czy ktos już to przerabiał i może pomóc?
          • Gość: akus Re: Do Czarnogóry pociagiem IP: *.crnagora.net 26.08.13, 15:19
            Ja mam to już za sobą!!!
            Autokuszetka rusza z Nowego Sadu i tylko tam można załadować samochód!
            Rezerwacji nie ma na dzień dzisiejszy, bilet trzeba zakupić do godziny 18 w Nowym Sadzie, a między 18 a 19 następuje załadunek.
            Wszystko dzieję się sprawnie i szybko.
            Problem jest taki że trzeba być w NS o 17 a pociąg odjeżdża dopiero 21:09 więc sporo czasu się czeka.
            Pociąg kursuje sezonowo do 06.09.2013.

Oczekiwanie warte jest jednak widoków jakie czekają na podróżnych rano już na po stronie Czarnogóry, po prostu jak z bajki widoki.

Mimo paru wad polecam raz skorzystać z tej opcji dojazdu!!!
            • Gość: syla Re: Do Czarnogóry pociagiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 16:23
              Dziękuje... Twoja rzeczowa odpowiedz bardzo mi pomogła :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka