Dodaj do ulubionych

Tribunj i Sibenik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:14
Witam wszystkich.Jade z rodzina pierwszy raz do Chrowacji. Zarezerwowalismy
apartament w miejscowosci Tribunj tj.okolo 15 km na polnoc od Sibenika.
Prosze o informacje tyczace sie plazy czy takowa tam wystepuje i jakie jest
zycie po zachodzie slonca. Moze ktos z Was byl w tej miejscowosci,lub przez
nia przejezdzal. Jestem pelen obaw o brak jakiegos dogodnego kapieliska dla
dzieci

Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Tribunj i Sibenik IP: *.bialystok.agora.pl 05.08.04, 14:26
      Witam wszystkich.Jade z rodzina pierwszy raz do Chrowacji. Zarezerwowalismy
      apartament w miejscowosci Tribunj tj.okolo 15 km na polnoc od Sibenika.
      Prosze o informacje tyczace sie plazy czy takowa tam wystepuje i jakie jest
      zycie po zachodzie slonca. Moze ktos z Was byl w tej miejscowosci,lub przez
      nia przejezdzal. Jestem pelen obaw o brak jakiegos dogodnego kapieliska dla
      dzieci

Byłam rok temu w Vodicach, a moi znajomi byli w Tribunj. Vodice sa o wiele
      bardziej glosniejsze, jest tam wiecej ludzi, a Tribunj jest bardziej kameralne,
      to taka wioska rybacka.
      W Vodicach obok hotelu Panda jest plaza dla dzieci. Usuwane sa stamtad
      jezowce, jest tam drobny piaseczek. I dzieciaki - nawet maluchy moga sie tam
      pluskac. Z tribunji do vodic jest okolo 3 km droga, a brzegiem morza okolo 2
      km. W Tribunj jest plaza wybetonowana, z brzegu wchodzi sie po drabince (jak do
      basenu) do morza, na głębokośc około 2 metrów. Wszystko wiec zalezy w jakim
      wieku sa dzieci.
      W Tribunji - w tej starej czesci jest kilka knajpek, ale nieporównywalnie mniej
      jak w Vodicach. Zycie nocne toczy sie tez przede wszystkim w Vodicach - tam sa
      dyskoteki, kluby, sklepiki,kramiki, lodziarnie (z ekstra lodami ), place zabaw
      dla dzieci, trampoliny do skakania, wypozyczalnie łodek (polecam taka
      wycieczke). Mysmy kursowali miedzy tymi miejscowosciami. A czy bylo fajnie? W
      tym roku znow tam jedziemy:)))

• Gość: aaa Re: Tribunj i Sibenik IP: 62.233.197.* 08.08.04, 20:51
        jakie sa Twoje ulubione knajpki w vodicach?ja bylam tam juz 4 raz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka