ania-kar 14.02.14, 15:33 Co sądzicie o miejscowości Ulcinj, w Czarnogórze? zastanawiam się czy pojechać w tym roku, ale nie znam tej miejscowości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pi Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.static.icpnet.pl 14.02.14, 15:39 nie wiem bo nigdy nie byłam ale zobacz zdjęcia w internecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 16:02 Aniu kar czy Ty wiesz czego szukasz zakładasz watek a poniżej taki sam i 116 odpowiedzi . czy to tak samo jak z Kokino Nero i Funclubem. Pewnie cierpisz na nadmiar czasu i tak sobie piszesz byle pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.vtelecom.pl 27.02.14, 00:16 Ja nie polecam czujesz się trochę w Ulcinij jak wśród cyganów, przez to że tam głownie Albańczycy mieszkają dlatego jest tam najtaniej w Czarnogórze. Pomieszkaj tam i porównaj sobie to z innymi miastami w Czarnogórze, a sama zobaczysz różnice. www.apartamenty-czarnogora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akus Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.54.125.218.polineo.pl 02.03.14, 12:36 Daj już chłopie spokój z ta negacją, co złego jest w Albańczykach jak na razie to tylko Ty tu jesteś cyganem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Ulcinj- Czranogóra 02.03.14, 19:47 złego nic nie ma ale faktem jest, że "albańska"część Czarnogóry jest bardziej zaśmiecona i i bałaganiarska od reszty kraju, także na plażach Odpowiedz Link Zgłoś
kalinav Re: Ulcinj- Czranogóra 03.03.14, 20:13 Moim zdaniem wszyscy, którzy mają takie złe zdanie o Albańczykach powinni poczytać tego bloga, który przekonał mnie do wyjazdu do Albanii w tym sezonie!!! mojalbania.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Ulcinj- Czranogóra 03.03.14, 20:44 ja mam dobre zdanie o Albańczykach, w Top Gear bardzo ładnie pokazali ten kraj w odcinku o wyborze samochodu dla szefa albańskiej mafii :))) ale tak czy owak, są śmieciuchami, uprzedzam nieśmiertelny argument o "zaśmieconej" Polsce....są znacznie większymi śmieciuchami niż my :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akus Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.54.125.218.polineo.pl 03.03.14, 21:19 Nie można się z tym nie zgodzić, ale taka to już kultura, troche winy można w upatrywać w braku świadomości i braku gotówki. Dzisiaj już polwoli widać różnicę między zachodnią i połdniową częścią kraju a pozostała częścią tego skąd inąd urokliwego Państwa ale tam coraz więcej pojazwia się turytów a co za tym idzie kasa. Pamiętam moje pierwsze wyjazdy do Chorwacji jakieś 10 lat temu jako dwudziestoparolatek i gwarantuje, że w niczym nie przypominała dzisiejszej Chorwacji. Dużo śmieci, bałagan i zero uprzejmości a dzisiaj każdy wchodzi tam turystą do tyłka wszystko wymuskane do perfekcji łącznie z cenami. Wybrzeże Chorwackie jest piękne ale skurczysyńsko drogie. W cenie jednego 10-cio dniowego pobytu w Chorwacji ja jadę do Czarnogóry 2 razy po dwa tygodnie raz w czercu i raz końcem sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Ulcinj- Czranogóra 04.03.14, 07:38 Mocno przesadzasz. Moze jest troche drozej ale nie az tyle no i zalezy co kto lubi. Ulcinji to juz inny swiat ale na szczescie kobiety-turystki nie musza miec chustek na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Ulcinj- Czranogóra 04.03.14, 08:43 10 lat temu? nie wiem w jakiej Chorwacji byłeś, ale ze swoich wyjazdów w '96 i '98 pamiętam Chorwację jako przyjemny, czysty kraj, choć za śladami wojny, jak dziury po kulach na budynkach w Karlovacu i mijanych wioskach blisko granicy bośniackiej a będąc w CG, a po wycieczce do Ulcinja wracałem z ulgą do Petrovaca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho1 Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.safe-lock.net 17.04.14, 21:04 Byłem w Ulcinju w 2012r. 10 dni .hotel przy wielkiej plaży.Plaża super hotel ok. ale tam rzeczywiście jest brud.Rzeka która wpływa w ulcinju do morza to już prawdziwe szambo.Podczas naszego pobytu objechaliśmy całe wybrzeże czarnogóry oraz zatokę kotorską i powiem wam że Ulcinj to chyba najgorsze miasto,już na pewno najbrudniejsze,jak dla mnie to po prostu syf.Ale Czarnogórę naprawdę polecam sam w tym roku jadę do Herceg Novi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.14, 08:54 Byłem na tej plaży 1 dzień. I wystarczy. Fajna, ciepła woda, bo piasek i płycizna powoli schodzi do morza. ALE - np. lustrzanki bez uszczelnienia nie polecam zabierać na plażę. Wiatr i pylisty piasek sprawia, że masz to wszędzie - w majtkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Ulcinj- Czranogóra IP: *.static.sl-net.pl 30.04.14, 21:01 Ulcinj, największa porażka w CG spamerom dziękujemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mbielek Re: Ulcinj- Czranogóra 12.05.14, 10:32 lepiej do Dobra Voda 15km wcześniej, najlepiej rezerwować apartament przez booking.com, warto zobaczyć m-ć Bar a szczególnie stare miasto, co do Ulcinj to nie polecam brzydko, tłok, pełno muzułmanów Odpowiedz Link Zgłoś