Dodaj do ulubionych

kuny czy lisy?

IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 25.08.04, 14:20
czy ktos byl w chorwacji i moze doradzic co jest tam lepsze kuny czy lisy?
czy warto zabrac z kraju czy maja dobre na miejscu, i jaki jest przelicznik.
czy na tranzyt pzrez wegry rzeczywsicie potrzebne sa gronostaje?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: kuny czy lisy? IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 25.08.04, 16:04
      co ty jaja sobie robisz? kuny to nazwa waluty w chorwacji
      • Gość: wari Re: kuny czy lisy? IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 25.08.04, 17:22
        madziu czy ty tez jestes blondynka?
    • Gość: Kumix Re: kuny czy lisy? IP: 217.96.18.* 25.08.04, 17:02
      He, he, całkiem nieźle, ale zapomniałeś o łasicach. Nie ma to jak łasica na
      noclegu na słowacji. No a jak Austria to tylko norki!
      • Gość: gregor Re: kuny czy lisy? IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 25.08.04, 17:23
        dzieki kumix, nie ma to jak inteligentni forumowicze. to jak tam z tym kursem?
        • Gość: Kumix Re: kuny czy lisy? IP: 217.96.18.* 25.08.04, 18:15
          1 lis to 6 kun jak dla mnie. To chyba korzystny przelicznik. Są tylko pewne
          problemy z wyciągnięciem lisa z bankomatu, lekko się zacina)).
    • Gość: mist76 Re: kuny czy lisy? IP: 213.158.197.* 25.08.04, 21:21
      jak się zacina... to może dobrze wziąść z domu 1 dużą kure?? lisy lecą na
      kury... kury są też dobre na opłaty za autostrady i zwiedzanie... choć lepiej
      kury nie spotkać na autostradzie ;-)
      • Gość: kuna Re: kuny czy lisy? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:26
        DeMan gdzie jestes? to jest watek dla ciebie jeszcze nic madrego tu nie
        napisales? XXX ciebie tez tu jeszcze nie ma? A wy tak lubicie takie watki nie??
        mozecie sie popisac swoimi dowcipami.A moze te kuny juz wam muzg zjadly co?
        • Gość: XXL Re: kuny czy lisy? IP: *.echostar.pl 25.08.04, 21:51
          Gość portalu: kuna napisał(a):

> A moze te kuny juz wam "muzg" zjadly co?

Noooo.........
          :-))))
          • Gość: DeMan Re: kuny czy lisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 07:48
            No i dobra jestem ale moja dama wzięła tylko łasiczkę,ale słaby był przelicznik
            więc ją zjedliśmy na obiad.
            Tak a propo dla zainteresowanych to tydzień temu za ptaka euraka(kuraka) dawali
            7,25 śmierdzącej kuny ale to i tak lepiej niż wziąć złotówy.W polsce kupujemy
            euro i tam wymieniamy na kuny.Tak jest najlepiej.Ale pewnie nikt zainteresowany
            tymi informacjami nie dotrze tak daleko w tym wątku.
            Najlepiej łowić jeżowce i pod grożbą pokłucia wyłudzać od Chorwatów kuny.Jeden
            taki mały chłopiec się przestraszył i dał mi dwie a one się rozmnożyły i żyłem
            w tej Chorwacji jak szejk arabski.
          • Gość: kuna Re: kuny czy lisy? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:44
            ciemnoto nawet nie wiesz jak sie poprawnie pisze ''mozg' a nie muzg ha ha
            • Gość: XXL Re: kuny czy lisy? IP: *.echostar.pl 26.08.04, 22:09
              Gość portalu: kuna napisał(a):

> ciemnoto nawet nie wiesz jak sie poprawnie pisze ''mozg' a nie muzg ha ha

Nooo...

:-))))
          • Gość: kuna Re: kuny czy lisy? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:47
            ale sie dales wrobic ha widze ze cie zlapalam
          • Gość: KUNA Re: kuny czy lisy? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:52
            madralo specialnie napisalam muzg tak a nie mozg tak -chcialam sprawdzic cie i
            teraz o tobie juz wszystko wiem .CZEKALAM CZY DASZ SIE SPROWOKOWAC I TERAZ
            WIDZE JAKI JESTES PUSTY HI HI
            • Gość: XXL Re: kuny czy lisy? IP: *.echostar.pl 26.08.04, 22:13
              Gość portalu: KUNA napisał(a):

> madralo specialnie napisalam muzg tak a nie mozg tak-chcialam sprawdzic cie i
              > teraz o tobie juz wszystko wiem .

Ale fajnie, jak bym moje dziecko słyszał.
              Taka spryciula :-))))

Hmmm, zamienię 10 kun na jednego lisa.
              Może być Witalis.....
    • Gość: edek Re: kuny czy lisy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:24
      zdecydowanie polecam lisy, a na Węgrzech tolerują jedynie norki.
      • Gość: chesjowisz Re: kuny czy lisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:16
        czy kuny czy lisy czy norki czy euro i tak w ogólnym rozliczeniu na złotówki
        będzie to sporo,także warto zacząć polować i oszczędzać jak chce się jechać do
        Chorwacji
    • Gość: gawedziarz Re: kuny czy lisy? IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 30.08.04, 11:17
      to jest powazne forum, jesli chcecie dowcipkowac to jest takie jedno - humor.
      • Gość: eb Re: kuny czy lisy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:46
        człowieku wyluzuj troche, bo Cię kuny zjedzą :)))
      • Gość: XXL Re: kuny czy lisy? IP: *.echostar.pl 30.08.04, 11:59
        "jkże smutne jest życie ludzi bez poczucia humoru"
        Jan Sebastian Bach

Dla tych ułomnych bez, polecam Forum :
        www.smiertelnie.powazni.com
    • Gość: ileraz Re: kuny czy lisy? IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 31.08.04, 16:20
      podobno pani stefania z mariny, ta ktora tak bezczelnie oszukuje ludzi, ma
      troche kun na wymiane. ale nie wiem po ile.
      • Gość: saturn3 Re: kuny czy lisy? IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 07.09.04, 15:43
        lepsze kuny sa na stronie www.cro.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka